ΜΠΑΣΚΕΤ

Στις Σέρρες …και με Νέο Ρύσιο

στις-σέρρες-και-με-νέο-ρύσιο-128270

Στις Σέρρες και με το Νέο Ρύσιο αγωνίζονται σήμερα τα κορίτσια του Βολιώτικου μπάσκετ καθώς ο Ολυμπιακός Βόλου θα παίξει εκτός με τον Α.Ο. Σερρών, ενώ η Νίκη Βόλου στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος» υποδέχεται την Αναγέννηση Ν.Ρ. για την Α2 γυναικών και την 14η αγωνιστική.

Κυνηγάει 2η θέση

Την προσπάθεια να βρεθεί στην 2η θέση συνεχίζει και σήμερα ο Ολυμπιακός με τα κορίτσια του Μιχάλη Καπουρνιώτη που αγωνίζονται στις Σέρρες να έχουν μόνο νίκες στο ΕΑΚ και τρεις ήττες εκτός έδρας, ενώ με συνολικά 10 νίκες, είναι στην τρίτη θέση.

Οι ερυθρόλευκες εκτός έδρας, έχουν χάσει ως τώρα στη Θεσσαλονίκη από τον αήττητο και πρωτοπόρο Αρη, επίσης στη Θεσσαλονίκη από το δεύτερο Παναθλητικό και στη Λάρισα από την Ολύμπια, ενώ το θετικό για τον Ολυμπιακό που διεκδικεί μια από τις δυο θέσεις για άνοδο είναι ότι στο β’ γύρο έχει και τα τρία ντέρμπι με τις ομάδες από τις οποίες έχει χάσει το πρώτο ματς και έχουν τον ίδιο στόχο στο Βόλο.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από νίκη στο βολιώτικο ντέρμπι όπου η Μπαλλά και η Ντελή δεν αγωνίστηκαν καθόλου και η Ζέρβα αποχώρησε στο ημίχρονο από το γήπεδο λόγω πυρετού, ενώ για τον Μιχάλη Καπουρνιώτη σήμερα μετά από καιρό δεν υπάρχουν προβλήματα και θα στηριχτεί στις εξής παίκτριες: Νίκη Ζέρβα, Ραφαέλα Σουλτάνη, Εύη Κυριατζίδου, Λία Σαρακατσάνη, Λαμπρινή Αγαγιώτου, Νικολέτα Μπαλλά, Δανάη Αγκάνη, Ελλη Κατσιοπούλου, Ελευθερία Γούλα, Μαρία Πόπιντσουκ, Μαρία Στάμου, Αναστασία Γαλιατσάτου, Ιωάννα Αρτεμισίου, Ελένη Ζήτη, Χαρά Ντελή, Σταματία Διαμαντοπούλου και Βάλια Χούτα.

Νίκη και στο παρκέ

Η Νίκη Βόλου σήμερα θέλει 2η νίκη σε νέα έδρα και στο παρκέ… του κλειστού γυμναστηρίου «Βάκης Παρασκευόπουλος», αφού εκεί θα γίνει στη 1 το μεσημέρι η συνάντηση με το Νέο Ρύσιο λόγω κωλύματος του γηπέδου Ν. Ιωνίας για τη 14η αγωνιστική της Α2 Γυναικών.

Η ομάδα της Νίκης Βόλου έχει μία νίκη στο πρωτάθλημα, στα χαρτιά στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου με την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου, ενώ ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης μία νίκη, επί της Πυλαίας, (70-76) αλλά είναι στο -1 από τις κυανόλευκες λόγω μηδενισμού.

Το τμήμα μπάσκετ της Νίκης, μετά μάλιστα και την αναβολή του ποδοσφαιρικού αγώνα της ομάδας, καλεί το φίλαθλο κόσμο να υποστηρίξει τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του συλλόγου στον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς για την Α2 Εθνική κατηγορία.

Για τη Νίκη Χαβαλέ, Χρήστου, Σολωμού και Καρύδη είναι ανέτοιμες από τραυματισμούς, ενώ αμφίβολη είναι και η Γιοβανάκη. Ετσι ο Ι. Στεργιόπουλος θα στηριχτεί στις καλαθοσφαιρίστριες, Ελένη Παρασχάκη, Χριστίνα Ντόβα, Ελισάβετ Ντέγκα, Νένα Παγκαλίδου, Ευαγγελία Μπράχου, Κατερίνα Στρίγκου, , Αγγελική Μάντζου, Αννα – Μαρία Κοπάνου, Μαρία Γεροκώστα, Ειρήνη Γκίνο και Εβελίνα Αλεξίου.

Η 14η αγωνιστική

Η σημερινή (14η) αγωνιστική, πρώτη του β’ γύρου στην Α2 περιλαμβάνει τούς εξής αγώνες:

Καλαμαριάς 14.00 Απόλλων Καλ. – Ηρακλής

Μπίκης, Τοκμακίδης (Λαδόπουλος)

«Β. Παρασκευόπουλος» 13.00 Νίκη Βόλου – Αναγέννηση Ν.Ρ.

Λελούδας, Γεωργούλης (Γκουντέλιας)

ΔΑΚ Σερρών 14.00 Α.Ο. Σερρών – Ολυμπιακός Βόλου

Χρ. Παπαδόπουλος, Πράττος (Γιαβρής)

Νεάπολης Λάρ. 14.00 Ολύμπια Λάρ. – Τιτάνες Δράμας

Τσούλης, Μαλτέσιος (Αγορογιάννης)

ΕΑΝΚ Ιωαννίνων 12.00 ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθλητικός

Παζόλης, Παπαθωμά (Κανελλόπουλος)

«Nick Galis Hall» 14.00 Αρης – Πυλαία

Γ. Τζιοπάνος, Γρ. Αγραφιώτης (Μήτσιου)

Η βαθμολογία Β. Ν.-Η.

1. Αρης 26 13-0

2. Παναθλητικός 24 11-2

3. Ολυμπιακός Βόλου 23 10-3

4. Ολύμπια Λάρισας 22 9-4

5. Απ. Καλαμαριάς 19 6-7

6. ΑΕ Πυλαίας 19 6-7

7. Τιτάνες Δράμας 19 6-7

8. Ηρακλής 18 5-8

9. ΑΟ Σερρών 18 5-8

10. ΠΑΣ Γιάννινα 18 5-8

11. Νίκη Βόλου 14 1-12

12. Αναγέννηση Ν Ρ. 13 1-11

*Η Αναγέννηση Ν.Ρ. έχει ένα μηδενισμό

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου