ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πικραμένος… ο χαρούμενος Παλάσκας

πικραμένος-ο-χαρούμενος-παλάσκας-71945

Ο σκόρερ του Απόλλωνα Λάρισας ήταν χαρούμενος για πολλούς λόγους χθες αλλά και πικραμένος γιατί όπως εξήγησε χιουμοριστικά σε εκείνον δε δόθηκε ανθοδέσμη, όπως στους πρώην Τάσο Κυριάκο και Κώστα Χατζή.

Αναλυτικά: «Για εμένα είναι ευχάριστο να έρχομαι έστω και σαν αντίπαλος στο γήπεδο της Νίκης Βόλου, γιατί αυτή η ομάδα ήταν η πρώτη που με εμπιστεύτηκε πραγματικά και μου έδωσε μία ολόκληρη σεζόν για να ξεκινήσω έστω και αυτή τη μικρή καριέρα. Μου είναι ευχάριστο να βλέπω γνώριμα πρόσωπα και το Π. Μαγουλάς.

Οσον αφορά το αγωνιστικό, ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι σταθήκαμε ίσως σε κάποιες φάσεις πιο τυχεροί, ίσως πιο ικανοί, καταφέραμε κερδίσαμε και συνεχίζουμε στο Κύπελλο. Οπως η Νίκη, έτσι και εμείς κάναμε κάποιες αλλαγές γιατί ο βασικός μας στόχος είναι να ανέβουμε στη Γ’ Εθνική.

Εύχομαι στα παιδιά και στον προπονητή της Νίκης Βόλου, ό,τι καλύτερο, γιατί έχω περάσει και εγώ από αυτή τη θέση και θέλω να τους ευχηθώ καλή συνέχεια στους υπόλοιπους αγώνες πρωταθλήματος και να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου, να συνεχίσουμε όπως έχουμε πει από την αρχή της χρονιάς, γιατί είμαστε αήττητοι μέχρι τώρα δόξα τον θεό.

Και για να τελειώσω κάπως χιουμοριστικά, δεν ξέρω γιατί, αλλά από τη μία χάρηκα που ο κόσμος αναγνώρισε τη μία χρονιά που πέρασα στη Νίκη Βόλου αλλά με στεναχώρησε το γεγονός με τις ανθοδέσμες…».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου