ΤΟΠΙΚΟ

Ακλόνητη η κορυφή στον Α’ Ομιλο με νέες νίκες των πρωτοπόρων

ακλόνητη-η-κορυφή-στον-α-ομιλο-με-νέε-76139

Ακλόνητη παραμένει η κορυφή του Α’ Ομίλου στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΘ, με τους τρεις πρωτοπόρους, Ηρακλή – ΑΕ Διμηνίου – Σαρακηνό, να προχωρούν το πρωί της Κυριακής με νέες νίκες και έτσι να ανεβαίνουν στους 38 βαθμούς μετά το πέρας και της 16ης αγωνιστικής.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Αγία Παρασκευή – ΑΕ 2002 3-1

Σκόρερ:(9’ Κοπάνας, 49’ Μαρμαρινός, 62’ πεν. Μαλακασιώτης – 11’ Στουμποβίκος)

Εύκολο απόγευμα είχε η Αγία Παρασκευή απέναντι στην ΑΕ 2002, επικρατώντας με 3-1 σε ένα παιχνίδι που άγγιξε το γκολ στο 3’, αλλά ο Μαλακασιώτης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με σουτ. Το σκορ άνοιξε τελικά ο Κοπάνας έξι λεπτά αργότερα, εκμεταλλευόμενος άριστη σέντρα του Μαρμαρινού για το 1-0 με πλασέ. Οι φιλοξενούμενοι δεν έμειναν όμως με δεμένα χέρια και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια μετά από το πέρας μόλις δύο λεπτών. Συγκεκριμένα ο Στουμποβίκος δεν είπε όχι στην προωθημένη μπαλιά του Λάμπρου και απέναντι από τον Μαλλιαρό έγραψε το 1-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι δυνατά και έτσι κατάφεραν να πάρουν ξανά κεφάλι στο σκορ, με τον Μαρμαρινό να πλασάρει εύστοχα για το 2-1 στο 49’. Το τελικό 3-1 σημείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Μαλακασιώτης μετά από ανατροπή του Φραγκογιάννη στο 62’. Για την ομάδα της ΑΕ 2002 λίγο πριν το φινάλε και σε μία περίεργη φάση, ο Στουμποβίκος σούταρε, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και σημάδεψε το δοκάρι.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Μαλλιαρός, Παντελόγλου, Σιγάλας, Μαγγασιανός (46’ Λούμπαρδος), Βαν ντε Γουίχε, Αγραφιώτης, Παπακώστας, Φραγκογιάννης (80’ Γιάτσος), Μαρμαρινός (71’ Παναγιώτου), Μαλακασιώτης, Κοπάνας.

ΑΕ 2002: Σταθόπουλος, Σφέτσος (60’ Δήμου), Στόικος, Βέργος, Σταθόπουλος, Λάμπρου (70’ λ.τρ. Μεϊντής), Στουμποβίκος, Βούλγαρης, Πολυχρόνου, Τζοβάρας, Παρίσης.

Μαγνησιακός – Θησέας 0-4

Σκόρερ: (15’ Κατσιώτης, 18’ πεν. Ισά, 35’ Γκουγκούδης, 88΄Καραλόπουλος)

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρηση απέναντι στο Μαγνησιακό ο Θησέας Αγριάς, φεύγοντας με το ευρύ 4-0 από το Κιούπι. Το σκορ άνοιξε με προβολή από κοντά ο Κατσιώτης στο 15’ και το 0-2 σημείωσε ο Ισά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο επόμενο τρίλεπτο έπειτα από χέρι του Καραλή. Μέχρι να ολοκληρωθεί το α’ μέρος, οι πράσινοι «χτύπησαν» εκ νέου και πέτυχαν στο 35’ το 0-3 μετά από προσπάθεια του Γκουγκούδη. Στην επανάληψη το μόνο που έμελλε να αλλάξει ήταν το τελικό σκορ με τον Καραλόπουλο να γράφει με σουτ εκτός περιοχής το 0-4 στο 88’.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Παρκιώτης, Τσιγκλιφής (70’ Μωυσίδης), Γκέρτσος, Γιαμαλής, Προβιάς, Καραλής (46’ Βασιλείου), Κρανιάς, Οικονόμου, Τσάνιος, Κόκκας, Αντωνόπουλος (70’ Μπάλλας).

ΘΗΣΕΑΣ: Μπουργάνης (65’ Γκίκας), Ακριβούσης, Κουρτέλης, Γαρυφάλλου, Μούτος, Καραλόπουλος, Ισά, Γιαννούλας (65’ Μιτζέλος), Κόρμπας (59’ Δουλάς), Γκουγκούδης, Κατσιώτης.

Δάφνη – Αρης 1-1

Σκόρερ: (21’ Σιαμέτης – 3’ Τσίρος)

Δίχως να αναδείξει νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος», όπου Δάφνη και Αρης Μελισσατίκων έμειναν στο 1-1. Για τους κιτρινόμαυρους το σκορ άνοιξε ο Τσίρος μόλις στο 3ο λεπτό με σουτ, έπειτα από ασίστ του Ταφίλη. Η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει για την ομάδα των Αγίων Αναργύρων, όταν στο 21’ και μετά από φάση διαρκείας, ο Σιαμέτης απέφυγε όμορφα δύο ποδοσφαιριστές για να παραβιάσει την εστία του Ζήγρα για το 1-1. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν για ένα δεύτερο γκολ, αλλά τα δοκάρια σταμάτησαν την προσπάθεια του Γιούργα στο 33’, με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο, όπως και στο 42’ με νέα προσπάθεια του Γιούργα να βρίσκει στον Αβλουγιάρη και να σταματάει εκ νέου στο δοκάρι. Δοκάρι όμως είχε και ο Αρης και μάλιστα στις καθυστερήσεις, με τον Ταφίλη να πλασάρει σε κενή εστία για να βρει η μπάλα στο δοκάρι.

ΔΑΦΝΗ: Μπαρτζώκας, Χιώτης, Τσαντόπουλος, Αβλουγιάρης, Γκιάστας, Φιλοσόγλου, Λούκας, Γιούργας (80’ Δεμίρης), Τσατσαρώνης, Ευαγγελός, Σιαμέτης.

ΑΡΗΣ: Ζήγρας, Γκατζούνας, Γκοτζόπουλος (46’ Μυλωνάς), Θεοδοσιάδης, Γεωργούλας, Γκίνης, Ίμπρα (50’ Πετρόπουλος), Παπαγιαννόπουλος (60’ Στραβέλας), Ταφίλης, Τσιαντής, Τσίρος.

Σαρακηνός – Σκιάθος 1-0

Σκόρερ: (35’ Σουάρες)

Για ακόμη μία φορά ο Σαρακηνός επικράτησε της Σκιάθου στο φετινό πρωτάθλημα, με τους ροσονέρι να βάζουν τέλος στο αήττητο σερί των Νησιωτών, υποχρεώνοντάς τους σε νέα ήττα μετά από ένα γύρο. Χρυσός σκόρερ για την ομάδα του Κώστα Παπαστεργίου ήταν ο Σουάρες, με το νεαρό αριστεροπόδαρο μπακ να εκμεταλλεύεται τη μεταβίβαση – ασίστ του Ρουκά. Για τους γηπεδούχους φάουλ που κατέληξε στο δοκάρι είχε ο Ντουκόλι στο 55’ με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Ρουκάς, Ιωάννου, Καλαμάτας, Ράπτης, Ντουκόλη, Τσεκούρας (70’ Φουρκιώτης), Καρακώστας, Σοάρες (75’ Στεργιόπουλος), Τανάγιας, Μαλεσάγκος (80’ Παπάζογλου).

ΣΚΙΑΘΟΣ: Νικολαΐδης, Τουρναβίτης (60’ Δ. Γιαουράκης), Δ. Μιαρίτης, Μπρέγκου (80’ Γαζέτη), Γραββάνης, Καμπουρέλης, Σκέμπι, Φερετζέλης (65’ Ν. Μιαρίτης), Μανωλιός, Σαρρής, Τάσου.

Πανιώνιος-ΑΕ Διμηνίου 0-4

Σκόρερ: (46’, 65’ πεν. Ζιώγας, 80’, 83’ Αραμπατζής)

Τα δύσκολα – εύκολα έκανε η ΑΕ Διμηνίου, η οποία στην επανάληψη έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού, για ένα ημίχρονο, Πανιωνίου. Οι κιτρινόμαυροι πήραν προβάδισμα στο 46’, αν και στο 40’ είχαν φτάσει μια ανάσα από το γκολ, αλλά ο Αραμπατζής σημάδεψε το δοκάρι. Τελικά το 0-1 σημείωσε ο συνήθης ύποπτος Ζιώγας, μετά από ασίστ του Αραμπατζή. Το 0-2 στο γήπεδο της ΙΜ Δημητριάδος πέτυχε και πάλι ο Ζιώγας, έπειτα από πέναλτι που κέρδισε ο Αραμπατζής και ο έμπειρος επιθετικός δεν δυσκολεύθηκε να κερδίσει ξανά τον Καγιάννη. Στη συνέχεια ο Αραμπατζής πέτυχε τόσο το 3-0 όσο και το 4-0 και μάλιστα μέσα σε διάστημα τριών λεπτών, αρχικά στο 80’ με διαγώνιο σουτ και στο 83’ με ένα ακόμη σουτ. Ντεμπούτο με την ΑΕ Διμηνίου πραγματοποίησε ο 14χρονος Γιάννης Κωστής, ο οποίος αντικατέστησε το Μαυρίδη στο 85’.

Πανιώνιος: Καγιάννης, Μαρούφ, Μαστροπαναγιώτης, Καρακώστας, Καλατζής (50’ Πέτσης), Δημητρίου, Φώτου, Μπασδάνης, Καραγιώργος, Μοσχούδης (55’ Μαστακούλης), Παπαστεργίου (70’ Βαΐτσης).

ΑΕ Διμηνίου: Κοντογιάννης, Μαστακούλης, Μπλούχος, Τσιγιάννης, Σταματόπουλος, Μαυρίδης (85’ Κωστής), Φιλατζικιώτης, Χάνος (70’ Ζάγκας), Ζιώγας, Αραμπατζής, Μίλτος (80’ Αξιώτης).

Ηρακλής – Πηλέας 3-0

Σκόρερ: (2’ Τζήμας, 75’ Τσελεπής, 80’ Νούσιας)

Χωρίς να δυσκολευθεί ο Ηρακλής επιβλήθηκε με 3-0 του ουραγού Πηλέα χθες το πρωί στο Βασδέκειο και παραμένει στην πρώτη θέση και πλέον προετοιμάζεται για το ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο το Σαρακηνό την ερχόμενη αγωνιστική εκτός έδρας. Οι παίκτες του Γιάννη Φασουράκη αν και προηγήθηκαν από νωρίς και συγκεκριμένα στο 2’, «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη στην επανάληψη. Αρχικά το 1-0 έκανε ο Τζήμας μετά από σέντρα του Κοντοβά, για να ακολουθήσει το 2-0 στο 75’ από τον Τσελεπή με κεφαλιά από σέντρα του «αειθαλή» Νούσια. Μάλιστα ο Νούσιας πέτυχε και το 3-0 στο 80’ μετά από συνεργασία με το Μόσιο.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ανατολής, Ντούρο, Κοντοβάς, Σουλιώτης, Μοράλες, Φέζο, Νούσιας, Ζαρίφης, Βουρδάκης (69’ Τσουκάλης), Θάνος (69’ Μόσιος), Τζήμας (46’ Τσελεπής).

ΠΗΛΕΑΣ: Φήυγας, Στύλλας, Δημουλάς (80’ Μπεφάνης), Μ. Ματθαίου, Μπαρμπαγεωργόπουλος, Καζάκης (46’ Μακρής), Τσακίρης, Βούρος, Ηλ. Ματθαίου, Μαργαρίτης (75’ Μπρισμπέος), Ζουλένκο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου