ΤΟΠΙΚΟ

Εκδήλωση για τη Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου

εκδήλωση-για-τη-λέσχη-αυτοκινήτου-βόλ-87498

Μέσα σε μια όμορφη εκδήλωση το βράδυ της Παρασκευής 19 Φεβρουαρίου το Αθλητικό Σωματείο Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα παρουσία των μελών, αθλητών, φίλων της λέσχης και των αρχών του Ν. Μαγνησίας στην κοσμική ταβέρνα Ελλάδας Εικόνες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Ν. Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Κολυνδρίνη Δωροθέα, ο δήμαρχος Αλμυρού Εσερίδης Δημήτριος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου και εκπρόσωπος του δημάρχου Μουλάς Γεώργιος, ο δημοτικός σύμβουλος Αλμυρού εντεταλμένος σε θέματα Αθλητισμού και κοινωνικής πολιτικής κ. Ρούσσας Αργύριος, εκπρόσωπος του κ. Ριγώνη από την τοπική ενότητα Πορταριάς, ο πολιτευτής Ν. Μαγνησίας Κοκκίνης Σάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Τόλιας Ιωάννης, ο Διοικητής Τροχαίας Κουλούρης Αθανάσιος, ο Διοικητής Π.Υ. Βόλου Πόζογλου Χαράλαμπος, ο εκπρόσωπος της (ΜΟΤΟΛΕΒ) Καλοστύπης Δημήτριος και μέλη της καθώς και ο εκπρόσωπος της AEGEAN Kαραλής κ. Κυριαζής Ανδρέας.

Στο σύντομο χαιρετισμό που απεύθυναν οι επίσημοι προσκεκλημένοι, ευχήθηκαν στη Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου με αφορμή τη συμπλήρωση των 40 χρόνων του συλλόγου να συνεχίσει το σημαντικό έργο της στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Λέσχης κ. Γαρουφαλλιάς Δημήτριος, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε Καλή Χρονιά με υγεία. Συγχάρηκε όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες τους τη χρονιά που πέρασε και τους ευχήθηκε ανάλογη πορεία και για το 2016. Επίσης ευχαρίστησε και τους κριτές για την βοήθεια που παρέχουν στη Λέσχη, ώστε να διοργανώνει επιτυχημένους αγώνες, έκανε δε μια σύντομη αναφορά σχετικά με τους αγώνες του 2015, οι οποίοι διεξήχθησαν όλοι με μεγάλη επιτυχία.

Το Δ.Σ. της Λ.Α. Βόλου θα ήθελε να ευχαριστήσει την Aegean Καραλής και φυσικά όλες τις επιχειρήσεις που πρόσφεραν τα δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά.

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Χρ. Ευαγγέλου που κέρδισε το φλουρί (Δωροεπιταγή 200€ για βενζίνη) μια ευγενική χορηγία της AEGEAN Kαραλής. Η Λέσχη συνάμα έκανε και κλήρωση για δύο δωρεάν συμμετοχές στους αγώνες που θα διοργανώσει φέτος, με τυχερούς τους Τζιώρτζη Γεώργιο & Αγγελόπουλο Μίλτο.

Για το 2016 η Λέσχη θα διοργανώσει στις 5-6 Ιουνίου το 35ο Ράλι Κένταυρος στο Πήλιο και στις 25-26 Σεπτεμβρίου την 36η Ανάβαση Πορταριάς που προσμετρούν στο Πρωτάθλημα Ελλάδος.

Τέλος τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση. Ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου