ΤΟΠΙΚΟ

Αμείωτη η αγωνία

αμείωτη-η-αγωνία-92919

Για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ – Στο ΕΑΚ Βόλου «Τάκης Συνετόπουλος» και ο Θησέας Αγριάς

Με την 15η αγωνιστική συνεχίζονται τα πρωταθλήματα της Ενωσης το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και το ενδιαφέρον έχει στραφεί πλέον στον 1ο όμιλο της Α’ κατηγορίας, όπου υπάρχει τριπλή ισοβαθμία ανάμεσα σε Ηρακλή, ΑΕ Διμηνίου και Σαρακηνό.

Ηρακλής και Σαρακηνός δίνουν εκτός έδρας αναμετρήσεις κόντρα σε Αρη Μελισσατίκων και Θησέα αντίστοιχα το πρωί της Κυριακής, ενώ μία μέρα νωρίτερα η ΑΕΔ υποδέχεται τη Δάφνη στο Διμήνι με σκοπό να βάλει τέλος στο σερί των δύο συνεχόμενων ηττών από Σκιάθο και Ηρακλή.

Στο 2ο όμιλο ο ΓΣ Αλμυρού καλείται να περάσει από τις Μικροθήβες, ενώ ο Διαγόρας κοντράρεται στον Πτελεό με τον τοπικό Πρωτεσίλαο.

Τέλος, στη Β’ ΕΠΣΘ η Ακρόπολη θα υποδεχθεί τον Εθνικό στο Σέσκλο. Επίσης, Παγασητικός και Νέοι Αθλητές έχουν εύκολο θεωρητικά έργο κόντρα σε Λεχώνια και Ελευθεριακό, αντίστοιχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Α’ κατηγορία – Α’ Ομιλος

Σάββατο 27/2

Γηπ. Αγ. Γ. Νηλείας, 3μ.μ.,
AE 2002 – Πανιώνιος

Γηπ. Αγ. Παρασκευής, 3μ.μ.,
Αγία Παρασκευή – Μαγνησιακός

Γηπ. Διμηνίου, 3μ.μ.,
ΑΕ Διμηνίου – Δάφνη

Κυριακή 28/2

Γηπ. ΕΑΚ, 11π.μ.,
Θησέας – Σαρακηνός

Γηπ. Αγ. Παρασκευής, 11π.μ.,
Αρης Μελ. – Ηρακλής

Γηπ. Ι.Μ. Δημητριάδος, 11:30π.μ.,
Πηλέας – Σκιάθος

Α’ Κατηγορία – Β’ Ομιλος

Σάββατο 27/2

Γηπ. Μικροθηβών, 3μ.μ.,
Μικροθήβες – ΓΣ Αλμυρού

Γηπ. Πτελεού, 3μ.μ.,
Πρωτεσίλαος – Διαγόρας

Γηπ. Πλατάνου, 3μ.μ.,
Αθλος – Αίας

Κυριακή 28/2

Γηπ. Σκοπέλου, 1:15μ.μ.,
Σκόπελος – Αγχίαλος

Γηπ. Ευξεινούπολης, 3μ.μ.,
Δήμητρα – Μυρμιδόνες

Γηπ. Καναλίων, 3μ.μ.,
Απόλλων – Αχιλλέας

Β’ Κατηγορία

Σάββατο 27/2

Γηπ. βοηθητικό ΕΑΚ, 3μ.μ.,
Τοξότης – Αργοναύτες

Γηπ. Πορταριάς, 3μ.μ.,
Μακρινίτσα – Άνθ. Γαζής

Γηπ. Σέσκλου, 3μ.μ.,
Ακρόπολη – Εθνικός

Γηπ. Ι.Μ. Δημητριάδος, 3μ.μ.,
Ν. Α. Νίκης – Ελευθεριακός

Κυριακή 28/2

Γηπ. Σαρακηνού, 11π.μ.,
Παγασητικός – Λεχώνια

Γηπ. Αλλης Μεριάς, 3μ.μ.,
Ιάσων Α.Μ. – Κένταυρος Ν.Π.

Στο ΕΑΚ και ο Θησέας Αγριάς

Τρεις θα είναι τελικά οι ομάδες που θα χρησιμοποιούν το ΕΑΚ Βόλου ως έδρα. Ο Βόλος 2004 έκανε την αρχή την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου όταν και έδωσε ματς Κυπέλλου με την Καρδίτσα. Το προηγούμενο Σάββατο η Δάφνη αντιμετώπισε τον Πανιώνιο και την προσεχή Κυριακή ο Θησέας θα κοντραριστεί με το Σαρακηνό. Ετσι, δύο ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου θα αγωνίζονται στο ΕΑΚ. Οι δύο σύλλογοι αφήνουν τις φυσικές τους έδρες λόγω ανακατασκευής του χλοοτάπητα των γηπέδων της Νεάπολης και της Αγριάς.

Η σύμπτωση για Δάφνη και Θησέα είναι πως η τελευταία φορά που είχαν αγωνιστεί στο συγκεκριμένο γήπεδο ήταν τη σεζόν 1998-99 όπου είχαν έρθει αντιμέτωπες στο Κύπελλο της ΕΠΣΘ, όπου η ομάδα των Αγίων Αναργύρων είχε κερδίσει με 3-2 τους Αγριώτες.

Ωστόσο, οι πράσινοι της Αγριάς επιστρέφουν στο συγκεκριμένο γήπεδο μετά από 37 χρόνια και αυτό γιατί αγωνίζονταν εκεί από το 1972 έως το 1979. Το συγκεκριμένο διάστημα έδρα στο ΕΑΚ είχαν και οι Τοξότης, Εθνικός, Αναυρος και Ιάσων Αλλης Μεριάς.

Αποχώρησε ο Μουράτης

Χωρίς τον επιθετικό Μουράτη θα αγωνίζεται στο εξής ο Θησέας. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έπαιξε σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια των πράσινων πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις. Πλέον θα αγωνίζεται σε αθηναϊκή ομάδα καθώς θα συνεχίσει τις σπουδές του σε πανεπιστήμιο της πρωτεύουσας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου