ΜΠΑΣΚΕΤ

Σημαντικό ματς ο Κένταυρος με Νέα Ιωνία

σημαντικό-ματς-ο-κένταυρος-με-νέα-ιωνί-109074

Τρεις στροφές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος στην Α2 Εθνική κατηγορία του Χάντμπολ, η ανδρική ομάδα του Κενταύρου Αγριάς αντιμετωπίζει σήμερα Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 18.00, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, την ομάδα της Ο.Φ.Ν. Ιωνίας, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Με ψυχολογικό όπλο τη μεγάλη νίκη της προηγούμενης Κυριακής στα Βριλήσσια, αλλά και την ένθερμη υποστήριξη των φίλων του, ο Κένταυρος Αγριάς θέλει να πετύχει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια καλογυμνασμένη ομάδα η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 3η θέση της βαθμολογίας του ομίλου και διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδο της στη τετράδα των play off. Να σημειωθεί ότι προπονητής της ομάδας της Νέας Ιωνίας είναι ο Δημήτρης Καφφάτος, ο οποίος για χρόνια αγωνίσθηκε ως τερματοφύλακας τόσο στην Εθνική μας ομάδα όσο κυρίως με τα χρώματα της ΑΕΚ.

Αυτή τη στιγμή ο Κένταυρος Αγριάς έχει 11 βαθμούς, πέντε περισσότερους από την ομάδα του Τελαμώνα Σαλαμίνας (που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο) και ουσιαστικά ψάχνει στις εναπομείναντες τρεις αγωνιστικές, τους 2 βαθμούς που θα την εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή στη κατηγορία. Στην 16η αγωνιστική διεξάγονται σημαντικές αναμετρήσεις που θα κρίνουν τόσο τις θέσεις για την 4άδα των play – off όσο και την υπόθεση παραμονής.

Το πλήρες πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:

Κένταυρος Αγριάς – Ο.Φ.Ν. Ιωνίας
Σεριφάτο Αιγίου – Ολυμπιακός Κερατσινίου
ΓΑΣ Καματερού – Εσπερος Καλλιθέας
Αρης Νικαίας – Βριλήσσια
Φθία Λαμίας – Τελαμώνας Σαλαμίνας

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου