ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Δράσεις του Ο.Φ.Α. Μαγνησίας

δράσεις-του-ο-φ-α-μαγνησίας-108577

Ο Ομιλος Φίλων Αθλημάτων Μαγνησίας αποτελεί ένα νεοσύστατο αναγνωρισμένο ναυταθλητικό σωματείο που μετρά τέσσερις μήνες λειτουργίας στα κολυμβητήρια του Βόλου.

Ο σύλλογος ξεκίνησε με τμήματα κλασσικής αγωνιστικής κολύμβησης ενηλίκων ανδρών και γυναικών (Masters), προ αγωνιστικής κατηγορίας και τμήματα εκμάθησης κολύμβησης όλων των ηλικιών. Οι στόχοι του για την αγωνιστική χρονιά 2015-2016 επιτεύχθηκαν στο μέγιστο, έχοντας ως προορισμό την συμμετοχή στο πανελλήνιο και στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης.

Τέσσερις αθλητές θα συμμετέχουν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα masters του Λονδίνου στις 25-29/5/16. Είναι οι Βαΐτσης Κωνσταντίνος, Δημητρακοπούλου Αλεξάνδρα, Κουτσορεβύθης Ευαγ.Θωμ. Μαρ, Μουρογιάννης Ιωάννης. Δεκατέσσερις αθλητές θα δώσουν το παρών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Bετεράνων στην Θεσσαλονίκη στις 9-10 Απριλίου 2016. Τα ονόματα των αθλητών είναι: Αλεξανδρίδης Αριστείδης, Βαίτσης Κωνσταντίνος, Δημητρακοπούλου Αλεξάνδρα, Ιωαννίδης Αναστάσιος, Καραπλιάγκος Νικόλαος, Κοντογεώργος Νικόλαος, Κουτσορεβύθης Ευαγ.Θωμ. Μαρ, Μουλάς Γεράσιμος, Μουρογιάννης Ιωάννης, Παγάνης Ιωάννης, Πανουτσόπουλος Νικόλαος, Στάικου Αιμηλία, Τζιουμάκης Σπυρίδων, Φωτιάδης Φώτιος.

Στα τμήματα της εκμάθησης κολύμβησης καθώς και της αγωνιστικής κατηγορίας οι προπονήσεις γίνονται από καθηγητή φυσικής αγωγής με πολυετή εμπειρία και γνώση πάνω στη κολύμβηση, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται καθημερινά στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας Βόλου με πρωινά απογευματινά και βραδινά τμήματα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου