ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Μεγαλειώδη εμφάνιση και τριπλό ρεκόρ η Κτενά

μεγαλειώδη-εμφάνιση-και-τριπλό-ρεκόρ-33078

Τριπλό ρεκόρ με εκπληκτική επίδοση πέτυχε η Σοφία Κτενά, η οποία εντυπωσίασε για μία ακόμη φορά, στην Ημερίδα ορίων που ολοκληρώθηκε στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, «Π. Καπαγέρωφ» στην τεχνική κολύμβηση.

Η Βολιώτισσα πρωταθλήτρια, στα 50μ. άπνοη, σημείωσε χρόνο 16.18, καταρρίπτοντας ταυτόχρονα το Πανευρωπαϊκό, το Πανελλήνιο, αλλά και το ρεκόρ Μεσογειακών αγώνων. Πρόκειται για μια σπουδαία επίδοση, με το ρεκόρ Ευρώπης να σπάει έπειτα από 7 χρόνια, με προηγούμενη καλύτερη επίδοση το 16.22 της Ρωσίδας Γιάνα Κασίμοβα από το 2009.

Απόλυτα ικανοποιημένη από το χρόνο και τη συνολική της παρουσία, η Σοφία Κτενά τοποθετήθηκε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, σημειώνοντας:

«Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, είμαστε ακόμα σε φάση προετοιμασίας. Όλοι οι αθλητές κυνηγάμε τα όρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και ευτυχώς εγώ κατάφερα να τα εξασφαλίσω. Η σημερινή (σ.σ χθεσινή) ήταν μια επίδοση που πίστευα πως μπορούσα να πιάσω, αλλά δεν την περίμενα, αυτήν τη χρονική στιγμή. Είναι μια από τις στιγμές που κάθε αθλητής προσδοκά.

Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου και με στηρίζουν. Πρέπει από εδώ και πέρα να πηγαίνουμε σκαλοπάτι – σκαλοπάτι και έχουμε πίστη ότι την κρίσιμη στιγμή θα είμαστε ακόμη καλύτεροι».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου