ΠΟΛΟ

Γιορτή για το πόλο της Νίκης Β.

γιορτή-για-το-πόλο-της-νίκης-β-115849

Το Σάββατο 13/2 θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, στις 9 το βράδυ στο filippou café classique στην παραλία του Βόλου.

Θα γίνουν βραβεύσεις αθλητών της ομάδας που με τις αθλητικές στους επιδόσεις και όχι μόνο, κρατάνε ψηλά την σημαία του συλλόγου. Οι βραβεύσεις θα ξεκινήσουν με τον αθλητή της ανδρικής ομάδας Λευτέρη Παρασκευά, ο οποίος από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε η ομάδα προσφέρει ανελλιπώς τις υπηρεσίες του καθώς επίσης και για τις επιδόσεις στο μαραθώνιο τρίαθλο σε διάφορους αγώνες του εξωτερικού αλλά και για την κοινωνική του προσφορά.

Την σκυτάλη των βραβεύσεων θα πάρουν οι μικροί αθλητές που τη χρονιά που μας πέρασε, κατάφεραν να φτάσουν στην τελική φάση του πρωταθλήματος μίνι παίδων. Οι βραβεύσεις θα κλείσουν με ανθρώπους που προσφέρουν στο τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου.

Οι άνθρωποι του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου καλούν όλες τις Νικιώτισσες και όλους τους Νικιώτες, αλλά και όλο το φίλαθλο κόσμο που ασχολείται με την υδατοσφαίριση στη Μαγνησία, να παρευρεθούν στην εκδήλωσή. Τιμή εισόδου 8 ευρώ για μεγάλους και 4 ευρώ για τους μικρούς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου