ΤΟΠΙΚΟ

Κυριακή με Θεσπρωτό ο Ρήγας στο Βελεστίνο

κυριακή-με-θεσπρωτό-ο-ρήγας-στο-βελεστ-80023

Ο πορτιέρο των κυανόλευκων, Αποστόλης Κεφαλάς μιλά στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ

Ενα δυνατό αντίπαλο υποδέχεται στο Βελεστίνο ο Ρήγας Φεραίος την Κυριακή στις 3 μ.μ. Ο λόγος για το Θεσπρωτό ο οποίος φιγουράρει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας έναν παραπάνω βαθμό από τους Βελεστινιώτες. Ο σύλλογος του Βελεστίνου στο δεύτερο γύρο είναι αήττητος και δεν έχει δεχθεί ακόμη τέρμα.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η κυριακάτικη αναμέτρηση θα είναι δύσκολη, ωστόσο όπως φαίνεται ο Ρήγας θα παραταχθεί στο γήπεδό του με την ίδια συνταγή του παιχνιδιού του πρώτου γύρου και θα επιδιώξει με αξιώσεις να πάρει τη νίκη. Υπενθυμίζουμε πως στο πρώτο ματς ο Ρήγας είχε περάσει νικηφόρα από την Ηγουμενίτσα χάρη σε δύο τέρματα των Ζενούνι και Γκίκα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι θετικά κύλησε η εβδομάδα για τους κυανόλευκους καθώς ο Λάκης Μπακάλης είδε τους Σέττο και Ζενούνι να ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους και να παίρνουν κανονικά μέρος στις προπονήσεις. Αντιθέτως, ο Γκάγκας συνεχίζει να είναι ακόμη τραυματίας και η συμμετοχή του στο ματς με το Θεσπρωτό θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Επίσης, ο Κώστας Γουτούλης που έχει συμπληρώσει κάρτες θα μείνει εκτός και σε αυτήν την αγωνιστική. Πάντως, εν συγκρίσει με την προηγούμενη αγωνιστική επιστρέφει και ο Νίκος Βουραζέρης που έμεινε εκτός στο προηγούμενο παιχνίδι λόγω της κόκκινης που είχε δεχτεί στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου.
Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Τρέβλας μαζί με τους βοηθούς του Κελεσίδη και Γιαντσή, όλοι από την ΕΠΣ Ημαθίας.

Κεφαλάς: «Να κρατήσουμε απόρθητο το φρούριό μας»

Ο πορτιέρο του Ρήγα, Αποστόλης Κεφαλάς μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για το κυριακάτικο ματς.

Για τον αντίπαλο ο τερματοφύλακας της ομάδας ανέφερε: «Πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται τόσο ψηλά στη βαθμολογία. Το ρόστερ του Θεσπρωτού περιέχει έμπειρες μονάδες οι οποίες μπορούν να σου βάλουν δύσκολα ανά πάσα στιγμή».

Για το νικηφόρο πέρασμα του πρώτου γύρου από την Ηγουμενίτσα είπε: «Στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν αρκετά καλοί. Ο προπονητής μας είχε στήσει πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, γνωρίζαμε τις αδυναμίες της ομάδας που είχαμε να αντιμετωπίσουμε και χτυπήσαμε δύο φορές αξιοποιώντας τις φάσεις που μας δόθηκαν. Επίσης, δεν είχαμε απειληθεί ιδιαίτερα. Εκτός από μία απόκρουση που αναγκάστηκα να πραγματοποιήσω δεν θυμάμαι κάποια άλλη ιδιαίτερη δύσκολη στιγμή που χρειάστηκε να επέμβω».

Για το κυριακάτικο παιχνίδι πρόσθεσε: «Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο Θεσπρωτός είναι πάνω από εμάς στη βαθμολογία και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Ωστόσο αγωνιζόμαστε στο Βελεστίνο και έχουμε σκοπό να κρατήσουμε απόρθητο το φρούριό μας. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να εξασφαλίσουμε είναι το μηδέν στην άμυνα. Θα πρέπει να κρατήσουμε τον αντίπαλο μακριά από τα καρέ μας έτσι ώστε να μπορέσουμε τουλάχιστον να εξασφαλίσουμε τον ένα βαθμό και στη συνέχεια να εκμεταλλευτούμε τις όποιες ευκαιρίες μας παρουσιαστούν».

Για το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει δεχτεί τέρμα από την έναρξη του δεύτερου γύρου τόνισε: «Η αλήθεια είναι πως πλέον έχουμε γίνει μία φορμαρισμένη ομάδα. Ο Ρήγας έχει αποδείξει πως γνωρίζει καλά την κατηγορία και αυτό το αποδεικνύουμε μέσα στο γήπεδο. Εχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και ο προπονητή μας κάνει εξαιρετική δουλειά. Το ότι δεν έχουμε δεχτεί γκολ δεν ευθύνεται μόνο σε μένα, είναι συνολικό αποτέλεσμα. Από τον πρώτο επιθετικό έως τον τελευταίο αμυντικό όλοι κάνουμε άμυνα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου