ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Αταλάντη τα κορίτσια για την ελπίδα ανόδου

στην-αταλάντη-τα-κορίτσια-για-την-ελπί-26147

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Αταλάντης θα γίνει σήμερα στις 4 μ.μ. ο αγώνας κατάταξης της Α2 Γυναικών, ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Σπόρτιγκ.

Οι δύο ομάδες, που κατέλαβαν την 3η θέση στους δύο ομίλους της Α2 Γυναικών (Νότος και Βορράς, αντίστοιχα), θα αγωνιστούν μεταξύ τους για να αποκτήσουν το πλεονέκτημα ανόδου σε περίπτωση που προκύψει κενή θέση στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι και το 2014, ο Ολυμπιακός Βόλου είχε κερδίσει και πάλι τον Σπόρτινγκ σε αγώνα μπαράζ που διεξήχθη και πάλι στο κλειστό γήπεδο της Αταλάντης για τον ίδιο λόγο και στη συνέχεια υπήρξε ομάδα που δεν δήλωσε συμμετοχή, με τον ερυθρόλευκο σύλλογο να κερδίζει άνοδο και να παίζει τελικά στην Α1 το 2014-15 στη θέση του Αρη.

Ο Ολυμπιακός στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 στον όμιλο του Βορρά κατέλαβε την τρίτη θέση χάνοντας την απευθείας άνοδο στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ που κέρδισαν ο 1ος Αρης και ο 2ος Παναθλητικός.

Ετσι σήμερα η βολιώτικη ομάδα στο μπαράζ με τον Σπόρτιγκ στοχεύει αποκλειστικά στη νίκη, έτσι ώστε σε περίπτωση που κάποια ομάδα δηλώσει αδυναμία, να πάρει τη θέση της στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Οπως ενημέρωσε με σχετική ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης η αναμέτρηση θα φιλοξενηθεί στην Αταλάντη, με διαιτητές τους Κοτσιμπό και Ντάνο, ενώ κομισάριος ορίστηκε ο Χριστοδούλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου