ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βγαίνουν τα τελευταία εισιτήρια

βγαίνουν-τα-τελευταία-εισιτήρια-114153

Σήμερα το Ατρόμητος – Παναθηναϊκός, αύριο το ΠΑΟΚ – Πανιώνιος

Αγώνες στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος διεξάγονται σήμερα και αύριο, αφού ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο και από την άλλη, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο στην Τούμπα αύριο Πέμπτη.

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός

Με το 0-0 του πρώτου αγώνα στη Λεωφόρο πάνω στο κεφάλι του ο Παναθηναϊκός παίζει μόνο για ένα αποτέλεσμα στο Περιστέρι, σήμερα στις 7:30 μ.μ. Μονόδρομος είναι η νίκη για το «τριφύλλι» απέναντι σε μία ομάδα που του έβαλε δύσκολα φέτος. Ο Αντρέα Στραματσόνι καταστρώνει τα σχέδιά του με τον Μάρκους Μπέργκ στο βασικό σχήμα. Επίσης, θετικά ήταν τα μηνύματα όμως και για τον Ράσμους Τελάντερ, καθώς ο Δανός στόπερ έβγαλε χθες το μεγαλύτερο μέρος.

Το προβάδισμα για την 11άδα, ωστόσο, έχει το δίδυμο Ταυλαρίδη – Μολέδο. Στα άκρα της άμυνας, πέραν του Μέστο στα δεξιά, επιστρέφει και ο Πράνιτς στον αντίστοιχο ρόλο στο αριστερό άκρο, ενώ δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Αμπεΐντ στο αρχικό σχήμα δίπλα στον Εσιέν, με την τρίτη θέση του άξονα να διεκδικείται από τους Λουντ – Λαγό από τη στιγμή που ο Εβανζελίστα είναι νοκ άουτ. Φαβορί είναι ο Λαγός εξαιτίας του ότι διαθέτει περισσότερα τρεξίματα και ανασταλτικά τουλάχιστον μπορεί να καλύψει μέρος του τεράστιου κενού της απουσίας του Κάρλος Ζέκα. Στα δύο άκρα της επίθεσης, οι Καλτσάς και Βιγιαφάνιες έχουν τον πρώτο λόγο για να πλαισιώσουν τον Μπεργκ.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Νάνο, Λαγός, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Πράνιτς, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Λουντ, Καλτσάς, Τελάντερ, Εσιέν, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Αμπέντ, Μολέδο, Βιγιαφάνιες, Στάικος και Ευαγγέλου.

Από την άλλη πλευρά, ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Τραϊανό Δέλλα, καθώς ο Δημήτρης Παπαδόπουλος τέθηκε στη διάθεσή του για τη ρεβάνς Κυπέλλου του Ατρόμητου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι 20 της αποστολής: Αυτοί είναι οι εξής: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κοντοές, Φυτανίδης, Μπρίτο, Ουσέρο, Ματέι, Ούμπιντες, Λε Ταλέκ, Στόιτσεφ, Κιβρακίδης, Μπίτολο, Λαζαρίδης, Μπαστακός, Μπάλλας, Λημνιός, Γροντής, Παπαδόπουλος, Κειτά, Σουμπίνιο.

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος

Για τη νίκη θα αγωνισθεί και ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Δικέφαλος του Βορρά πήρε την ισοπαλία στην έδρα του Πανιωνίου με 1-1 και πλέον στο σπίτι του καλείται να κλείσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί αύριο στις 7:30 μ.μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου