ΤΟΠΙΚΟ

Αναβολή αγώνων για Μαγνησιακό και «Βόλος 2004»

αναβολή-αγώνων-για-μαγνησιακό-και-βό-119655

Για την 8η αγωνιστική και πρώτη του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών οι δύο σύλλογοι της Μαγνησίας, Μαγνησιακός και Βόλος 2004 ετοιμάζονταν για αγωνιστική δράση αλλά η αναβολή των αγώνων από την ΕΠΟ τους άλλαξε τα σχέδια.

Η Επιτροπή Γυναικείου Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοίνωσε χθες τη μετάθεση της 8ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Η Επιτροπή Γυναικείου Ποδοσφαίρου, λόγω των σοβαρών και συνεχιζόμενων προβλημάτων στις οδικές και ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες που επικρατούν σε όλη τη χώρα, αποφάσισε τη μετάθεση της 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας Γυναικών για την Κυριακή 6/3/2016».

Ο Μαγνησιακός που προέρχονταν από εκτός έδρας ήττα με 2-0 στη Λάρισα, θα αντιμετώπιζε στο Βόλο τον τελευταίο της κατάταξης Αγροτικό Αστέρα, ομάδα που δεν έχει κατακτήσει κανένα βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ ο Βόλος 2004 θα ταξίδευε στην Κομοτηνή για να αντιμετωπίσει την ομάδα της Ροδόπης

Κ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου