ΤΟΠΙΚΟ

Τον έστησαν στα 11… βήματα και έχασε στη Φιλιππιάδα ο Πύρασος

τον-έστησαν-στα-11-βήματα-και-έχασε-στη-25471

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Πύρασος στη Φιλιππιάδα και πλέον βρίσκεται σε δύσκολη θέση ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος για την παραμονή του στην κατηγορία. Δωτιέας, Εθνικός και Οικονόμος τον προσπέρασαν, με αποτέλεσμα οι κυανόλευκοι να υποχωρήσουν στη 12η θέση.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Οι Αγχιαλίτες αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ ισοφάρισαν στο 84’ και δέχτηκαν εκ νέου τέρμα στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν από την άσπρη βούλα. Δυνατό ματς διεξήχθη στη Φιλιππιάδα. Οι δύο ομάδες είχαν τον ίδιο στόχο, αφού θέλουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί τελικά που πανηγύρισαν το τρίποντο. Με τους Αγχιαλίτες, ωστόσο, να εκφράζουν παράπονα για τη διαιτησία. Με τη συμπλήρωση των πρώτων 12 λεπτών από σέντρα του Κολλιάκη, ο Γήτας από κοντά πλάσαρε άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα ο Βαγγελάκος απάντησε με ένα μακρινό σουτ που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τρανουλίδη. Όμως τα πράγματα έγιναν δύσκολα για τον Πύρασο στο 29ο λεπτό. Ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Καραγεώργου, υπέρ των γηπεδούχων, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Παναγιωτόπουλος. Με τους φιλοξενούμενους να αμφισβητούν έντονα την απόφαση του διαιτητή. Στα επόμενα λεπτά τίποτα δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα του αγώνα με αυτό το 1-0. Στην επανάληψη, οι κυανόλευκοι ανέβασαν την απόδοσή τους, κατάφεραν να ισοφαρίσουν, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Ένα λεπτό μετά το πρώτο σφύριγμα σουτ του Μυργιώτη, απέκρουσε ο Παπαβασιλείου λίγο πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος. Στο 51ο λεπτό, φάουλ του Αναστασίου μπλόκαρε δύσκολα ο Τρανουλίδης, ενώ σουτ του Μαλακασιώτη πέντε λεπτά αργότερα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Σουτ του Μυργιώτη απέκρουσε ο Λέντζος, ενώ λίγο αργότερα ήταν σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν, αλλά οι προσπάθειές τους έπεσαν πάνω στον Χαλάτση. Κεφαλιά και σουτ του Παναγιωτόπουλου στο 70’ και 73’, αντίστοιχα, απέκρουσε ο πορτιέρο του Πυράσου. Στο 84’ οι κυανόλευκοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Λέντσου, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ από τα έντεκα βήματα ο Τσιουρέλης. Στο 90’ ο Μπέϊκος σκόραρε, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στη συγκεκριμένη φάση οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή. Και στο 94’ οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ. Ο Βαγγελάκος ανέτρεψε τον Λάππα μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα απ΄ όπου ο Παναγιωτόπουλος νίκησε και πάλι τον Χαλάτση.

Αρσένος: «Σφαγή από τη διαιτησία»

Για κακή διαιτησία κάνει λόγο ο τεχνικός του Πυράσου, Στέλιος Αρσένος στα όσα δηλώνει για το χθεσινό ματς στη Φιλιππιάδα στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ. «Η ομάδα μας ήταν ανώτερη του Εθνικού. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι ήμασταν πολύ καλά στημένοι και θεωρώ πως αξίζαμε τη νίκη. Δυστυχώς, ο διαιτητής μας έσφαξε! Στο πρώτο πέναλτι που έδωσε στους αντιπάλους δεν υπήρχε καμία παράβαση. Αλλά και το γκολ του Μπέικου που ακύρωσε ο τρομοκρατημένος βοηθός του είχαν ως αποτέλεσμα αυτή την ήττα. Εμείς ωστόσο δεν βάζουμε το κεφάλι κάτω θα συνεχίσουμε έως το τέλος».

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΠΥΡΑΣΟΣ 2-1

Γ’ Εθνική-31η αγωνιστική

Σκόρερ: (29’, 94’ πεν. Παναγιωτόπουλος – 84’ πεν. Τσιουρέλης)

Διαιτητής: Μακρυπόδης (Αχαΐας)

Βοηθοί: Μεϊντάνας, Γκαβέρας (Αχαΐας)

ΕΘΝΙΚΟΣ (Γιάννος): Τρανουλίδης, Χρηστογιάννης, Διαμαντόπουλος, Δημουλάς, Παπαβασιλείου, Λέντζος, Κολλιάκης, Μαγιώτης (68’ λ.τρ. Κόμνος), Παναγιωτόπουλος, Γήτας, Λάππας.

ΠΥΡΑΣΟΣ (Αρσένος): Χαλάτσης, Χατζητρακόσιας, Κοντοβάς (70’ Σαμαράς), Μπόρας, Καραγεώργος, Μαλακασιώτης (88’ Μπέικος), Μπασδάνης, Βαγγελάκος, Τσιουρέλης, Μυργιώτης (92’ Κατής), Αναστασίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου