ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην ΑΕΛ ο Ζέρης

στην-αελ-ο-ζέρης-126205

Την τέταρτη μεταγραφή της ανακοίνωσε η ΑΕΛ, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τον πρώην πλέον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου, Αλέξανδρο Ζέρη. Ο 21χρονος Βολιώτης ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στους ερυθρόλευκους, προερχόμενος από τις Ακαδημίες της Νίκης Βόλου.

Σήμερα θα γίνει και η παρουσίασή του με τους βυσσινί να αναφέρουν στην ανακοίνωση τους:

«H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση με συμβόλαιο 3,5 ετών του Αλέξανδρου Ζέρη. Ο Αλέξανδρος Ζέρης αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ και είναι γεννημένος το 1994. Ο Αλέξανδρος Ζέρης προέρχεται από τη Νίκη Βόλου στην οποία υπήρξε αναντικατάστατο στέλεχος πριν μεταγραφεί στον Ολυμπιακό Βόλου και μετά από τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου το καλοκαίρι του ’12 μεταγράφηκε στον Παναιτωλικό όπου αγωνίστηκε ένα χρόνο στην Κ20. Αμέσως μετά την επάνοδο του Ολυμπιακού Βόλου στη Football League το καλοκαίρι του ’13 επανήλθε στον Ολυμπιακό Βόλου και υπήρξε αναντικατάστατο στέλεχος τόσο την προηγούμενη περίοδο όσο και την τρέχουσα. Διακρίνεται για τη μεγάλη του ταχύτητα και την τεχνική του. Τον ποδοσφαιριστή θα παρουσιάσει στις 13:00 ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ Θωμάς Κυπαρίσσης».

Στον ΟΦΗ ο Νάστος

Ο ΟΦΗ αναζητούσε παίκτη στα αμυντικά χαφ και τον βρήκε στο πρόσωπο του Ανέστη Νάστου. Ο 27χρονος μέσος που έμεινε ελεύθερος πρόσφατα από τον Ολυμπιακό Βόλου, βρέθηκε το Σάββατο (30/1) στο Ηράκλειο και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Στην Καρδίτσα ο Γκουγκούδης

Παίκτης της Αναγέννησης Καρδίτσας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, θα είναι ο Σπύρος Γκουγκούδης. Ο 26χρονος αμυντικός που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους», στους οποίους και θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν. Σημειώνεται ότι ο εν λόγω παίκτης από το προσεχές καλοκαίρι, θα είναι κάτοικος Περιστερίου, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου