ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντέρμπι για «Βόλος 2004» με ΑΕΛ

ντέρμπι-για-βόλος-2004-με-αελ-97711

Σήμερα (3 μ.μ.) στο ΕΑΚ για την 9η αγωνιστική της Β’ Εθνικής γυναικών

Με την 9η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών και ο Βόλος 2004 υποδέχεται τη Λάρισα στο γειτονικό ντέρμπι, ενώ εκκρεμεί και η 8η αγωνιστική που αναβλήθηκε λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων και αναμένεται να διεξαχθεί στις 6 Μαρτίου.

Για τη βολιώτικη ομάδα είναι σήμερα μία πρώτης τάξεως ευκαιρία στον αγώνα με την ΑΕΛ να ψαλιδίσει τη διαφορά από την κορυφή και αυτό διότι ο Βόλος 2004 έχει μείνει πίσω στη διεκδίκηση του εισιτηρίου της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία, ενώ η Λαρισινή ομάδα φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Επομένως, αναμένεται να διεξαχθεί ένα δυνατό ματς που έχει και χαρακτήρα ντέρμπι. Το βολιώτικο σύνολο είναι το μοναδικό που έχει αναγκάσει την ομάδα του όμορου νομού σε απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 1-1 στο Αλκαζάρ.

Μάλιστα σε ανακοίνωση του Α.Σ. Βόλος 2004 για το παιχνίδι με την ΑΕΛ τονίζεται πως «η ομάδα μας δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, το κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς (μέχρι το επόμενο), για τη μετέπειτα πορεία της στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας γυναικών. Κάποιες ατυχίες και τραυματισμοί μας έχουν αφήσει λίγο πίσω αλλά το πρωτάθλημα δεν τελειώνει το Φεβρουάριο. Τα κορίτσια και ο προπονητής δηλώνουν έτοιμα να δώσουν τις απαντήσεις τους στο γήπεδο και να πανηγυρίσουν μαζί με τους φιλάθλους μια μεγάλη νίκη.

Καλούμε γι’ αυτό όλους τους φιλάθλους του Βόλου να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας και να βοηθήσουν τις παίκτριες να κατακτήσουν τη νίκη σε κόσμια πάντα πλαίσια».

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο «ΕΑΚ Βόλου – Τάκης Συνετόπουλος» στις 3 μ.μ., ενώ ρέφερι θα είναι ο κ. Μουτσανάς Σωτήριος και βοηθοί του οι κ.κ. Στεργιόπουλος Εμμανουήλ και Πούπης Θεόδωρος, όλοι από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

Στο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής σήμερα γίνεται και το ματς Βασίλισσα – Ροδόπη (12μ.)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου