ΤΟΠΙΚΟ

Στην 5η θέση η Σκιάθος

στην-5η-θέση-η-σκιάθος-120546

Στην 5η θέση της κατάταξης του 1ου ομίλου σκαρφάλωσε η Σκιάθος μετά τη νίκη της επί της Δάφνης στο γήπεδο της Νεάπολης για τον εξ αναβολής αγώνα της 11ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να φτάσουν στο γκολ αλλά στάθηκαν άτυχοι στο τελείωμα των φάσεων, ενώ από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι είχαν την ουσία και πήραν το τρίποντο.

Η πρώτη καλή φάση σημειώθηκε στο 12’ όταν το σουτ του Τσόντζορα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Παπάρα. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία πέντε λεπτά αργότερα με το Ν. Μιαρίτη να αστοχεί από κοντά δύο φορές. Η τελευταία καλή φάση του ημιχρόνου σημειώθηκε στο 38’ αλλά το πλασέ του Σατελιάν κατέληξε στην αγκαλιά του πορτιέρο των νησιωτών.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν. Συγκεκριμένα, ο Δ. Μιαρίτης έπιασε ένα σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στο πρόσωπο του Σκέμπι, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα, στο 56’.

Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουν, αλλά έμειναν ανεκμετάλλευτες. Στο επόμενο λεπτό, ο Σιαμέτης έβγαλε προ κενής εστίας τον Τσατσαρώνη, ο οποίος δεν πλάσαρε αφήνοντας την μπάλα στους αμυντικούς που απέκρουσαν σε κόρνερ. Στο 64’ ο Σατελιάν απώλεσε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει αφού βγήκε στην πλάτη της άμυνας, αλλά το σουτ του κατέληξε στην αγκαλιά του γκολκίπερ. Δύο λεπτά αργότερα φάουλ του Αβλουγιάρη απέκρουσε και πάλι ο Παπάρας.

Τέλος, πριν τη λήξη της αναμέτρησης ο νεαρός Τερλεξής που είχε βγει στην πλάτη της άμυνας υπό πίεση έστειλε άουτ την μπάλα.

ΔΑΦΝΗ: Μπαρτζώκας, Τσαντόπουλος, Νικηφοράκης, Αβλουγιάτης, Χιώτης, Τσόντζορας (80’ Τσάτσος), Μπρισμπέος (63’ Τερλεξής), Λούκας, Σιαμέτης, Σατελιάν (84’ Γιαννακόπουλος), Τσατσαρώνης
ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Βεργίνης, Δ. Μιαρίτης, Μπρέκου (60’ Πρίφτι), Γραβάνης, Καμπουρέλης, Σκέμπι, Φερετζέλης, Μυστάκου, Σαρρής (65’ Γκίνης), Ν. Μιαρίτης (80’ Μανωλιός).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου