ΤΟΠΙΚΟ

Στο Αλκαζάρ ο Μαγνησιακός κόντρα σε ΑΕΛ

στο-αλκαζάρ-ο-μαγνησιακός-κόντρα-σε-αε-128275

Οι γηπεδούχες βραβεύουν την Κουλοχέρη πριν την έναρξη

Στη Λάρισα κόντρα στην τοπική ΑΕΛ αγωνίζονται σήμερα τα κορίτσια του Μαγνησιακού, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Θοδωρή Κατσαμόρα που βρίσκεται κοντά στο να εξασφαλίσει το στόχο της που είναι η παραμονή στη Β’ Εθνική κατηγορία Ποδοσφαίρου Γυναικών αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Αλκαζάρ, αξίζει να σημειωθεί πως πριν την έναρξη του η γηπεδούχος ομάδα με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως θα βραβεύσει την παίκτρια του Μαγνησιακού, Δήμητρα Κουλοχέρη. Η ΑΕΛ αποφάσισε να την βραβεύσει για την προσφορά της στο γυναικείο ποδόσφαιρο αλλά και για το ότι συνεχίζει να αγωνίζεται, ενώ είναι μητέρα δύο παιδιών, συνδυάζοντας τη μητρότητα με τον αθλητισμό.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 12:30 μ.μ., διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Πολυχρόνης Φώτιος με βοηθούς τις Τσικλητάρη Βασιλεία και Κορινιώτη Ελένη, από την ΕΠΣ Καβάλας.

Οι κυανόλευκες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το σημερινό ματς την Παρασκευή και με το πέρας της ο προπονητής κατέληξε στα ονόματα των παικτριών που αποτελούν την αποστολή. Συγκεκριμένα είναι οι εξής: Μαργαρίτη, Μεγαγιάννη, Καλαπαναγιώτου, Ζαμπάκα, Κουλοχέρη, Ξάνθη, Καραλή, Πέτση, Δερβενιώτη, Κατσιαβριά, Χρυσικοπούλου, Ρουχά, Σιδηροπούλου, Πλιακοστάθη, Γιαμαλή, Αργυρίου, Καραδήμα, Καραΐσκου και Τριανταφύλλου.

Ο Βόλος 2004 έχει το ρεπό του αυτή την αγωνιστική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ομίλου:

Σήμερα, Κυριακή 31/1

ΑΕΛ – Μαγνησιακός (12:30μ.μ.)

Ροδόπη – Μέντεκας (3μ.μ.)

Βασίλισσα Θράκης – Αγρ. Αστέρας (3μ.μ.)

Ρεπό: Βόλος 2004

Βαθμολογία

1. ΑΕΛ 13

2. Ροδόπη 12

3. Βόλος 2004 11

4. Μαγνησιακός 10

5. Μέντεκας 3

6. Βασίλισσα Θράκης 2

7. Αγρ. Αστέρας -2

*Ο Αγρ. Αστέρας έχει -2 από περσινή τιμωρία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου