ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνεχίζονται οι μάχες

συνεχίζονται-οι-μάχες-92940

Ακόμη δύο σπουδαίες αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα, Τετάρτη, για τη φάση των «16» του Champions League. Μετά τις χθεσινές μεγάλες «μονομαχίες» σε Λονδίνο και Τορίνο ακόμη δύο παιχνίδια κόβουν την ανάσα των «πιστών» της στρογγυλής «θεάς».

Συγκεκριμένα χωρίς ασφαλή προγνωστικά είναι τα παιχνίδια της Αϊντχόφεν με την Ατλέτικο Μαδρίτης και της Ντιναμό Κιέβου με τη Μάντσεστερ Σίτι με σέντρα στις 9.45 μ.μ.

Η Αϊντχόφεν στη φάση των ομίλων έκανε την υπέρβαση, αφού άφησε πίσω της την Μάντσεστερ Γιουν. και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, περνώντας σαν δεύτερη πίσω από την Βόλσμπουργκ και συνεχίζει την πορεία της.
Η Ατλέτικο από την πλευρά της ήταν σε πιο βατό όμιλο και πέρασε σχετικά εύκολα σαν πρώτη, αφήνοντας πίσω της την Μπενφίκα και την Γαλατά. Εχει ξανασυναντήσει την Αϊντχόφεν άλλες δύο φορές, το 2008 στην ίδια διοργάνωση και τότε έκανε δύο νίκες και στις δύο έδρες.

Οσον αφορά την αναμέτρηση του Κιέβου αξίζει να σημειωθεί πως οι Ουκρανοί φίλαθλοι θα δώσουν κανονικά το παρών, μιας και η UEFA που είχε τιμωρήσει σε πρώτη φάση τους Ουκρανούς με αποκλεισμό 3 αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 100.000 ευρώ, εξαιτίας ρατσιστικής συμπεριφοράς των οπαδών του συλλόγου, μείωσε την ποινή σε 1 αγωνιστική (σ.σ. την έχει εκτίσει στον αγώνα με την Μακάμπι) και 50.000 ευρώ, εξαιτίας τους γεγονότος ότι οι άνθρωποι της Ντιναμό συνέβαλαν στη σύλληψη των «φίλων» της ομάδας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου