ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ενισχύεται, αλλά δεν αγωνίζεται

ενισχύεται-αλλά-δεν-αγωνίζεται-128773

Τα μπλόκα των αγροτών αναβάλλουν την 21η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής

Την αναβολή των αγώνων της Γ’ Εθνικής αποφάσισε χθες η ΕΠΟ λόγω των μπλόκων των αγροτών και έτσι η Νίκη Βόλου δεν θα αγωνιστεί απέναντι στο Δωτιέα Αγιάς, όπως ήταν προγραμματισμένο να γίνει αύριο Κυριακή στις 3 μ.μ.

Μετά τον Φίλιππο Σκοπελίτη για τον οποίο σας είχε ενημερώσει αποκλειστικά ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ από την περασμένη Πέμπτη, οι κυανόλευκοι έχουν διακαή πόθο την απόκτηση ενός καθαρόαιμου επιθετικού.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η περίπτωση ενός Ισπανού φορ, που βρίσκεται από χθες στο Βόλο και προπονήθηκε με την ομάδα θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες με τον Κώστα Βελιτζέλο να τον περνά από το μικροσκόπιο και εφόσον ικανοποιήσει για τη φυσική του κατάσταση θα αποκτηθεί από τους κυανόλευκους που «καίγονται» για ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση.

Οσον αφορά στο Σκοπελίτη η περίπτωση του 21χρονου μεσοεπιθετικού θεωρείται τελειωμένη με τον πρόεδρο της Διοικούσας επιτροπής να ανακοινώνει τη συμφωνία με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου, του οποίου η προσφυγή κατά των ερυθρόλευκων εκδικάστηκε προχθές Πέμπτη.

Η περίπτωση του ήταν μία από εκείνες που εξέτασαν οι κυανόλευκοι και με τον ποδοσφαιριστή να θέλει να παραμείνει στο Βόλο η Νίκη έκοψε πρώτη το νήμα δίνοντας τα χέρια μαζί του. Για τον παίκτη υπήρξε ενδιαφέρον και από τον Πύρασο όσο και από το Ρήγα αλλά και από τη Βέροια, στην οποία είναι πλέον προπονητής ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και με τον οποίο ο Σκοπελίτης, πήρε μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην περσινή Football League με τα ερυθρόλευκα.

Ο ποδοσφαιριστής από τη στιγμή που μείνει ελεύθερος και τυπικά από τον Ολυμπιακό Βόλου θα ξεκινήσει προπονήσεις, υπογράφοντας παράλληλα το νέο του συμβόλαιο, το οποίο και θα έχει διάρκεια έως και το καλοκαίρι.

Με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου ο Σκοπελίτης μέτρησε συνολικά 21 παρουσίες στο πρωτάθλημα (14 πέρυσι – επτά φέτος), σημειώνοντας και δύο τέρματα, ενώ είχε και τέσσερις συμμετοχές στο Κύπελλο, σκοράροντας ένα τέρμα.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα έγιναν με την ομάδα του Αρη Μελισσατίκων από τον οποίο και αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου, παίζοντας αρχικά με την ομάδα Νέων. Από τους νέους των ερυθρόλευκων επέστρεψε και πάλι στον Αρη ως δανεικός και στη συνέχεια επέστρεψε και πάλι στα ερυθρόλευκα.

Χωρίς αγώνα αύριο

Με ανακοίνωση της η ΕΠΟ έκανε γνωστό από χθες ότι αναβάλλονται τα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής και για τους τέσσερις ομίλους, εξαιτίας των αγροτικών κινητοποιήσεων. Η ΕΠΟ αποφάσισε την αναβολή της αυριανής αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, λόγω του προβλήματος μετακίνησης των ομάδων, που προκύπτει από τις αγροτικές κινητοποιήσεις και την απεργία στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.

Βάσει προγράμματος η Νίκη Βόλου θα υποδέχονταν αύριο το Δωτιέα Αγιάς, αλλά η αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής μετατίθεται για την επόμενη Κυριακή 7 Φεβρουαρίου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Η Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας αποφάσισε, λόγω των σοβαρών προβλημάτων στις εθνικές και επαρχιακές οδικές αρτηρίες (αγροτικές κινητοποιήσεις) καθώς και στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες (απεργία ΠΝΟ), να μεταθέσει την αγωνιστική της 31/1/2016 στις 7/2/2016. Ως εκ τούτου όλο το πρόγραμμα θα μετατεθεί προς τα πίσω κατά μία αγωνιστική».

Ζήτησε Τετάρτη τον τελικό

Μία εβδομάδα νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣΘ ζήτησε να γίνει το παιχνίδι κόντρα στο Ρήγα Φεραίο η Νίκη Βόλου. Εξαιτίας της μη διεξαγωγής αγώνα αύριο οι κυανόλευκοι πρότειναν στους Βελεστινιώτες η αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού να διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη κάτι στο οποίο αναμένεται απάντηση του Ρήγα αλλά και της ΕΠΣΘ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου