ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέο πλήγμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο

νέο-πλήγμα-στο-ελληνικό-ποδόσφαιρο-81550

«Πολεμικό» σκηνικό στην Τούμπα, διεκόπη το ματς κυπέλλου ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Αδοξο φινάλε είχε ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό καθώς λίγο πριν από το τέλος με αφορμή μία φάση στην περιοχή του Ολυμπιακού το παιχνίδι… ξέφυγε.

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι, δεν δόθηκε και στην εξέλιξη αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μακ. Ο Σλοβάκος πήγε με ειρωνικό τρόπο να διαμαρτυρηθεί στο βοηθό Μήτσιο και αυτή η απόφαση άνοιξε τον ασκό του Αιόλου.

Κάποιο προσπάθησαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, έπεσαν πυρσοί με τους διαιτητές και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να αποχωρούν για τα αποδυτήρια αλλά και κάποιους από εκείνους του ΠΑΟΚ να πηγαίνουν στη φυσούνα.

Αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ περίπου μετά από ένα πεντάλεπτο τα πράγματα έδειξαν να ηρεμούν, ενώ και η αστυνομία διαβεβαίωνε για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα ως το τέλος.
Ομως ύπαρξε οριστική διακοπή με σοβαρά επεισόδια …

Ο διαιτητής Παππάς απέδειξε με τις αποφάσεις του πως είναι ένας επικίνδυνος διαιτητής, αφου έχοντας προϊστορία με το ΠΑΟ-ΟΣΦΠ που δεν ξεκινησε …. χθες προσπάθησε να εξαντλήσει κάθε περιθώριο, ώστε να τελειώσει ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να έχει διακοπεί οριστικά και αμετάκλητα όταν ο Σίλβα δέχτηκε αντικείμενο στην πλάτη κι ενώ είχε προηγηθεί προειδοποίηση.

Ο Αθηναίος ρέφερι στο πρώτο μέρος, σε μία έστω δύσκολη φάση, έδωσε φάουλ αντί για πέναλτι στον Ολυμπιακό, ενώ δεν έχει δώσει επίσης ένα πέναλτι που δίνεται από τον Τσίμιροτ πάνω στον Φορτούνη. Στο δεύτερο μέρος λαμβάνει εντελώς αλλόκοτες αποφάσεις στον πειθαρχικό έλεγχο κι έχει σαν αποκορύφωμα το πέναλτι που κάνει ο Καπίνο στον Μακ, αλλά εκείνος δεν δίνει τίποτα για ν’ αποτελειώσει το ματς και να το κάνει ροντέο.

Οσο είχε αγώνα

Στο ματς που διεκόπη στο 88’, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με τον Μακ (9’), κυριάρχησαν και ανέτρεψαν την κατάσταση στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι με τους Καμπιάσο (27’) και Φουστέρ (57’).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου