ΤΟΠΙΚΟ

Εβαλε μπουρλότο στην κορυφή το διπλό της Σκιάθου στο Διμήνι

εβαλε-μπουρλότο-στην-κορυφή-το-διπλό-τ-106780

Το αήττητο της ΑΕ Διμηνίου έσπασε η Σκιάθος, η οποία για την 13η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ επιβλήθηκε με 3-0 της ΑΕΔ και μάλιστα μέσα στο Διμήνι, σκοράροντας τρεις φορές στην επανάληψη και πλέον Ηρακλής και Σαρακηνός βρίσκονται στο -3 από την κορυφή με τον πρώτο να αφήνει βαθμούς απέναντι στον Πανιώνιο και το Σαρακηνό να επικρατεί δύσκολα του Μαγνησιακού με 2-1.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Αναλυτικά:

ΑΕ Διμηνίου – Σκιάθος 0-3

Σκόρερ: (63’ Σκέμπι, 70’ Δ. Μιαρίτης, 89’ Τουρναβίτης)

Την έκπληξη της αγωνιστικής πραγματοποίησε η ομάδα της Σκιάθου, η οποία υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα την ΑΕ Διμηνίου χθες το μεσημέρι. Οι νησιώτες σκόραραν τρεις φορές στην επανάληψη, μετά από ένα νωθρό πρώτο μέρος, εκμεταλλευόμενοι πλήρως τα λάθη των γηπεδούχων. Το σκορ άνοιξε ο συνήθης ύποπτος Σκέμπι, από λάθος γύρισμα του Χάνου προς τον Κουτσιρίμπα στο 63’, για να πλασάρει για το 0-1. Η ειδοποίηση δεν ήχησε στα αυτιά των γηπεδούχων, οι οποίοι επτά λεπτά αργότερα βρέθηκαν πίσω με δύο τέρματα, με το Δημήτρη Μιαρίτη να επιχειρεί σουτ, την μπάλα να κοντράρει σε σώμα αμυντικού και να αναπαύεται στα δίχτυα της ΑΕΔ. Μάλιστα οι Σκιαθίτες δεν έμειναν εκεί, καθώς πέτυχαν και τρίτο τέρμα, όταν ο Τουρναβίτης εξαπέλυσε δυνατό σουτ εκτός περιοχής για να έρθει και το 0-3 στο 89’. Οσον αφορά τους γηπεδούχους, που δεν συγκίνησαν με την απόδοσή τους, σημαντικές ευκαιρίες με το σκορ στο 0-0, χάθηκαν από το Ζιώγα, έπειτα από σέντρα του Αποστολίδη και στη συνέχεια από κεφαλιά του Αξιώτη, που απέκρουσε ο Νικολαΐδης για να βρει η μπάλα και στο δοκάρι.

ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ:Κουτσιρίμπας, Ζάγκας, Αποστολίδης, Χονδρός (74’ Μίλτος), Χάνος (80’ Χρυσικός), Μαυρίδης, Φιλατζικιώτης, Αραμπατζής, Ζιώγας, Κανδήλας (65’ Μαστακούλης), Αξιώτης.

ΣΚΙΑΘΟΣ: Νικολαΐδης, Τουρναβίτης, Δ. Μιαρίτης, Μπρέγκου, Γραββάνης, Καμπουρέλης, Σκέμπι, Βεργίνης, Μανωλιός (60’ Μυστάκου), Σαρρής, Ν. Μιαρίτης (68’ Γιαουράκης).

Αρης – Θησέας 0-1

Σκόρερ: (38’ Καραλόπουλος)

Με χρυσό σκόρερ τον Καραλόπουλο η ομάδα της Αγριάς πέρασε νικηφόρα τη 13η αγωνιστική και προσπέρασε στη βαθμολογία τον Αρη. Οι πράσινοι ανέβηκαν πλέον στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, φθάνοντας στους 23 έναντι 21 των κιτρινόμαυρων. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 38’, όταν ο σκόρερ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα Κουρίτα, κερδίζοντάς τον με δυνατό σουτ εκτός περιοχής. Μέχρι να φθάσουμε όμως στο τελικό 0-1, οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 30’, με τον Ακτσιαλή να αστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι, που είχε κερδίσει νωρίτερα ο Τσίρος. Στην επανάληψη ο Θησέας, έχοντας και το προβάδισμα έδειξε καλύτερα σημάδια, αλλά δεν είχε την τύχη με το μέρος του, καθώς σημάδεψε δύο φορές τα αντίπαλα δοκάρια. Αρχικά και στο 47’ από κεφαλιά του Κόρμπα και στο 85’ από πλασέ του νεοαποκτηθέντα Γκουγκούδη από την Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου με πλασέ έπειτα από ατομική ενέργεια. Με ανακοίνωσή του ο Αρης Μελισσατίκων κατήγγειλε την απαράδεκτη συμπεριφορά με ακατανόμαστες ύβρεις, μερίδας ανθρώπων του Θησέα, γνωστών στον ποδοσφαιρικό χώρο, εναντίον παικτών του Αρη. Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση: «Είναι κρίμα να αμαυρώνεται η παρουσία μιας ιστορικής ομάδας, όπως ο Θησέας, από τις κατακριτέες συμπεριφορές ορισμένων».

ΑΡΗΣ: Κουρίτας, Τσίρος, Μυλωνάς, Γκοτζόπουλος (80’ Θεοδοσιάδης), Γεωργούλας, Τσιαντής, Ίμπρα, Παπαγιαννόπουλος (75’ Γκατζούνας), Στραβέλας, Ακτσιαλής (60’ Ταφίλης), Πετρόπουλος.

ΘΗΣΕΑΣ: Μπουργάνης, Ακριβούσης, Κουρτέλης, Γαρυφάλλου, Σούδης, Καραλόπουλος, Ισά (90’ Σαμαράς), Γιαννούλας, Κόρμπας, Λιάρος (60’ Γκουγκούδης), Κατσιώτης (66’ Προκοπίου).

Πανιώνιος – Ηρακλής 0-0

Σκόρερ:

Την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την ΑΕ Διμηνίου στην κορυφή της βαθμολογίας έχασε ο Ηρακλής, μένοντας στο 0-0 στο γειτονικό ντέρμπι απέναντι στον αξιόμαχο, μετά από καιρό, Πανιώνιο. Οι κυανόλευκοι την ερχόμενη αγωνιστική φιλοξενούν την ΑΕΔ στο μεταξύ τους ντέρμπι και το μυαλό τους ίσως να βρίσκονταν εκεί, αφήνοντας δύο βαθμούς στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος. Οι κυανέρυθροι από την άλλη κατέκτησαν έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια παραμονής, βλέποντας τον Μαστακούλη στο α’ μέρος να μην μπορεί να σημαδέψει την εστία του Πολύμερου, όπως και του Μπαρμπούτα στην επανάληψη για να ακολουθήσει απόκρουση του Πολυμέρου σε ενέργεια του Καραγιώργου. Από την άλλη οι παίκτες του Γιάννη Φασουράκη δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Καγιάννη, αρχικά με το Νούσια σε δύο περιπτώσεις και στην επανάληψη ακόμη δύο φορές με σουτ του Μόσιου από τη μικρή περιοχή. Η τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι καταγράφηκε στο 90’, όταν κεφαλιά του Τσελεπή από καλή θέση πέρασε άουτ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καγιάννης, Νικούδης, Μαστροπαναγιώτης, Παπαδόπουλος, Καρακώστας, Μαστακούλης (70’ Κωστούλας), Καραγιώργος, Κ. Μπασδάνης, Βαΐτσης (46’ Μοσχούδης), Μαρούφ, Πέτσης (54’ Μπαρμπούτας).

ΗΡΑΚΛΗΣ:Πολυμέρου, Ασλάνογλου (46’ Φέζο), Κοντοβάς, Σουλιώτης (75’ Βουρδάκης), Μοράλες, Ντούρο, Νούσιας, Γκάγκας, Ζαρίφης, Θάνος (46’ Μόσιος), Τσελεπής.

Αγία Παρασκευή – Πηλέας 3-0

Σκόρερ: (39’, 89’ Κοπάνας, 75’ Παπουτσής)

Αναμενόμενη ήταν η νίκη για την ομάδα της Αγίας Παρασκευής, που επικράτησε με 3-0 του φιλοξενούμενου Πηλέα. Το 1-0 έγινε στο 39’ με γκολ του Κοπάνα, μετά από ατομική ενέργεια του Στ. Μαλακασιώτη από τα δεξιά και σέντρα παράλληλη με το τέρμα, περίπου στο ύψος της μικρής περιοχής, όπου ο Κοπάνας με πλασέ πρόλαβε τον τερματοφύλακα του Πηλέα κι έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι κι από εκεί στο βάθος της εστίας των φιλοξενούμενων. Ο Παπουτσής πέτυχε το 2-0 στο 75’, μετά από σέντρα από τα αριστερά, το Φραγκογιάννη. Αρχικά, η μπάλα βρέθηκε μέσα στα καρέ του Πηλέα και εκεί οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι παίκτη της Αγ. Παρασκευής (Κοπάνα), με κάποιους από τους αμυνόμενους μάλιστα να σταματούν, ωστόσο το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά, αφού η όποια παράβαση (αν υπήρξε), θεωρήθηκε από τους διαιτητές ως ακούσια. Ετσι η μπάλα έφτασε από τα πόδια του Φραγκογιάννη στον Παπουτσή, που αμαρκάριστος δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει στην εστία του Πηλέα. Το τελικό 3-0 γράφτηκε στο 89’ με νέα σέντρα του Στ. Μαλακασιώτη από δεξιά και τελείωμα του Κοπάνα. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με εννέα παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο Βούρος στο 84’ και στο 87’ αποχώρησε ο Καμπέρης λόγω τραυματισμού.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Μαλλιαρός, Παντελόγλου, Βαν ντε Γούιχε, Παναγιώτου (66’ Καψάλης), Μαγγασιανός, Κοτσέλος (75’ Μαρμαρινός), Χατζημητροφάνης, Μαλακασιώτης, Παπουτσής, Γιάτσιος (60’ Φραγκογιάννης), Κοπάνας.

ΠΗΛΕΑΣ: Φηύγας, Μακρής, Ζουλένκο, Αντζούρης, Στύλλας (70’ λ.τρ. Αλβανόπουλος), Βούρος, Καζάκης, Καμπέρης, Μπρισμπέος (75’ Μπιφάνης), Μαργαρίτης, Μπραχιμάι (80’ Μπαμπαργεωργόπουλος).

ΑΕ 2002 – Δάφνη 3-4

Σκόρερ: (22’, 75’ Στουμποβίκος, 55’ Χ. Παπαϊωάννου – 17’ Σατελιάν, 41’, 49’ Γιούργας, 93’ Τσατσαρώνης)

Μια υπέρπολύτιμη νίκη πέτυχε η Δάφνη στην έδρα της ΑΕ 2002, όπου σημειώθηκαν συνολικά επτά τέρματα. Ο Σατελιάν έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με εκτέλεση φάουλ στο 17’, με τον Στουμποβίκο να απαντά στο 22’ για το 1-1 με πλασέ. Δύο γκολ του Γιούργα στη συνέχεια έδωσαν αέρα στους φιλοξενούμενους με 3-1, αλλά οι κυανέρυθροι απάντησαν, με τον Χ. Παπαϊώαννου να μειώνει σε 2-3 με κεφαλιά και ο Στουμποβίκος να πετυχαίνει το 3-3. Ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πάρουν τελικά από ένα βαθμό, ο Τσατσαρώνης είχε αντίθετη άποψη, για να πετύχει το τελικό 3-4 στο 93’, μετά από γκολ πάρε – βάλε από τον Ευαγγελό, ο οποίος πέρασε τρεις αντιπάλους και σέρβιρε στον σκόρερ, που καραδοκούσε στο πέναλτι.

ΑΕ 2002:Μητράκος, Σφέτσος (80’ Κουβαράς), Στόικος, Χ. Παπαϊωάννου, Σταθόπουλος, Βέργος, Στουμποβίκος, Βούλγαρης (75’ Λάμπρου), Τζοβάρας, Μπένκα (55’ Φιλίππου), Παρίσης.

ΔΑΦΝΗ: Μπαρτζώκας, Τσαντόπουλος (55’ Γκιάστας), Νικηφοράκης, Αβλουγιάρης, Χιώτης, Τζόντζορας, Δεμίρης, Λούκας, Γιούργας (73’ Ευαγγελός), Σατελιάν, Σαμέτης (70’ Τσατσαρώνης).

Μαγνησιακός – Σαρακηνός 1-2

Σκόρερ: (70’ Κρανιάς – 33’ Τσεκούρας, 58’ Τανάγιας)

O Σαρακηνός αναδείχθηκε νικητής στη λασπομαχία, που έγινε στο Κιούπι, κερδίζοντας με 2-1 το Μαγνησιακό, ο οποίος παραμένει χωρίς εντός έδρας νίκη και με τον Κώστα Παπαστεργίου στον πάγκο τους έφτασαν στο -3 από την κορυφή. Το σκορ άνοιξε στο 33ο λεπτό, με τον Βαΐτση να περνά κάθετη πάσα για τον Τσεκούρα, ο οποίος με μακρινό πλασέ άνοιξε το σκορ. Στην επανάληψη ο Τανάγιας με έναν πύραυλο που εξαπέλυσε πέτυχε και το 0-2, στέλνοντας την μπάλα στο δεξί γάμα του Βίτσου, που εκτινάχθηκε, αλλά δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το… γκολ της αγωνιστικής στο 58’. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 70’με την κεφαλιά του Κρανιά στο 70’ από σέντρα του Γιαμαλή, ο οποίος στη συνέχεια δεν μπόρεσε να σκοράρει, όταν από προβολή του Καραλή η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε στο πίσω μέρος του κεφαλιού για να περάσει άουτ, όπως και τετ α τετ του Νιαώτη.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσος, Κρανιάς, Κατσαμόρας, Γιαμαλής, Προβιάς, Γκέρτσος, Καρακίτσιος (46’ Καραλής), Τσιουρέλης, Αντωνίου (55’ Νιαώτης), Κόκκας, Αντωνόπόυλος (65’ Τσιάνος).

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Βλαχόπουλος, Ρουκάς, Στεργιόπουλος, Καλαμάτας, Ιωάννου, Καρακώστας, Τσεκούρας (64’ Μαλεσάγκος), Τανάγιας (77’ Ράπτης), Σουάρες, Κωνσταντάκος, Βαΐτσης (85’ Φουρκιώτης).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου