ΤΟΠΙΚΟ

Το σήκωσε το 2ο Λύκειο Ν. Ιωνίας

το-σήκωσε-το-2ο-λύκειο-ν-ιωνίας-87928

Στον τελικό κόντρα στο 6ο Λύκειο Βόλου

Ο μεγάλος τελικός του ποδοσφαιρικού σχολικού πρωταθλήματος Μαγνησίας διεξήχθη χθες στο γήπεδο της Αγίας Αννας, όπου κοντραρίστηκαν το 2ο Γενικό Λύκειο Νέας Ιωνίας και το 6ο Γενικό Λύκειο Βόλου.

Πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι πρώτοι, αφού επικράτησαν με 4-0 των αντιπάλων τους, σηκώνοντας την κούπα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Μπέικο.

Στο παιχνίδι που διήρκησε 70 λεπτά (δύο 35λεπτα), οι δύο αντίπαλοι άρχισαν δυναμικά, με το 2ο Λύκειο να προηγείται με ένα τέρμα του Μπέικου, με τον πρώην παίκτη της Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου και νυν του Πυράσου να σκοράρει με σουτ, διαμορφώνοντας παράλληλα το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες μπήκαν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο, με το 2ο Λύκειο να μην αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης και να χτυπά τρεις ακόμη φορές με τον Ψαριανό όποτε χρειάστηκε να κρατά την εστία του ανέπαφη.

Ο Μπέικος με την έναρξη του δεύτερου μέρους έκανε τη σέντρα-σουτ από τα δεξιά, η μπάλα χτύπησε στον Βολάγκα και κατέληξε στα δίχτυα.

Λίγα λεπτά αργότερα και ενώ το ενθουσιώδες κοινό ζητούσε και άλλο γκολ από την ομάδα του 2ου, ο Μπέικος και πάλι έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Καραγιάννης έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και με κοντινό πλασέ έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του.

Οι παίκτες του 6ου στη συνέχεια έδειχναν ανήμποροι να αντιδράσουν και πριν καλά – καλά συνειδητοποιήσουν πως δέχτηκαν τρία γκολ ήρθε και το τέταρτο. Ο συνήθης ύποπτος Μπέικος έβγαλε και πάλι τη σέντρα και με σουτ ο Λιάκος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Αξίζει να τονιστεί πως αρκετοί ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε ομάδες της Α’ και Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣΘ (π.χ. ο Στρούγγης στον Παγασητικό, Μπακογιάννης, Δημουλάς, Χρυσικός στους Νέους Αθλητές Νίκης, Πολυχρόνου στον Απόλλωνα Καναλίων) αγωνίστηκαν στο εν λόγω παιχνίδι αλλά και ο Νίκος Μπέικος του Πυράσου. Την αναμέτρηση διηύθυναν οι κ.κ. Παπαρίζος, Καραλής και Μούτος.

Πλέον η συνέχεια θέλει την ομάδα του 2ου Λυκείου να εκπροσωπεί το Νομό Μαγνησίας στους Περιφερειακούς αγώνες.

6ο ΛΥΚΕΙΟ (Μαντάς): Βολάγκας, Μάϊπας, Τασούλης, Πολυχρόνου, Πλατανιώτης, Παπούλιας, Γ. Γιάτσος, Μ. Γιάτσος, Μαγιόγλου, Βούτσης, Κατσαμόρας.
Αγωνίστηκαν και οι: Ράπτης, Νικολακάκης, Θώδης, Κόκκαλης.
2ο ΛΥΚΕΙΟ (Χρυσικός): Ψαριανός, Στρούγγης, Δημουλάς, Καραγιάννης, Αράμπογλου, Μπέϊκος, Λιάκος, Μπακογιάννης, Βλάχος, Βασιλείου, Βασιλούδης.
Επαιξαν και οι: Γκαβόπουλος, Γατής, Τσαβακατόπουλος, Χρυσικός, Γεωργάκος.

ΚΩΝ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου