ΠΟΛΟ

Πανηγυρική πρόκριση για τον ΟΥΚ Βόλου στο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών

πανηγυρική-πρόκριση-για-τον-ουκ-βόλου-126092

O Ο.Υ.Κ Βόλου ήταν η ομάδα που πανηγύρισε την πρόκριση στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος Νέων Ανδρών υδατοσφαίρισης, μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της Α’ προκριματικής φάσης, που διεξήχθησαν στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Με το απόλυτο των νικών (τρεις σε ισάριθμα παιχνίδια) και 9 βαθμούς, το σύνολο του Ζαφείρη Μαρινάγη κατέλαβε την 1η θέση στον Όμιλο του Βόλου, ενώ δεύτερη τερμάτισε η ομάδα του ΝΟ Λάρισας, συγκεντρώνοντας 6 βαθμούς.

Νίκη Βόλου και ΟΕΑ ΝΑΒ αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης, με αμφότερα τα δύο σωματεία να μην παίρνουν βαθμό, συλλέγοντας όμως πολύτιμες εμπειρίες. Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο προπονητής του Ο.Υ.Κ, Ζαφείρης Μαρινάγης, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ, από την απόδοση της ομάδας του, τονίζοντας: «Περάσαμε άνετα στην επόμενη φάση, χωρίς να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, έχοντας κάποιες απουσίες. Φάνηκε η διαφορά ποιότητας, σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Στην επόμενη φάση πρέπει να πάμε καλύτερα προετοιμασμένοι, το έργο μας θα είναι πιο δύσκολο».

Διεκόπη το Νίκη Βόλου – ΟΕΑ/ΝΑΒ

Ενα περίεργο περιστατικό συνέβη στο παιχνίδι ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και ΟΕΑ/ΝΑΒ (είχαν αποκλειστεί ήδη και οι δύο ομάδες), το οποίο διεκόπη στο δεύτερο οκτάλεπτο και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα και ενώ το σκορ ήταν στο 1-1, ο παίκτης με το Νο 9 της Νίκης Βόλου αιμορραγούσε από τη μύτη και ο γιατρός του συνέστησε να αποχωρήσει, συστήνοντας και στον προπονητή του να τον βγάλει από τον αγώνα. Ο προπονητής της Νίκης Βόλου Δημήτρης Μπλάνας, όμως, αρνήθηκε και επέμενε στην άρνησή του, υποστηρίζοντας ότι ήταν δική του ευθύνη αν θα χρησιμοποιηθεί ή όχι ο παίκτης του.

Οι διαιτητές έδωσαν 10 λεπτά διορία για να συνετιστεί ο προπονητής, κάτι που δεν έγινε, κι έτσι το παιχνίδι διακόπηκε. Για την τύχη του αγώνα θα αποφασίσει η ΚΟΕ και φυσικά θα επιληφθεί σχετικά ο αθλητικός δικαστής. Θα γίνουν, εξάλλου, διαφορετικές συμπληρωματικές εκθέσεις από τον γιατρό και τον αλυτάρχη.

Πραξικοπηματικό χαρακτήρισε ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Δημήτρης Μπλάνας τον τρόπο με τον οποίο διακόπηκε το παιχνίδι, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ:«Είναι μια κατάφορη αδικία για την ομάδα μας, η εξέλιξη αυτού του αγώνα και η διακοπή του. Θεωρώ πραξικόπημα αυτό που έγινε, δε μπορούν να επιβάλλουν ο γιατρός και ο διαιτητής, ποιος θα χρησιμοποιηθεί από έναν προπονητή. Ήταν ένας αγώνας – παρωδία».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του ΟΕΑ-ΝΑΒ Νίκος Κωνσταντέλιας, δε θέλησε να σχολιάσει το συγκεκριμένο γεγονός, αναφέρθηκε ωστόσο στη συνολική παρουσία της ομάδας του: «Εκτός από τον πρώτο αγώνα με το ΝΟ Λάρισας, τα παιδιά πάλεψαν, με τα περισσότερα να μην έχουν άλλη εμπειρία στην κατηγορία. Αυτό που μας ενδιέφερε ήταν η συμμετοχή στα παιχνίδια και η συλλογή εμπειριών. Είμαστε μια νέα ομάδα, στόχος μας στα ηλικιακά πρωταθλήματα είναι η προώθηση νέων παιδιών από το Βόλο. Η ομάδα έχει πλάνο πενταετίας, ώστε να χτιστεί πάνω σε υγιείς βάσεις και με αυτή τη φιλοσοφία δουλεύουμε».

Αποτελέσματα

  • Νίκη Βόλου – ΟΥΚ Βόλου……………………….6-9
  • ΟΕΑΝΑΒ – ΝΟ Λάρισας…………………………4-19
  • ΟΕΑΝΑΒ – ΟΥΚ Βόλου…………………………1-13
  • Νίκη Βόλου – ΝΟ Λάρισας……………………..5-10
  • ΟΕΑΝΑΒ – Νίκη Βόλου …………………………(διακόπηκε)
  • ΟΥΚ Βόλου – ΝΟ Λάρισας …………………….7-5

Βαθμολογία

1. ΟΥΚ Βόλου ……………………………………….9

2. ΝΟ Λάρισας……………………………………….6

3. Νίκη Βόλου ……………………………………….0

4. ΟΕΑΝΑΒ ………………………………………….0

** Δεν λαμβάνεται υπόψη ο αγώνας ΟΕΑΝΑΒ – Νίκη Βόλου που διακόπηκε.

Τα ρόστερ των ομάδων:

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ: (Μαρινάγης Ζαφείρης, Ντόνας Γιώργος) Πάκος Μ., Δίπλας Γ., Τσιανάκας Δημ., Καραϊσκος Κ., Τζιανής Απ., ΚαραΪσκος Μ., Χαμίτης Δημ., Κυριαζής Αλ., Νικηφορίδης Μ., Νασιάκος Αλ., Σταθόπουλος Ι., Τσιμπανογιάννης Χ., Μαρινάγης Ι., Κουφιδάκης Χ., Βούλγαρης Π., Μπένης Σ.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: (Μπλάνας Δημήτρης) Καρτσάνας Β., Μόσιος Ι., Σπυρόπουλος Ι., Παπαδόπουλος Π., Τσαμπάζης Χ., Γλούμης Δ., Καραγκούνης Ν., Κανάκης Ι., Γκατζούνας Ε., Αχλαδιώτης Γ., Μπρουσουβάνας Κ., Χαρίσης Ι., Τσεμπερίδης Β., Τσίχλας Στρ., Τσίχλας Γ., Καλλιμόπουλος Γ.

ΟΕΑ-ΝΑΒ: (Νίκος Κωνσταντέλιας) Βαρβέρης Γ., Παππάς Α., Πετρόπουλος Κ., Γκινάρι Γ., Οικονόμου Σ., Λιβογιάννης Π., Κούτνας Γ., Ζαχαρής Γ., Μαλαμούσης Η., Λιθαδιώτης Σ., Δοντσίδης Χ., Σαρακανίδης Σ., Σκυργιάννης Ο., Κιουλαλής Δ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου