ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ετήσιο σεμινάριο Krav Maga για όλους

ετήσιο-σεμινάριο-krav-maga-για-όλους-81385

Πλούσια είναι η δραστηριότητα για το Μαχητικό Γυμναστικό Σύλλογο 360ο, ο οποίος μετά τη συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Brazilian Jiu Jitsu και στο Jiu Jitsu Winter Camp στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, διοργανώνει το ερχόμενο Σάββατο ετήσιο σεμινάριο Krav Maga.

Ο Μαχητικός Γυμναστικός Σύλλογος 360ο σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Krav Maga (Η.Κ.Μ.F) και με εισηγητή τον κ. Παπαβλαχόπουλο Ιωάννη, Master level 2 Krav Maga Instructor & Founder of (HKMF) αντιπρόσωπος της Clear-Zone Israel (ΙDF) by Tal Skornik σε Ελλάδα και Βουλγαρία διεξάγει το ετήσιο σεμινάριο Krav Maga στη μοναδική εξουσιοδοτημένη σχόλη της Ομοσπονδίας ΚRAV MAGA για την πόλη του Βόλου, με επίσημο και αναγνωρισμένο εκπαιδευτή τόσο από την Ελληνική Ομοσπονδία ΚRAV MAGA όσο και από το Ισραήλ και την Clear-Zone( ΙDF), τον κ. Γιοβάνη Συμεών Black Belt 2 Dan, το ερχόμενο Σάββατο 5/3.

Πριν το σεμινάριο θα γίνει εξέταση επίπεδων – ζωνών των εκπαιδευόμενων στο Krav Maga από σχόλες της Λάρισας, των Τρικάλων και της Λαμίας. Το σεμινάριο συμπεριλαμβάνει τρεις θεματικές ενότητες και μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι οι πολίτες, μέλη της σχόλης και μη που θέλουν να γνωρίσουν το τελειότερο σύστημα αυτοάμυνας αλλά και να πάρουν κάποιες γνώσεις για την προστασία της σωματικής τους ακεραιότητας.

  • αυτοάμυνα από ασύμμετρες απειλές και επιθέσεις μέσα σε πλήθος
  • χρήση kubotan – λαβες συνοδείας / ακινητοποιήσεις
  • άμυνα και χρήση γκλοπ – λαβές συνοδείας / ακινητοποιήσεις

Οι δύο πρώτες ενότητες είναι από 1 ώρα, ενώ η τρίτη είναι μιάμιση και τα τρία τμήματα είναι ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Θα διδαχτούν τρόποι αντιμετώπισης κάθε βίαιης πράξης εναντίον της σωματικής ακεραιότητας σε real time και ο ασκούμενος θα έχει τη δυνατότητα να τοποθετείται με ερωτήσεις ή με παραδείγματα ή βιώματα ώστε να καλύπτεται κάθε απορία για την αποτελεσματικότητα του συστήματος.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου γίνετε με κράτηση θέσης λόγο περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων. Για οποιαδήποτε πληροφορία η σχολή βρίσκεται στο Βόλο, στη διεύθυνση Αιολίδος 2Β στον Αναυρο. Τηλ. επικ.: 6983386801.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου