ΤΟΠΙΚΟ

Διακρίθηκαν στο 24ο κύπελλο Αθ. Λευκαδίτη αγωνιστικής αναρρίχησης

διακρίθηκαν-στο-24ο-κύπελλο-αθ-λευκαδίτ-31893

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (9 Απριλίου), στο κλειστό γυμναστήριο « Βάκης Παρασκευόπουλος» το 24ο κύπελλο Αθ. Λευκαδίτη αγωνιστικής αναρρίχησης με διοργανωτή τον Ε.Ο.Σ Βόλου

Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα με 137 αθλητές συμμετείχαν και αγωνίστηκαν στην πίστα αγωνιστικών προδιαγραφών, που διαθέτει η πόλη μας, στην διοργάνωση του 24ου κυπέλλου Αθ. Λευκαδίτη . Η φετινή χρονιά είχε ρεκόρ συμμετοχών σε όλες τις κατηγορίες και οι αθλητές αναρριχήθηκαν στο απαιτητικό και άκρως εντυπωσιακό αγώνισμα δυσκολίας και χειροκροτήθηκαν από πλήθος κόσμου από όλη την Ελλάδα.

Ο Ε.Ο.Σ Βόλου συμμετείχε με 18 αθλητές, εκ των οποίων οι 8 πέρασαν στους τελικούς των κατηγοριών.

Ο Βασίλης Γλιάτης (προαγωνιστική Α) κατέκτησε την 1η θέση, η Θεοδωροπούλου Βησσαρία (Γυναικών) και η Μαργαριτοπούλου Ελένη(Προαγωνιστική Β) την 3η θέση, ο Δημήτρης Γλιάτης (παμπαίδων), η Αλκμήνη Χαρμάνη (Κορασίδων) και ο Ντόντος Φώτης (Προαγωνιστική Β) την 4η θέση ο Χατζόπουλος Αχιλλέας (παμπαίδων), η Μαρία Καρκατσέλη – Χατζηπαναγιώτου (κορασίδων) την 5η θέση.

Αναλυτικά οι αθλητές του Ε.Ο.Σ Βόλου που συμμετείχαν είναι οι έξης: Θεοδωροπούλου Βησσαρία, Αλκμήνη Χαρμάνη, η Μαρία Καρκατσέλη – Χατζηπαναγιώτου, Δημήτρης Γλιάτης, Χατζόπουλος Αχιλλέας ,Καραμανιώλας Ίωνας, Κίτσος Μίλτος, Νιφόρος Λάμπης, Γλιάτης Βασίλης, Τσάτσης Δημήτρης, Εμβαλωτή Σοφία, Καραμανιώλας Χάρης, Κουθουρίδου Άννα-Ρόυζ, Τσανακσής Δημήτρης, Μαργαριτόπουλος Νίκος, Μαργαριτοπούλου Ελένη, Ντόντος Φώτης, Γκουντή Θεοδώρα.

Ευχαριστούμε όσους συντελέσαν στη επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων: τον Δήμο Βόλου, τον κ Παύλο Πάνο για την χορηγία του, Ασφαλιστές αθλητών – Χαράκτες – Κριτές- προπονητές τα στελέχη του ΕΟΣ Βόλου καθώς και τους γονείς-εθελοντές όπου στηρίζουν και βοηθούν τον Ε.Ο.Σ Βόλου και το τμήμα της Αναρρίχησης σε κάθε διοργάνωση.

Το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού έχει δοθεί στις 23 Απριλίου στον Αλμυρό όπου θα διεξαχθεί το 27ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δυσκολίας και Ταχύτητας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου