ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ικανοποίηση για το φιλικό

ικανοποίηση-για-το-φιλικό-115821

Και σε αναμονή της επανεκκίνησης στη Νίκη Βόλου

Με φιλικό αγώνα ξεπέρασε την απραξία της περασμένης Κυριακής η Νίκη Βόλου, φιλοξενώντας τον Οικονόμο Τσαριτσάνης στο Παντελής Μαγουλάς. Εξαιτίας των απεργιακών κινητοποιήσεων και των μπλόκων των αγροτών αναβλήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ωστόσο στη Νίκη είχαν τον τρόπο να παραμείνουν «ζεστοί» ενόψει της επανεκκίνησης.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ απέναντι στο Ρήγα Φεραίο οι κυανόλευκοι δεν έμειναν με δεμένα χέρια και έτσι προγραμμάτισαν φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της Τσαριτσάνης.

Πρώτο μέλημα του προπονητή Κώστα Βελιτζέλου ήταν να δει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και να «παντρέψει» παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές μέσα από συνθήκες ενός κανονικού αγώνα, απέναντι σε μία ομάδα της ίδιας κατηγορίας.

Η Τσαριτσάνη μπορεί να έβαλε δύσκολα κατά διαστήματα στους Βολιώτες, όμως η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής και ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, που ξεχώρισαν και ο Φίλιππος Σκοπελίτης, με τον 21χρονο μεσοεπιθετικό να κλέβει δίκαια την παράσταση με την αγωνιστικότητα και το πάθος, που επέδειξε, θέλοντας να αποδείξει ότι μπορεί να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.

Το τελικό 2-0 δεν παίζει φυσικά κανένα ρόλο, μιας και η τεχνική ηγεσία έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, δίνοντας λίγο παραπάνω χρόνο συμμετοχής στο Σκοπελίτη αλλά και στο Ρολντάν κατά δεύτερο λόγο. Σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Μέτσε στο 7’ αλλά και ο Ιβανίδης στο 92’ με τον κόσμο των κυανόλευκων, που βρέθηκε στο Παντελής Μαγουλάς να χειροκροτεί τους ποδοσφαιριστές, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και στο φινάλε.

Για τα όσα είδε από τους ποδοσφαιριστές του μίλησε μετά το φινάλε ο Κώστας Βελιτζέλος, ο οποίος μπορεί να έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία των ποδοσφαιριστών του, αλλά από την άλλη σίγουρα προβληματίζεται από τη διακοπή του πρωταθλήματος, ενώ αναφέρθηκε και στον κακό αγωνιστικό χώρο του «Παντελής Μαγουλάς». Παράλληλα ο 47χρονος προπονητής σχολίασε πως πλέον στο ρόστερ της ομάδας του υπάρχει βάθος.

Αναλυτικά όσα επεσήμανε αναφερόμενος αρχικά για τη φιλική νίκη: «Ηταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να δούμε τα παιδιά, που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στον αγώνα του Κυπέλλου. Μοιράσαμε το χρόνο για να έχουμε όλους τους παίκτες, λόγω της αναβολής του πρωταθλήματος σε ενεργή κατάσταση. Υπάρχουν κάποια θέματα, τα οποία σίγουρα πηγάζουν από τον αγωνιστικό χώρο, που τις τελευταίες ημέρες δεν είναι καλός και δεν μας επιτρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ομως, αυτή είναι η έδρα μας και εδώ μέσα πρέπει να παίζουμε, οπότε πρέπει να βελτιώσουμε άμεσα κάποια πράγματα, ώστε να μην έχουμε πρόβλημα στο πρωτάθλημα. Εμεινα ευχαριστημένος από την παρουσία κάποιων παικτών. Το ρόστερ δείχνει ότι έχει βάθος και μπορούμε να υπολογίζουμε παραπάνω παιδιά και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό για εμένα και πολύ καλό για την ομάδα».

Για την παρουσία του Σκοπελίτη στο ανεπίσημο ντεμπούτο του:«Είναι έτοιμος για να παίξει άμεσα».

Για τον επίσης νεοαποκτηθέντα Ισπανό Τζουάν Ρολντάν:«Πέρα από το κομμάτι της φυσικής κατάστασης, του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός και φάνηκε στη φάση, που έχασε το γκολ. Ομως, ο ποδοσφαιριστής μπορεί να μας βοηθήσει στο κράτημα της μπάλας για να μένει η ομάδα ψηλά».

Για τον τερματοφύλακα Βρονταρά, ο οποίος μπορεί πλέον να υπολογίζεται κανονικά: «Εχει πολλά χρόνια παρουσίας σε παιχνίδια πρωταθλήματος και ήδη μας βοηθάει σε διάφορα θέματα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου».

Για την πληρότητα που υπάρχει πλέον στο ρόστερ μετά την τελευταία μεταγραφική περίοδο:«Από εδώ και πέρα γνωρίζουν όλοι ότι θα υπάρχει ένα στρίμωγμα. Σίγουρα κάποιοι παίκτες, που δεν παίζουν το επίπεδό τους βρίσκεται πολύ κοντά σε εκείνων που παίζουν. Αυτό θα συμβαίνει εξαιτίας των αναγκών του παιχνιδιού».

Για την επιστροφή του τραυματία Μπαλαράμπε:«Από την άλλη εβδομάδα θα είναι καλύτερα. Εχει μπει στο ρυθμό, κάνει πράγματα με τη μπάλα και είναι πλέον θέμα ημερών για να είναι απόλυτα έτοιμος».

Για τους Κοτίτσα και Αλεξανδρή, που δεν πήραν χρόνο συμμετοχής την Κυριακή: «Ο Κοτίτσας είχε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό που τον ενοχλούσε και ο Αλεξανδρής στον δικέφαλο. Το παιχνίδι ήταν φιλικό και αποφασίσαμε να τους προστατέψουμε. Θέλαμε να δούμε να αγωνίζονται μόνο οι παίκτες, που ήταν απόλυτα έτοιμοι από ιατρικής πλευράς».

Για το δανεισμό του Σταύρου Βουρδάκη στον Πύρασο: «Ο Σταύρος είναι ένα παιδί που δούλεψε πάρα πολύ αυτό το χρονικό διάστημα και του δόθηκαν ευκαιρίες μόνο στο Κύπελλο. Σίγουρα του λείπουν παιχνίδια και πολύ δουλειά ακόμα, γιατί είναι 17 χρονών και έχει πολλά πράγματα ακόμα να μάθει. Μακάρι να πάρει χρόνο συμμετοχής στον Πύρασο και από το καλοκαίρι να μπει στη διαδικασία να τον δει ξανά η ομάδα».

Τέλος, αναφορικά με τη διακοπή του πρωταθλήματος και αν ευνοεί ή όχι την ομάδα του:«Θεωρώ ότι δεν ευνοεί καμία ομάδα και πρέπει να βρεθεί μια λύση άμεσα, ώστε οι ομάδες να μπορέσουν να κάνουν έναν προγραμματισμό. Με αυτή την κατάσταση δεν μπορείς να κάνεις προγραμματισμό στις προπονήσεις. Τα φιλικά είναι καλά και βοηθάνε, αλλά δεν είναι αγώνες πρωταθλήματος, που υπάρχει κανονική πίεση».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου