ΤΟΠΙΚΟ

Νίκη της ομάδας βόλεϊ αγοριών του Μουσικού Σχολείου Βόλου

νίκη-της-ομάδας-βόλεϊ-αγοριών-του-μουσ-109104

Στους σχολικούς αγώνες Λυκείων Μαγνησίας

Η ομάδα αγοριών του Μουσικού Σχολείου Βόλου κατέκτησε την πρώτη θέση στους σχολικούς αγώνες βόλεϊ των Λυκείων της Μαγνησίας. Ο τελικός διεξήχθη χθες Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου «Βάκης Παρασκευόπουλος» με αντίπαλη ομάδα αυτή του 4ου Λυκείου Βόλου.

Ο αγώνας έληξε με δύο μηδέν σετ υπέρ της ομάδας του Μουσικού Σχολείου Βόλου και αυτό σημαίνει ότι η νικήτρια ομάδα θα εκπροσωπήσει το νομό στους περιφερειακούς αγώνες που θα γίνουν αρχές Μαρτίου στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη καθηγήτρια φυσικής αγωγής του Μουσικού Σχολείου κ. Ελένη Τσουκνικά, ο αγώνας διεξήχθη μέσα σε άψογο αθλητικό και φίλαθλο κλίμα, όπως αρμόζει όχι μόνο στις μαθητικές αλλά και σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις.

Είναι η πρώτη φορά που το Μουσικό Σχολείο Βόλου, ένα σχολείο με συγκεκριμένο θεσμικό προσανατολισμό και συστηματικές δράσεις στο χώρο της μουσικής και του πολιτισμού, διακρίνεται και σε ένα πεδίο διαφορετικό, αυτό του αθλητισμού και η διευθύντρια του σχολείου κ. Αρετή Τζανετοπούλου τόνισε ότι αυτό αποδεικνύει το εύρος των ενδιαφερόντων των μαθητών του και τον πολύπλευρο χαρακτήρα του σχολείου. Και είναι ακριβώς αυτή η ενασχόληση των παιδιών με τη μουσική και την Τέχνη που τα βοηθά να συγκροτούν ολοκληρωμένες προσωπικότητες και να πετυχαίνουν τους στόχους που θέτουν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου