ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Champions League… με ματσάρες

champions-league-με-ματσάρες-94983

Σήμερα τα ματς Αρσεναλ – Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους – Μπάγερν

Δεύτερη δόση Champions League από σήμερα με τα ματς Αρσεναλ – Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους – Μπάγερν που έχει συνέχεια αύριο με τα Αϊντχόφεν – Ατλέτικο και Ντιναμό Κιέβου – Μαν. Σίτι.

Το ζευγάρι της περσινής φιναλίστ, Γιουβέντους, με την Μπάγερν Μονάχου, είναι θεωρητικά το πιο δυνατό για τη φάση των “16” του Champions League,ενώ η κάτοχος Μπατσελόνα παιζει με την Αρσεναλ.
Η Μπάγερν θα χρειαστεί τα αρπακτικά ένστικτα του Τόμας Μίλερ και του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, προκειμένου να τρυπήσει σήμερα στη στερεά άμυνα της Γιουβέντους, για την πρώτη μεταξύ τους συνάντηση στους «16» του Champions League.

Μίλερ και Λεβαντόφσκι έχουν σημειώσει 56 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις αυτήν τη σεζόν, αλλά στο Champions League θα είναι αντιμέτωποι με μια οπισθοφυλακή, της Γιουβέντους, που δεν δέχθηκε γκολ για εννέα διαδοχικά παιχνίδια. Είναι ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους, η ισοπαλία στο Juventus Stadium είναι πιθανή, στην τιτάνια μονομαχία τιτάνια μεταξύ των πρωταθλητών και τους ηγετών της ιταλικής Serie A και της γερμανικής Bundesliga. Και οι δύο είναι αήττητες σε όλες τις διοργανώσεις από τις αρχές Δεκεμβρίου και οι δύο έχουν ακριβώς το ίδιο ρεκόρ στα 10 τελευταία παιχνίδια τους – εννέα νίκες και μία ισοπαλία.

Τελευταία ήττα για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, ήταν κατά της Γκλάντμπαχ στις 5 Δεκεμβρίου, ενώ η Γιουβέντους δεν έχουν ηττηθεί μετά την ήττα (1-0) στη Σεβίλλη στο Champions League στις 8 του ίδιου μήνα Επιστρέφει στο Τορόνο, ο Αρτούρο Βιντάλ, που κατέκτησε τέσσερις τίτλους στην σειρά στην Serie A, ενώ ο επιθετικός της Γιούβε Μάριο Μάντζουκιτς, θα είναι σε θέση για να αντιμετωπίσει πρώην συμπαίκτες του.

Το πρόγραμμα των «16» του Champions League

Σήμερα, Τρίτη 23/2
Αρσεναλ – Μπαρτσελόνα
Γιουβέντους – Μπάγερν
Τετάρτη 24/2
Αϊντχόφεν – Ατλέτικο
Ντιναμό Κιέβου – Μαν. Σίτι

Δεύτεροι αγώνες

Τρίτη 8/3
Βόλφσμπουργκ – Γάνδη
Ρεάλ – Ρόμα

Τετάρτη 9/3
Τσέλσι – Παρί
Ζενίτ – Μπενφίκα

Τρίτη 15/3
Ατλέτικο – Αϊντχόφεν
Μαν. Σίτι – Ντιναμό Κιέβου

Τετάρτη 16/3
Μπαρτσελόνα – Αρσεναλ
Μπάγερν – Γιουβέντους

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου