ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελπίδες υπήρχαν… αλλά έσβησαν!

ελπίδες-υπήρχαν-αλλά-έσβησαν-125064

Ο Ολυμπιακός Βόλου μετά το 3-0 άνευ αγώνα στα Τρίκαλα παύει να υπάρχει ως ομάδα της Football League

Ο Ολυμπιακός παρά τις ελπίδες που φάνηκε να υπήρχαν για να συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Football League, τελικά δεν βρήκε φως στο τούνελ και μοιραία παύει να υπάρχει για το δεύτερο μισό της σεζόν

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ενώ το πρώτο παιχνίδι που έδωσε ο Ολυμπιακός όταν συστάθηκε επίσημα η Β’ Εθνική το 1962 ήταν με την Αναγέννηση Καρδίτσας το ματς που έπαιξε πάλι, αν και με 9 παίκτες με την Καρδιτσιώτικη ομάδα στο Βόλο την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, έμελε να είναι το τελευταίο του αφού προχθές Κυριακή 31/1 (του Ασωτου) δεν παρουσιάστηκε στα Τρίκαλα να παίξει και πλέον το ερωτηματικό είναι πως και που θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο!

Η μοναδική ελπίδα που υπήρχε να συνεχίσει ο Ολυμπιακός Βόλου να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League, ήταν να καταφέρει η ΠΑΕ (;) να εξασφαλίσει έστω χθες την ασφαλιστική ενημερότητα, να προωθήσει παίκτες από την ομάδα Νέων και νακάνει έστωτηντελευταίαώρα χθες κάποιες μεταγραφές ερασιτεχνών ως 24 ετών… αλλά τίποτα δεν έγινε.

Η ελπίδα υπήρχε, οι παίκτες υπήρχαν αλλά χθες ΠΑΕ και χρήματα δεν υπήρχαν, όπως δεν υπήρξε και καμία επίσημη ενημέρωση και κανένα έγγραφο προς τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος για «αποχώρηση» ώστε να μην οριστεί το επόμενο ματς.

Πάντως τογεγονόςπωςμέχριχθες το μεσημέρι δεν είχε εκδοθεί ασφαλιστική ενημερότητα στον Ολυμπιακό Βόλου και το ματς με τον ΑΟ Τρίκαλα ήταν το πρώτο που έχασε η ομάδα στα χαρτιά, φαίνεται δεν θα είναι και το τελευταίο με τις συνέπειεςπουυπάρχουν καιτα μεγάλα πρόστιμα εφόσον δεν δηλωθεί παραίτηση καιο αγώνας για την Κυριακή έχει ήδη οριστεί!

Αν ακολουθηθεί η ίδια «τακτική»(!) ο Ολυμπιακός Βόλου θα χάσει στα χαρτιά και τα δύο προσεχή ματς και ακολούθως θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα, ενώ το ίδιο θα γίνει και με την ομάδα Νέων που το περασμένο Σάββατο πάντως έπαιξε! Πάντως ενώ φαίνεται πως κάποιοι «παίζουν» με τον Ολυμπιακό, ερωτηματικό παραμένει η επομένη μέρα με τον κόσμο να ανησυχεί. Οι οργανωμένοι μάλιστα οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου (Austrian Boys, Malavetas) καλούν τους φιλάθλους σε συλλαλητήριο, επισημαίνοντας πως δεν είναι καιρός για μνημόσυνα, αλλά για οργάνωση της επόμενης μέρας. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση τους αναφέρει: «Εμείς οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου αντιλαμβανόμενοι τις συνθήκες που επικρατούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αναγνωρίζουμε πως για να επέλθει η εξυγίανση της ομάδας μας, θα πρέπει να ξεκινήσουμε από το μηδέν. Αυτό δεν μας τρομάζει. Δεν είναι καιρός για μνημόσυνα, αλλά καιρός για να οργανωθεί η επόμενη μέρα της ομάδας μακριά από τα λάθη του παρελθόντος. Παροτρύνουμε όλους όσους αγαπάνε τον Ολυμπιακό Βόλου να σταθούν αρωγοί στην νέα προσπάθεια, συμμετέχοντας μαζικά στον ερασιτέχνη με την εγγραφή τους. Γιατί ένας δυνατός Ολυμπιακός Βόλου, είναι ένας δυνατός (πολυμελής) Ερασιτέχνης.

Καλούμε επίσης όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου να δώσει μαζικό παρών στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6-2- 2016 στον Αγ. Νικόλαο στις 18:00, το οποίο θα είναι και το πρώτο βήμα συσπείρωσης του κόσμου γύρω από την ομάδα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου έχει γνωρίσει χαρές, έχει γνωρίσει και πίκρες και έχει αποδείξει ότι πάντα ήταν δίπλα στην ομάδα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου