ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Γιόρτασαν τα Δελφινάκια

γιόρτασαν-τα-δελφινάκια-103339

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, για το ναυταθλητικό σωματείο «Δελφίνια Βόλου». Στην καφετέρια του tennis club, δίπλα από το κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος», ο νεοσύστατος Ομιλος γιόρτασε μαζί με προπονητές, αθλητές, γονείς και φίλους των «Δελφινιών Βόλου», που φιλοδοξούν να καθιερωθούν ως ένα από τα πλέον επιτυχημένα σωματεία στην πόλη μας.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο πρόεδρος του Ομίλου, κ. Δημήτριος Χρυσόμαλλος, ο οποίος έκοψε την πίτα αλλά και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο. Αμέσως μετά την κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος, όπου μοιράστηκαν πλούσια δώρα.
Τυχερές της βραδιάς ήταν δύο μικρές αθλήτριες από το τμήμα βρεφικής κολύμβησης, οι οποίες βρήκαν τα δύο φλουριά, ενώ άπαντες πέρασαν ένα όμορφο πρωινό, που περιελάμβανε εκπλήξεις και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους.

Ευχές για μια όμορφη και δημιουργική κολυμβητική χρονιά δόθηκαν από τον Πρόεδρο του Ομίλου σε αθλητές, γονείς και προπονητές, ενώ το ραντεβού ανανεώθηκε για τον ερχόμενο χρόνο, όταν τα «Δελφίνια Βόλου» θα έχουν ήδη συμπληρώσει τον ένα χρόνο λειτουργίας τους.

Το νεοσύστατο σωματείο «Δελφίνια Βόλου», ξεκίνησε τη λειτουργία του τον περασμένο Σεπτέμβριο και στοχεύει στο να γίνει η ανερχόμενη δύναμη στο χώρο του βολιώτικου ναυταθλητισμού.

Με έμφαση αρχικά στην εξοικείωση των περίπου 120 παιδιών που αποτελούν το δυναμικό του συλλόγου με το νερό, τα «Δελφίνια» αποτελούν τη διαφορετική πρόταση, σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με το υγρό στοιχείο.

Το σωματείο απασχολεί παιδιά ηλικίας από 3 μηνών, λειτουργώντας τμήμα βρεφικής κολύμβησης, ενώ εκτός από τα τμήματα κλασσικής, συγχρονισμένης και τεχνικής κολύμβησης, τα οποία ήδη παίρνουν εμπειρίες από τη συμμετοχή τους σε πανελλήνια αθλητικά γεγονότα υπάρχει η δυνατότητα εκμάθησης κολύμβησης σε ενήλικες, αλλά και το πρωτοποριακό πρόγραμμα χορού στο νερό «Αqua Zumba».

Πρωταρχικός στόχος, είναι η ψυχαγωγία των αθλούμενων αρχικά, ενώ η εξέλιξη θα έρθει μέσα από τη σκληρή δουλειά αθλητών και προπονητών, που ήδη δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στους πρώτους μήνες λειτουργίας του σωματείου.

Υπενθυμίζεται ότι το προπονητικό τιμ του σωματείου απαρτίζεται από τις αδερφές Κωνσταντίνα και Αποστολία Δεληγιάννη, αλλά και την παλιά τους συναθλήτρια Χρυσούλα Καλτσουνά. Το Δ.Σ. του σωματείου επέλεξε τα συγκεκριμένα άτομα βάσει της πολυετούς τους εμπειρίας και της εγνωσμένης αθλητικής τους αξίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 6986296020 και να επισκεφτούν τον ιστότοπο www.swimclub.gr για περισσότερες πληροφορίες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου