ΜΠΑΣΚΕΤ

Δράση σε άνδρες και γυναίκες

δράση-σε-άνδρες-και-γυναίκες-119613

Με τους αγώνες Ολυμπιακός Βόλου – Νίκαια 2012 για το πρωτάθλημα Α1 ΕΣΚΑΘ ανδρών και Ολυμπιακός Βόλου – Ολύμπια Λάρισας για το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών συνεχίζεται η προσπάθεια των ομάδων του Συλλόγου.

Η ανδρική ομάδα θα αγωνιστεί σήμερα Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 17. 00 στο ΕΑΚ Βόλου με την ομάδα της Νίκαιας 2012 επιχειρώντας να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τον Εθνικό Λάρισας.

Η γυναικεία ομάδα αγωνίζεται αύριο Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου θέλοντας εκτός από τη νίκη και τη διαφορά των 8 πόντων έναντι της Ολύμπιας Λάρισας, αφού στον πρώτο αγώνα είχε ηττηθεί με 62-55, προκειμένου να κατοχυρώσει την τρίτη θέση και να παλέψει με τον Παναθλητικό Θεσσαλονίκης για την προνομιούχο 2η θέση που οδηγεί στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Η Διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ εύχεται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στις αθλητικές επάλξεις στους δημοσιογράφους Γιώργο Πέγιο και Γιώργο Μαστρογιάννη για την περιπέτεια υγείας που περνούν.

Η Διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου ζητά τη συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας, που θα αποτελέσει κίνητρο για τις αθλήτριες, τους αθλητές και τους προπονητές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου