ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

“Ξεμπλοκάρει” με Δωτιέα

ξεμπλοκάρει-με-δωτιέα-108776

Δίχως καιρό για χάσιμο η Νίκη Βόλου μπαίνει σήμερα στο γήπεδο προκειμένου να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την κορυφή, φιλοξενώντας στις 3 μ.μ. το Δωτιέα Αγιάς στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής με τη διεξαγωγή της 21ης αγωνιστικής για το Β’ Ομιλο.

Τα μπλόκα των αγροτών έφεραν πίσω το πρωτάθλημα κατά δύο εβδομάδες με τις ομάδες να μένουν στο περίμενε και χωρίς αγωνιστικό ρυθμό να επιστρέφουν και πάλι από σήμερα στα γήπεδα απέναντι στο Δωτιέα, ο οποίος στο παιχνίδι του α’ γύρου είχε υποχρεώσει τους Βολιώτες στην πρώτη απώλεια βαθμών μετά το 0-0 στην Αγιά.

Στόχος των κυανόλευκων είναι μόνο οι τρεις βαθμοί και να ξεμπερδεύουν όσο γίνεται νωρίτερα με την υπόθεση νίκη και γι’ αυτό το λόγο από το πρώτο κιόλας λεπτό θα μπουν στο γήπεδο για να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, θέλοντας ωστόσο και τη βοήθεια του κόσμου, που περιμένει πως και πως να δει και πάλι την αγαπημένη του ομάδα να αγωνίζεται στο Παντελής Μαγουλάς, μετά τις 10 Ιανουαρίου, όταν και είχε επιβληθεί του Πυράσου έστω και δύσκολα με 1-0.

Από τότε μέχρι σήμερα και ένα περίπου μήνα μετά, οι Βολιώτες έχουν αγωνιστεί δύο φορές στην Κατερίνη, χάνοντας από τον Αιγινιακό με 3-1 και νικώντας τον Πιερικό με 2-1. Στη συνέχεια ακολούθησε ο νικηφόρος τελικός με αντίπαλο το Ρήγα Φεραίο στο Πανθεσσαλικό με 3-2 αλλά και η φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, η οποία και έληξε με 2-0.

Με 19 η αποστολή

Από 19 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή της Νίκης Βόλου για το σημερινό παιχνίδι, με μοναδική απουσία εκ των βασικών να θεωρείται αυτή του Χρήστου Χολέβα. Ο Βολιώτης αμυντικός μετά από 19 συνεχόμενες παρουσίες δεν έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί σήμερα, μιας και έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Εκτός θα είναι και ο Γιάννης Βέργος λόγω ενοχλήσεων, ενώ δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν οι Φίλιππος Σκοπελίτης και Τζουάν Ρολντάν, με τον πρώτο να υπολογίζεται από τις 21 Φεβρουαρίου, ενώ το δελτίο του Ισπανού δεν έχει εκδοθεί ακόμη. Αντίθετα επιστρέφουν και πάλι οι Ευθύμης Κοτίτσας, Στέργιος Αλεξανδρής, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Σαντίκ Μπαλαράμπε και για πρώτη φορά στην αποστολή βρίσκεται ο Σπύρος Βρονταράς.

Αναλυτικά τη 19άδα αποτελούν οι: Βρονταράς, Παπουρτζής, Αλεξανδρής, Κοτίτσας, Παπαδόπουλος, Αναστασίου, Λίμα, Ναουμίδης, Τσορμπατζής, Ιβανίδης, Ιορδανίδης, Κόλα, Μέτσε, Μπιτσάκος, Κυπτίου, Μπαλαράμπε, Νοριέγα, Ελευθεριάδης, Κανελλόπουλος.

Βελιτζέλος: «Δεν είναι καθόλου εύκολο»

Μπορεί η Νίκη Βόλου να φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί όμως ο τεχνικός των κυανόλευκων έχει διαφορετική άποψη, χαρακτηρίζοντας ως δύσκολη τη σημερινή αναμέτρηση. Αναλυτικά όσα σχολίασε στον ΤΑΧΥΔΟΜΟ: «Είναι ένα παιχνίδι το οποίο δεν είναι καθόλου εύκολο όσο και να φαντάζει σε κάποιους εύκολο. Βρισκόμαστε σε ένα χρονικό διάστημα, που έχουν γίνει αλλαγές σε όλες τις ομάδες και λόγω διακοπής δεν ξέρουμε πως θα είναι ο κάθε αντίπαλος. Εμείς θα πρέπει να είμαστε απόλυτα σοβαροί και προσγειωμένοι για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Οδηγίες προς τους φιλάθλους

Για το σημερινό αγώνα θα λειτουργήσουν τρεις είσοδοι για τους φιλάθλους, οι οποίες θα ανοίξουν στις 13:00. Η είσοδος της σκεπαστής και η είσοδος από το πίσω μέρος του γηπέδου για τους φιλάθλους της ΝΙΚΗΣ. Οι φίλαθλοι του Δωτιέα θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από την κερκίδα επί της Μαιάνδρου. Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ.

Το εισιτήριο για όσους δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, αλλά επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από την κερκίδα των V.I.P. (στο κέντρο της σκεπαστής) καθορίζεται στα 20 ευρώ. Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν. Τα παιδιά που αγωνίζονται στις Ακαδημίες του Συλλόγου θα εισέλθουν από την κερκίδα της Μαιάνδρου, ντυμένα με τις φόρμες και συνοδευόμενα από τους προπονητές τους.

  • Ο κ. Ψυχούλας από τη Βοιωτία με βοηθούς τους κ.κ. Φίλο (Βοιωτίας) και Καραγιάννη (Φθιώτιδας), θα αποτελέσουν την τριάδα των διαιτητών του σημερινού αγώνα, όπως είχε ορίσει η ΚΕΔ/ΕΠΟ πριν τη διακοπή.

Το πρόγραμμα της σημερινής (21ης) αγωνιστικής:

Φαρκαδόνα – Πύδνα Κίτρους

Οπούντιος – Εθνικός Φιλιππιάδας

Οικονόμος – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

Τύρναβος – Α.Ε. Καραϊσκάκης

Αιγινιακός – Θεσπρωτός

Νίκη Βόλου – Δωτιέας Αγιάς

Πιερικός – Αχέρων Καναλακίου

Ρήγας Φεραίος – Φωκικός α.α. 3-0

Ρεπό: Πύρασος

Βαθμολογία

1. Καραϊσκάκης 44

2. Αιγινιακός 41

3. Θεσπρωτός 35

4. Νίκη Βόλου 35

5. Πύδνα Κίτρους 32

6. Ρήγας Φ. 29

7. Πύρασος 27

8. Πιερικός 26

9. Εθνικός 26

10. Αχιλλέας 22

11. Τύρναβος 22

12. Οικονόμος 21

13. Δωτιέας 20

14. Αχέρων 14

15. Φαρκαδόνα 13

16. Οπούντιος 9

17. Φωκικός 5

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου