ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανιώνιος για Ευρώπη

πανιώνιος-για-ευρώπη-115982

Κέρδισε τον Παναιτωλικό 2-0 …φθάνοντας τον ΠΑΟΚ στην 4η θέση

Ο Πανιώνιος συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Με γκολ των Ανσαριφάρντ (64’) και Καραμάνου (70’) νίκησε τον Παναιτωλικό 2-0 στη Ν. Σμύρνη, φθάνοντας τον ΠΑΟΚ στην 4η θέση. Ο Παναιτωλικός είδε τον Μαρκόφκσι να χάνε την ευκαιρία της χρονιάς (15’), έμεινε με 10 στο 52’ (Ρουσκουγιέδα) και κατέρρευσε.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Νικώντας, με δυσκολία τον αξιόμαχο Παναιτωλικό, αποδίδοντας σε μεγάλο διάστημα ξανά όμορφο ποδόσφαιρο, ο Πανιώνιος συνεχίζει να ονειρεύεται.

Κι όταν μια ομάδα που είναι γεμάτη ενέργεια και υγεία-εντός αγωνιστικού χώρου-τότε κάθε όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικό.

Κι όσο οι αγωνιστικές περνούν και το νεαρό συγκρότημα του Μαρίνου Ουζουνίδη, δεν «ξεφουσκώνει» τόσο ο στόχος για είσοδο στα πλέι οφ και η διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου παραμένει ζωντανός.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τον Πανιώνιο να έχει πιο δυνατή εκκίνηση και τον Παναιτωλικό να ισορροπεί για τα καλά μετά το 15’. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες δίχως τέρματα, ωστόσο με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου η αποβολή του Ρουσκουγιέδα έφερε ανισορροπία στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Πανιώνιος εκμεταλλεύθηκε τα νέα δεδομένα και το πλεονέκτημα που απέκτησε έναντι των αντιπάλων του, με τον Ανσαριφάρντ στο 64’ να δίνει το προβάδισμα στους κυανέρυθρους και τον Καραμάνο έξι λεπτά αργότερα να κλειδώνει τη νίκη για την ομάδα του Ουζουνίδη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ανεπανάληπτη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο να προηγηθούν στο σκορ, αλλά ο Μάρκοβιτς έχασε μάλλον την ευκαιρία της χρονιάς.

ΣΚΟΡΕΡ: 64’ Ανσαριφάρντ, 70’ Καραμάνος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 52’ Ρουσκουγιέδα (2η κίτρινη)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος, Κόρμπος, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Τζανδάρης, Μπαργκάν (60’ Ανσαριφάρντ), Μασούρας (80’ Χαλκιαδάκης), Μπακασέτας (85’ Καθάριος), Καραμάνος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Μάκος, Κέβιν, Μάρκος Πάουλο, Ρουσκουγιέδα, Ουάρντα, Κλέσιο (66’ Κουτρομάνος), Κάπελ (81’ Μουνιόθ), Μαρκόβσκι (76’ Βασιλείου).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου