ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μετά το κύπελλο… πρωτάθλημα!

μετά-το-κύπελλο-πρωτάθλημα-120695

Στη Νίκη περιμένουν την τετράδα αγώνων και το +5 υπό τον κίνδυνο νέας αναβολής

Η κατάκτηση του κυπέλλου έδωσε άλλο αέρα στη Νίκη που πλέον έχει στόχο το πρωτάθλημα περιμένοντας με ανεβασμένη ψυχολογία μια κρίσιμη τετράδα αγώνων, το +5 που θα την ανεβάσει περισσότερο βαθμολογικά, ενώ περιμένει και την απόφαση της ΕΠΟ για την κυριακάτικη αγωνιστική.

Ενώ όπως ανακοίνωσε η ΚΕΔ, δεν άλλαξαν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής τα ματς που θα διεξαχθούν την Κυριακή αρχικά ήταν προγραμματισμένο να γίνουν μία εβδομάδα πριν, αλλά μετατέθηκαν και ο λόγος δεν είναι άλλος από τα μπλόκα των αγροτών. Πολλές ομάδες είχαν ενημερώσει την ΕΠΟ πως θα έχουν μεγάλο πρόβλημα στις μετακινήσεις τους κι έτσι η Ομοσπονδία αποφάσισε να μην πραγματοποιηθούν οι αγώνες τότε με το πρόβλημα πάντως να υφίσταται και σήμερα.

Ετσι ακόμη και χθες οι πληροφορίες ανέφεραν πως αν δεν αλλάξει κάτι, πολύ δύσκολα θα πραγματοποιηθεί και πάλι η 21η αγωνιστική στην κατηγορία. Με το οδικό δίκτυο παραλυμένο από τα μπλόκα των αγροτών, η μετακίνηση των ομάδων φαντάζει αδύνατη, ενώ για το Σαββατοκύριακο έχουν προαναγγελθεί ακόμα μεγαλύτερες κινητοποιήσεις. Τα παραπάνω επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Μιχάλης Τζανόπουλος, ενώ για την οριστική απόφαση της ομοσπονδίας για τη διεξαγωγή ή μη του πρωταθλήματος παρέπεμψε για σήμερα το πρωί λέγοντας: «Η οριστική απόφαση θα ληφθεί το πρωί της Παρασκευής».

Η Νίκη είναι έτοιμη, αλλά και αναγκασμένη να περιμένει έχοντας αγώνα με το Δωτιέα Αγιάς στο «Παντελής Μαγουλάς», ενώ η τετράδα του Φεβρουαρίου έχει εκτός από δύο εκτός έδρας ματς κι ένα ακόμη καθοριστικό στη Νέα Ιωνία με τον πρωτοπόρο σήμερα Καραϊσκάκη.

Ετσι αν το ξεκίνημα για την κορυφή γίνει από την Κυριακή η ομάδα της Νίκης παίζει με τον Δωτιέα Αγιάς στο «Π. Μαγουλάς», μετά στις 14/2, πηγαίνει στο Βελεστίνο για αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο και φιλοξενεί στις 21/2 τον Καραϊσκάκη, ενώ η τετράδα θα κλείσει στη Φιλιππιάδα.

Και μέσα σε όλα αυτά, άπαντες περιμένουν την απόφαση για την έφεση με τους χαμένους βαθμούς. Εφόσον επιστραφούν οι πέντε πόντοι, η Νίκη μπαίνει πιο γερά στη «μάχη» της κορυφής.

Ιδιοι οι διαιτητές

Δεν άλλαξαν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής μεθαύριο Κυριακή (7/2), όπως ανακοίνωσε η ΚΕΔ. Στο πρόγραμμα υπάρχει δράση για την 21η αγωνιστική σε 1ο και 2ο όμιλο, τη 15η στον 3ο και τη 17η στον 4ο και όλα τα ματς είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στις 15.00.

Οι διαιτητές στον 2ο όμιλο (21η αγωνιστική):

Φαρκαδόνα – Πύδνα Κίτρους
Μηλιάδης, Τυριακίδης, Νταβέλας (Μακεδονίας)
Οπούντιος – Εθνικός Φιλ.
Παπαποστόλου, Αργύρης, Δέλχας (Εύβοιας)
Οικονόμος – Αχιλλέας Ν.
Σιδηρόπουλος, Κεσίσογλου, Ταγκαλίδης (Πέλλας)
Τύρναβος – Α.Ε. Καραϊσκάκης
Σκουλάς, Σάββας, Ζιγκερίδης (Σερρών)
Αιγινιακός – Θεσπρωτός
Μελτζανίδης, Παπαδάκης, Χρυσάνης (Ημαθίας)
Νίκη Βόλου – Δωτιέας Αγιάς
Ψυχούλας, Φίλος (Βοιωτίας), Καραγιάννης (Φθιώτιδας)
Πιερικός – Αχέρων Καναλακίου
Πανυτσίδης, Τζιουβάρας, Μπαλιάγκας (Κοζάνης)
*Ο Ρήγας παίρνει άνευ αγώνος το τρίποντο από το Φωκικό που αποχώρησε από το πρωτάθλημα, ο δε Πύρασος έχει το ρεπό του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου