Φεύγει για λόγους ασφαλείας από το Βέλγιο ο Σουάρες

Τελευταία ενημέρωση: 2016-03-23, 19:52:48
(Φωτογραφία: AP )
Φεύγει για λόγους ασφαλείας από το Βέλγιο ο Σουάρες

Πλώρη για νέες εμπειρίες βάζει ο Ματίας Σουάρες, ο οποίος ανακοίνωσε πως το καλοκαίρι αποχωρεί από την Άντερλεχτ επηρεασμένος από το τρομοκρατικό χτύπημα της 22ας Μαρτίου στις Βρυξέλλες.

«Μίλησα με τον μάνατζερ και τη γυναίκα μου ήδη. Για την προστασία της οικογένειας μου, αποφασίσαμε να φύγουμε τον Ιούνιο», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Η απόφαση μου δεν έχει να κάνει με την χώρα, η οποία είναι καταπληκτική. Αγαπώ το Βέλγιο και τους ανθρώπους εδώ. Μετά από συζήτηση με τον ατζέντη και τη σύζυγο μου αποφασίσαμε να φύγουμε τον Ιούνιο». 

Στη συνέχεια μίλησε και για τα γεγονότα του Παρισιού στις 13 Νοεμβρίου:
 «Μετά από όσα συνέβησαν στο Παρίσι, ο κόσμος άλλαξε εντελώς εδώ. Στους δρόμους και τα μαγαζιά δεν βλέπεις πια πολλούς ανθρώπους. Βασικά δεν βγαίνουν από τα σπίτια τους εξαιτίας του φόβου».

Ενώ όσον αφορά του λόγους φυγής του είπε: «Στις Βρυξέλλες έχουμε μια γειτονιά όπου ζουν πολλοί τζιχαντιστές, πολλοί άνθρωποι που εμπλέκονται σε αυτές τις απαίσιες πράξεις. Δυστυχώς, συζητώντας με τη γυναίκα μου και κάποιους φίλους, όλοι ξέραμε ότι κάτι τέτοιο πρόκειται να συμβεί. Όταν έγιναν οι επιθέσεις δεν ήμουν σπίτι. Ήμουν καθ’ οδόν για την προπόνηση και το έμαθα ακούγοντας ράδιο. Φοβήθηκα». 

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως ο Ματίας Σουάρες, που έχει αγωνιστεί ολόκληρη την καριέρα του στην βελγική ομάδα, δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του Μπέσνικ Χάσι, με τον οποίο μάλιστα βρίσκεται στα «μαχαίρια» και ο χρόνος συμμετοχής που παίρνει είναι ελάχιστος.

Newsroom ΔΟΛ

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
1
=