ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Επιτυχίες του ΝΟΒ-Α στους Χειμερινούς Αγώνες Συγχρονισμένης Κολύμβησης

επιτυχίες-του-νοβ-α-στους-χειμερινούς-131026

Το Σαββατοκύριακο 9-10/1/16, στο Κολυμβητήριο του Πειραιά πραγματοποιήθηκαν οι Χειμερινοί Αγώνες Συγχρονισμένης Κολύμβησης Κορασίδων Α΄ (13 ετών), με πολύ καλή παρουσία από τις μικρές αθλήτριες του ΝΟΒ-Α.

Στην πρώτη τους συμμετοχή σε αγώνες comen , οι μικρές συγχρονίστριες κατέκτησαν την 7η θέση σε 11 Ομαδικά : Γκαγιάννη Νεφέλη Αικατερίνη, Κουτσελίνη Αναστασία, Αποστόλου Αλεξάνδρα-Ραφαέλα, Δεληγιάννη Ελένη, Τσέντζου Παρασκευή, Δοδοντζίδη Αναστασία, Καραγιάννη Κυριακή.

Στις Φιγούρες σε 125 συμμετοχές, κατέκτησαν τις παρακάτω θέσεις οι: Γκαγιάννη Νεφέλη Αικατερίνη 37η ,Κουτσελίνη Αναστασία 46η, Αποστόλου Αλεξάνδρα-Ραφαέλα 48η, Δεληγιάννη Ελένη 49η, Τσέντζου Παρασκευή 54η, Δοδοντζίδη Αναστασία 67η, Καραγιάννη Κυριακή 71η, Κοπατσάρη Βασιλική-Ζωή 113η.

Στα Ντουέτα οι: Κουτσελίνη Αναστασία και Αποστόλου Αλεξάνδρα-Ραφαέλα κατέκτησαν την 11η θέση και

Οι: Δοδοντζίδη Αναστασία και Δεληγιάννη Ελένη την 16η θέση.

Αποτέλεσμα της πολύ καλής παρουσίας, ήταν η επιλογή δύο συγχρονιστριών, της Κουτσελίνη Αναστασίας και της Τσέντζου Παρασκευής, για την Εθνική Ομάδα.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σαββατοκύριακο 23-24/1/2016 οι Χειμερινοί Αγώνες Κορασίδων Β΄ και η Ημερίδα Αστεριών 5, 6 και 7 , με τη συμμετοχή 174 αθλητριών.

Ο ΝΟΒ-Α ήταν η ομάδα που θριάμβευσε, αφού πρωτοστάτησε με την κατάκτηση δύο χρυσών μεταλλίων και μία πρώτη θέση.

Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν :

Στο Ντουέτο με τις: Ιωάννου Χρυσούλα και Φραγκάκη Ελένη

Στο Ομαδικό με τις : Βαλιανάτου Χριστίνα-Ευτυχία, Ιωάννου Χρυσο’ύλα, Καράγγελου Ζωή, Μαντζαφλέρη Γεωργία, Μπουντούκου Μαρία, Ουρανίτσα Δήμητρα, Παγώνη Δέσποινα-Ευθαλία, Φραγκάκη Ελένη (αναπλ), Γρηγορίου Δέσποινα-Κων/να, Φράγγου Ελένη.

Φιγούρες : 1η η Χρυσούλα Ιωάννου και 2η η Έλενα Φραγκάκη

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Ν. Σμύρνης

Και τις δύο αποστολές, συνόδεψε η έφορος του τμήματος και ο προπονητής κ. Κυριάκος Τάσιος, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε ότι το μυστικό της επιτυχίας, βρίσκεται στην πολύ σκληρή προπόνηση αλλά και στην καλή συνεργασία όλων όσων ασχολούνται με το άθλημα.

Ο Πρόεδρος του ΝΟΒ-Α κ. Χρήστος Γεροβασίλης και το Δ. Σ. του Ομίλου, συγχαίρει τις αθλήτριες της Συγχρονισμένης Κολύμβησης και τον προπονητή για τις επιδόσεις τους και τους εύχεται καλή συνέχεια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου