ΤΟΠΙΚΟ

Με το δεξί στο β’ γύρο η ΑΕ Διμηνίου, ζωντανός στο κυνήγι ο Ηρακλής

με-το-δεξί-στο-β-γύρο-η-αε-διμηνίου-ζων-117899

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άνοιξε η αυλαία του β’ γύρου για την ΑΕ Διμηνίου, η οποία στη 12η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Α’ Κατηγορίας επικράτησε με 2-0 του Θησέα στην Αγριά, ενώ ο Ηρακλής συνέχισε στο κυνήγι της πρώτης θέσης, παραμένοντας στο -4 από την ΑΕΔ μετά τη νίκη της με 4-0 επί της Δάφνης. Το σκορ της αγωνιστικής πέτυχε ο Σαρακηνός, σκορπίζοντας με 9-1 την ΑΕ 2002.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Θησέας – ΑΕ Διμηνίου 0-2

Σκόρερ: (60’, 87’ Ζιώγας)

Με το Δημήτρη Ζιώγα να παίρνει και πάλι το όπλο του, η ΑΕ Διμηνίου έφυγε από την έδρα του Θησέα στην Αγριά, με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν έτσι τη διαφορά από τον 2ο Ηρακλή στο +4. Συγκεκριμένα ο έμπειρος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 60ο λεπτό, όταν από έμμεσο δέχθηκε την μπάλα από τον Αποστολίδη για να σουτάρει στο αριστερό γάμα του Μπουργάνη, ο οποίος ήταν αδύνατο να αντιδράσει. Από κει και πέρα και τρία λεπτά πριν από το φινάλε, ο Ζιώγας πέτυχε και δεύτερο τέρμα, αφού έπαιξε το 1-2 με το Μίλτο, σμπαράλιασε την άμυνα του Θησέα, για να πετύχει εύκολα με πλασέ το 0-2 με εξουδετερωμένο τον Μπουργάνη.

ΘΗΣΕΑΣ: Μπουργάνης, Ακριβούσης (85’ Μπαρδόκου), Κουρτέλης, Μούτος, Σούδης, Σαμαράς (46’ Γιαννούλας), Ισά (76’ Μουράτης), Καραλόπουλος, Κόρμπας, Λιάρος, Κατσιώτης.

ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Κουτσιρίμπας, Ζάγκας, Αποστολίδης, Χονδρός (46’ Στρούγγης), Χάνος, Μαυρίδης, Αξιώτης, Φιλατζικιώτης, Ζιώγας, Αραμπατζής (84’ Μίλτος), Κανδήλας (74’ Μαστακούλης).

Ηρακλής – Δάφνη 4-0

Σκόρερ: (60’ Γ. Κοντοβάς, 70’, 81’ πεν. Μόσιος, 85’ Νούσιας)

Ενα ημίχρονο ήταν αρκετό για την ομάδα του Ηρακλή απέναντι στη Δάφνη, με τους κυανόλευκους να πατάνε γκάζι στην επανάληψη και νακερδίζουν με 4-0. Ο Ηρακλής αν και δυσκολεύθηκε μέχρι το 60’ είδε τον πολύπειρο Γιάννη Κοντοβά να κάνει το 1-0 με απευθείας χτύπημα φάουλ και δέκα λεπτά αργότερα ο Μόσιος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κόρνερ του Θάνου, για να κάνει το 2-0 με κεφαλιά. Ο Μόσιος μάλιστα ήταν και αυτός που πέτυχε και το 3-0 στο 81’ με εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Δημητρίου, για να έρθει στο 85’ ο Νούσιας και να διαμορφώσει το τελικό 4-0 μετά από ασίστ του Δημητρίου.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Πολυμέρου, Ασλάνογλου, Ντούρο, Σουλιώτης, Μοράλες, Φέζο (46’ Μόσιος), Νούσιας, Θάνος, Βουρδάκης (73’ Δημητρίου), Τσελεπής (80’ Μαυρομμάτης), Κοντοβάς.

ΔΑΦΝΗ: Μπαρτζώκας, Τσαντόπουλος (65’ Τσατσαρώνης), Νικηφοράκης (84’ Φιλοσόγλου), Αβλουγιάρης, Γκιάτσας, Τζόντζορας, Δεμίρης (80’ Γιαννακόπουλος), Λούκας, Σιαμέτης, Σατελιάν, Χιώτης.

Σκιάθος – Πανιώνιος 1-0

Σκόρερ: (62’ Σκέμπι)

Την τρίτη της συνεχόμενη νίκη πέτυχε η ομάδα της Σκιάθου, μιας και μετά τις νίκες με 1-0 σε βά- ρος του Ηρακλή και της Δάφνης, επικράτησε χθες με το αγαπημένο της σκορ και του Πανιωνίου στο νησί. Για την ομάδα της Σκιάθου τα κάστανα από τη φωτιά έβγαλε σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Σκέμπι, με τον έμπειρο φορ να σκοράρει στο 62’. Μέχρι τότε όμως Σκέμπι και Γκίνη δεν μπόρεσαν να σκοράρουν στο 1ο και στο 27ο λεπτό. Από την άλλη οι κυανέρυθροι πίεσαν για την ισοφάριση στο τελευταίο 15λεπτο της αναμέτρησης, αλλά τόσο ο Καραγιώργος με προβολή όσο και ο Μαστακούλης με σουτ δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Παπάρα, ο οποίος κράτησε το μηδέν στην άμυνα.

ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Τουρναβίτης, Δ. Μιαρίτης, Πρίφτι (50’ Ν. Μιαρίτης), Γκίνης, Καμπουρέλης, Σκέμπι, Φερετζέλης (70’ Γραββάνης), Μανωλιός, Σαρρής (85’ Σταμέλος), Μυστάκου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καγιάννης, Νικούδης, Μαστροπαναγιώτης, Κωστούλας, Παπαδόπουλος, Κ. Μπασδάνης, Καλατζής (58’ Μαστακούλης), Ανγκόλι, Μαρούφ (85’ Χατζηβασιλείου), Καραγιώργος, Πέτσης (65’ Βαΐτσης).

Σαρακηνός – ΑΕ 2002 9-1

Σκόρερ: (6’, 43’, 83’, 88’ Βαΐτσης, 28’ Κωνσταντάκος, 42’ Ιωάννου, 48’ Τανάγιας, 57’ Ντουκόλι, 70’ Τσιαμπαλής – 51’ πεν. Μπένκα)

Σαρωτικός ήταν ο Σαρακηνός, επικρατώντας με το ευρύ 9-1 της ΑΕ 2002, με τον Τζόναθαν Βαΐτση να σημειώνει τέσσερα από τα εννέα τέρματα, στο ντεμπούτο του προπονητή Κώστα Παπαστεργίου για τους γηπεδούχους. Ο χορός των γκολ άνοιξε μόλις στο 6ο λεπτό για τους ροσονέρι, με τον Βαΐτση να πετυχαίνει το 1- 0 με κεφαλιά, για να ακολουθήσει το 2-0 στο 28’ από τον Κωνσταντάκο, ο οποίος είχε εύκολο έργο μετά την απόκρουση του Σταθόπουλου από σουτ του Τσιαμπαλή-Σουάρες. Το 3-0 ήρθε από τον Ιωάννου με νέα κεφαλιά στο 42’ για να κλείσει το πρώτο 45λεπτο με νέο γκολ του Βαΐτση με ασίστ του Τσεκούρα στο 44’. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, κάνοντας το 5-0, με τον Τανάγια να σκοράρει με κεφαλιά στο 48’. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με εκτέλεση πέναλτι στο 51’ από τον Μπένκα, το οποίο κέρδισε, ο ίδιος για να ακολουθήσουν ακόμη τέσσερα τέρματα των γηπεδούχων. Ετσι από εκτέλεση φάουλ του Ντουκόλι ήρθε το 6-1 στο 57’, ο Τσιαμπαλής-Σουάρες έκανε εύκολα το 7-1 με πλασέ, για να πάρει σειρά και πάλι ο Βαΐτσης, κάνοντας το 8-1 στο 83’ με πλασέ και το εμφατικό 9-1 στο 88’ με σουτ.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Ρουκάς, Στεργιόπουλος, Καλαμάτας, Ιωάννου, Τανάγιας (58’ Βαλέρα), Κωνσταντάκος (70’ Δημόπουλος), Σουάρες, Ντουκόλης (73’ Μαλεσάγκος), Τσεκούρας, Βαΐτσης.

ΑΕ 2002:Σταθόπουλος, Σφέτσος, Στόικος, Βέργος, Σταθόπουλος (46’ Πότσκα), Λάμπρου, Παρίσης (73’ Στουμποβίκος), Βούλγαρης, Μπένκα (67’ Δήμου), Παπαϊωάννου, Στουμποβίκος.

Αρης – Αγία Παρασκευή 2-1

Σκόρερ: (29’ Ακτσιαλής, 92’ Τσιαντής – 86’ Λούμπαρδος)

Με σκόρερ τον Τσιαντή στις καθυστερήσεις, ο Αρης Μελισσατίων επιβλήθηκε με 2-1 της Αγίας Παρασκευής, με τον έμπειρο μέσο να εξιλεώνεται έτσι για το αυτογκόλ που είχε πετύχει στο παιχνίδι του α’ γύρου και με το οποίο η Αγία Παρασκευήείχε πάρει τη νίκη με επίσης 2-1. Μέχρι να φτάσουμε όμως μέχρι τις καθυστερήσεις του χθεσινού αγώνα, η Αγία Παρασκευή έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί, αλλά από κάθετη πάσα του Μαλακασιώτη, ο Κοπάνας έπιασε δυνατό ψηλοκρεμαστό σουτ που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα Αρης άνοξε το σκορ με τον Ακτσιαλή στο 29’ μετά από σέντρα του Πετρόπουλου και προσποίηση από τον Ταφίλη, που άφησε την μπάλα για το σκόρερ. Ο Αρης είχε την ευκαιρία και για το 2-0, αλλά το σουτ του Πετρόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι, με την Αγία Παρασκευή να ισοφαρίζει στο 86΄με προβολή του Λούμπαρδου για το 1-1, για να φθάσουμε ως το 92’, όταν ο Τσιαντής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσιτσιρίκου με πανέμορφο σουτ.

ΑΡΗΣ: Κουρίτας, Τσίρος, Μυλωνάς, Γκοτζόπουλος, Στραβέλας, Τσιαντής, Ίμπρα, Γκατζούνας (80’ Παπαγιαννόπουλος), Ταφίλης (60’ Ασημάκης), Ακτσιαλής (80’ Θεοδοσιάδης), Πετρόπουλος.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Παντελόγλου, Σιγάλας, Λούμπαρδος, Μαγγασιανός, Ντάκος (80’ Παναγιώτου), Παπακώστας, Μαλακασιώτης, Μαρμαρινός (71’ Παπουτσής), Φραγκογιάννης (46’ Κοτσέλος), Κοπάνας.

Πηλέας – Μαγνησιακός 0-4

Σκόρερ:(9’, 75’ Κόκκας, 17’ Βασιλείου, 18’ Αντωνίου)

Νωρίς – νωρίς ξεμπέρδεψε με το εμπόδιοτου Πηλέα ο Μαγνησιακός, σκοράροντας τα τρία από τα τέσσερα τέρματα στο πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης. Οι κυανόλευκοι επέστρεψαν στις επιτυχίες με ακόμη μία εκτός έδρας νίκη, αφού ο Κόκκας άνοιξε το σκορ στο 9’ με σουτ από τη μικρή περιοχή, για να ακολουθήσει το 2-0 από το Βασιλείου στο 17’ μετά από ασίστ του Τσιουρέλη. Το τρίτο τέρμα του Μαγνησιακού ήρθε μόλις ένα λεπτό αργότερα, καθώς από φάουλ του Προβιά ο Αντωνίου σκόραρε με κεφαλιά στο ντεμπούτο του. Ο Κόκκας θα μπορούσε να έχει πετύχει το 0- 4 στο 22’, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Πύλου, κάτι που έγινε εν τέλει στην επανάληψη και στο 75’ με τον έμπειρο μέσο να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με σουτ.

ΠΗΛΕΑΣ: Πύλος, Καζάκης, Στύλας, Βαΐτσης, Μπαρμπαγεωργόπουλος (15’ λ.τρ. Μ. Ματθαίου), Βούρος, Αντζούρης, Μαργαρίτης, Ζουλένκο, Μπρισμπέος (70’ Μπεφάνης), Μακρής.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ:Βίτσος, Κρανάς, Βασιλείου, Κατσαμόρας, Προβιάς, Γκέρτσος, Τσιουρέλης, Αντωνίου (55’ Μωυσίδης), Αντωνόπουλος (75’ Μπάλας), Κόκκας (80’ Μάιπας), Καρακίτσιος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου