ΤΟΠΙΚΟ

Δράση για Μαγνησιακό και «Βόλος 2004»

δράση-για-μαγνησιακό-και-βόλος-2004-77905

Για την 8η εξ αναβολής αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών οι δύο σύλλογοι της Μαγνησίας, Μαγνησιακός και Βόλος 2004 αγωνίζονται σήμερα. Η 8η αγωνιστική αναβλήθηκε λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων, ενώ έχουν ήδη διεξαχθεί η 9η και η 10η.

Μαγνησιακός – Αγρ. Αστέρας

Τον τελευταίο της κατάταξης Αγροτικό Αστέρα υποδέχεται σήμερα ο Μαγνησιακός. Τα κορίτσια του Θοδωρή Κατσαμόρα με νίκη ουσιαστικά κλειδώνουν την παραμονή στην κατηγορία, πράγμα που ήταν και στόχος των ανθρώπων της ομάδας εξ αρχής. Η φιλοξενούμενη ομάδα δεν έχει κατακτήσει κανένα βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα και κουβαλάει και την ποινή των -2 βαθμών από το περσινό πρωτάθλημα. Οι κυανόλευκες προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες με 4-0 από Μέντεκα και Ροδόπη τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές.

Το βολιώτικο σύνολο στον πρώτο γύρο είχε περάσει νικηφόρα από την έδρα του Αγροτικού με 1-0.

Την αποστολή του Μαγνησιακού αποτελούν οι εξής παίκτριες: Μαργαρίτη, Μεγαγιάννη, Ζαμπάκα, Ξάνθη, Πέτση, Καραλή, Σέλα, Κατσιαβριά, Δερβενιώτη, Κουλοχέρη, Αργυρίου, Ρουχά, Σιδεροπούλου, Τριανταφύλλου, Καραΐσκου, Καραδήμα, Γιαμαλή και Πλιακοστάθη.

Η αναμέτρηση θα γίνει για σήμερα στις 3 μ.μ. στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, ενώ διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Κουκούλης Αδάμος και βοηθοί του οι Ντελέζος Θωμάς και Γκανάτσιου Ευαγγελία, όλοι από την ΕΠΣ Λάρισας.

Ροδόπη – Βόλος 2004

Σήμερα αγωνίζεται και ο Βόλος 2004 σε μία από τις δυσκολότερες έδρες της κατηγορίας. Οι ερυθρόλευκες θα ταξιδέψουν στη Θράκη με στόχο τη νίκη έτσι ώστε να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να μείνουν ζωντανές στο κυνήγι της πρώτης θέσης που οδηγεί στον προβιβασμό στην Α’ Εθνική.

Μάλιστα η ομάδα της Ροδόπης είναι η μοναδική που κατάφερε να αναγκάσει σε ήττα το βολιώτικο σύνολο στον πρώτο γύρο. Οι ερυθρόλευκες την προηγούμενη αγωνιστική πέταξαν δύο βαθμούς στο γήπεδο της Καλαμαριάς και θέλουν άμεσα να επιστρέψουν στις νίκες έτσι ώστε να μην απομακρυνθούν από την 1η θέση που οδηγεί στην Α’ Εθνική.

Η αναμέτρηση ορίστηκε για σήμερα στις 3 μ.μ. στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης. Ρέφερι της αναμέτρησης θα είναι ο Ελευθεράκης Μιχαήλ με βοηθούς τους Τζεβελεκίδη Χρήστο και Χαραλαμπίδου Πολυξένη, από την ΕΠΣ Ξάνθης.

Το πρόγραμμα της 8ης εξ αναβολής αγωνιστικής:

Σήμερα, Κυριακή 6/3

Γηπ. ΕΠΣ Ξάνθης, 3μ.μ., Ροδόπη – Βόλος 2004

Γηπ. Αγ. Παρασκευής, 3μ.μ., Μαγνησιακός – Αγρ. Αστέρας

Γηπ. Τριανδρίας, 3μ.μ., Μέντεκας Καλ. – Βασ. Θράκης

Βαθμολογία

1. Λάρισα 19

2. Ροδόπη 18

3. Βόλος 2004 15

4. Μαγνησιακός 10

5. Βασίλισσα Θράκης 10

6. Μέντεκας Καλαμαριάς 6

7. Αγρ. Αστέρας -2

*Ο Αγρ. Αστέρας έχει -2 βαθμούς από την περίοδο 2014-15.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου