ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντέρμπι στην Τούμπα

ντέρμπι-στην-τούμπα-83104

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδος

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται σήμερα στις 7:30 μ.μ. στο γήπεδο της Τούμπας για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι δύο ομάδες δίνουν το πρώτο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη απόψε, ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6 ή την Πέμπτη 7 Απριλίου. Επίσης, αύριο θα διεξαχθεί και το άλλο παιχνίδι μεταξύ της ΑΕΚ και του Ατρόμητου.

Ενα θετικό και ένα αρνητικό νέο έλαβε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ, στην τελευταία προπόνηση της ομάδας ενόψει του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Συγκεκριμένα, ο Κροάτης συμπεριέλαβε τον αρχηγό της ομάδας, Κλάους Αθανασιάδη στην αποστολή, αλλά όχι και τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος τελικά κρίθηκε ανέτοιμος.

Το ιατρικό τιμ προτίμησε ο Ροντρίγκες να παραμείνει εκτός επειδή προέρχεται από διπλό τραυματισμό και η κατάστασή του εμπεριείχε μεγαλύτερο ρίσκο. Στα αγωνιστικά, ο Τούντορ δούλεψε στη συνολική τακτική προσέγγιση του αγώνα με επιμέρους ασκήσεις για την ανασταλτική λειτουργία σε συνθήκες αγώνα, αλλά και στις στημένες φάσεις. Το δεύτερο κομμάτι αφορούσε τους διάφορους τρόπους ανάπτυξης και την εκμετάλλευση των στημένων φάσεων.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ για τη σημερινή αναμέτρηση είναι οι εξής: Βελλίδης, Σιαμπάνης, Μαλεζάς, Χατζηισαϊας, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κίτσιου, Λέοβατς, Κοροβέσης, Χαρίσης, Κάτσε, Τσίμιροτ, Τζιόλης, Σάμπο, Aντoνις, Μυστακίδης, Πέλκας, Κάκκο, Μακ και Αθανασιάδης.

Οι ερυθρόλευκοι

Αντιθέτως, οι ερυθρόλευκοι θα ταξιδέψουν στη συμπρωτεύουσα χωρίς τους Μαζουακού και Ζντίελαρ, που δεν ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους.

Από την άλλη μεριά, ο Μάρκο Σίλβα, μπορεί να υπολογίζει στους Σιόβα και Ελαμπντελαουϊ, που αποθεραπεύθηκαν και προπονήθηκαν κανονικά, ενώ οι έτεροι τραυματίες των «ερυθρολεύκων» Ντουρμάζ και Πάρντο έκαναν θεραπεία.

Την αποστολή του Ολυμπιακού, αποτελούν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Λάτσι, Μιλιβόγεβιτς, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος.

Ρέφερι ο Παππάς

Στην αναμέτρηση θα διαιτητεύσει ο Ανδρέας Παππάς του συνδέσμου Αθηνών, με βοηθούς τον Τρύφων Πετρόπουλο από την Αρκαδία και τον Δημήτρη Τάτση από την Ηπειρο, τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ηλίας Αλεξέας από τη Μεσσηνία και επιπρόσθετοι βοηθοί ο Μάριος Λαμπρόπουλος από την Ηλεία και ο Χρήστος Μήτσιος από την Ηπειρο. Τέλος, παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Μιχαήλ Καλαθενός από τη Δωδεκάνη

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου