ΤΟΠΙΚΟ

Αύξησε τη διαφορά η ΑΕ Διμηνίου, με τον Ηρακλή να χάνει στη Σκιάθο

αύξησε-τη-διαφορά-η-αε-διμηνίου-με-τον-135186

Τη διαφορά από το δεύτερο Ηρακλή στο +6 αύξησε η ΑΕ Διμηνίου, η οποία κέρδισε με γκολ στο 93’ το Μαγνησιακό για τη 10η αγωνιστική, με τους κυανόλευκους από την άλλη να γνωρίζουν τη δεύτερή τους ήττα στο πρωτάθλημα με 1-0 στη Σκιάθο για τον Α’ Ομιλο της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

AΕ Διμηνίου – Μαγνησιακός 1-0

Σκόρερ: (93’ Αραμπατζής)

Με χρυσό σκόρερ το τελευταίο της μεταγραφικό απόκτημα Θανάση Αραμπατζή, η ΑΕ Διμηνίου επιβλήθηκε έστω και δύσκολα του αξιόμαχου Μαγνησιακού στο γήπεδο του Διμηνίου. Μετά από τρία λεπτά έξτρα χρόνου μπορεί όλοι να περίμεναν πως οι γηπεδούχοι θα είχαν τη δεύτερή τους απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα, όμως Χάνος και Αραμπατζής είχαν διαφορετική άποψη, καθώς από πάσα του πρώτου ο νεαρός μεσοεπιθετικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με διπλή προσπάθεια και αφού είδε την μπάλα πρώτα να βρίσκει σε σώματα αντιπάλων. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για την ισοφάριση λίγο αργότερα, όταν από κόρνερ του Προβιά, τόσο η προσπάθεια του Καραλή όσο και του Τσιουρέλη δεν είχε αίσιο τέλος, με την μπάλα να φτάνει στον Κόκκα, ο οποίος είδε τον Αποστολίδη να σώζει την εστία της ΑΕΔ για το παραλίγο 1-1. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν ανοίξει το σκορ στο 23’ με τον Ζιώγα να αστοχεί σε τετ-α-τετ, έπειτα από πάσα του Κανδήλα, ενώ από την άλλη, κεφαλιά του Καραλή σταμάτησε πάνω στη γραμμή ο Χονδρός στο 46’.

ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Κουτσιρίμπας, Ζάγκας (80’ Σταματόπουλος), Αποστολίδης, Τσιγιάννης, Χονδρός, Μαυρίδης, Χάνος, Κανδήλας (65’ Στρούγγης), Αξιώτης, Αραμπατζής, Ζιώγας.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Παρκιώτης (75’ Βίτσος), Τσιγλιφής (70’ Κόκκας), Γκέρτσος, Βασιλείου, Προβιάς, Καραλής, Κρανιάς, Τσιουρέλης, Τσιάνος, Νιαώτης, Μπάλας (75’ Αντωνόπουλος)

Σκιάθος – Ηρακλής 1-0

Σκόρερ: (20’ Σαρρής) Ακόμη μία πολύ σπουδαία νίκη πήρε η ομάδα της Σκιάθου, υποχρεώνοντας τον Ηρακλή στη δεύτερή του ήττα στο πρωτάθλημα. Ο Σαρρής χάρισε τη νίκη στους νησιώτες στο 20ο λεπτό με σουτ, σε ένα παιχνίδι που κινδύνευε να μη διεξαχθεί λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών. Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη δύο καλές στιγμές στο παιχνίδι, με το Νίκο Μιαρίτη να μην μπορεί να νικήσει τον Πολυμέρου, ο οποίος απέκρουσε, ενώ στη συνέχεια προσπάθεια του Τουρναβίτη κόντραρε σε σώματα. Από την άλλη ο Ηρακλής δεν κατάφερε να νικήσει τον Νικολαΐδη, ο οποίος είπε όχι σε τετ-α-τετ των Τσελεπή, Τζήμα, με τον τελευταίο να αστοχεί και στο 48’ από καλή θέση. Επίσης, άστοχοι ήταν στην επανάληψη οι Μόσιος, Θάνος και Τσουκάλης.

ΣΚΙΑΘΟΣ: Νικολαΐδης, Τουρναβίτης, Δ. Μιαρίτης, Μπρέγκου, Γραββάνης, Καμπουρέλης, Σκέμπι (65’ Φερετζέλης), Βεργίνης, Μυστάκου, Σαρρής (70‘ Γκίνης), Ν. Μιαρίτης (85’ Πρίφτι).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Πολυμέρου, Ντούρο, Κοντοβάς, Σουλιώτης, Μοράλες, Δημητρίου (60’ Θάνος), Νούσιας, Γκάγκας (27’ λ.τρ. Ασλάνογλου), Τζήμας (60’ Τσουκάλης), Μόσιος, Τσελεπής.

Αγία Παρασκευή – Πανιώνιος 3-0

Σκόρερ: (13’, 54’ Μαγγασιανός, 29’ Φραγκογιάννης)

Εύκολο ήταν το απόγευμα για την ομάδα της Αγίας Παρασκευής απέναντι στον Πανιώνιο, επικρατώντας με το καθαρό 3-0. Ο Μαγγασιανός άνοιξε στο σκορ στο 13’ μετά από σουτ του Μαρμαρινού από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου να αποκρούει αρχικά ασταθώς και εν συνεχεία ο σκόρερ να στέλνει εύκολα την μπάλα στα δίχτυα του Καγιάννη. Το 2-0 δεν άργησε να έρθει και με τη συμπλήρωση σχεδόν μισής ώρας παιχνιδιού ήρθε δια ποδός Φραγκογιάννη, που τρία λεπτά νωρίτερα είχε περάσει ως αλλαγή στον αγώνα. Αρχικά από σουτ του Κοπάνα ο Καγιάννης απέκρουσε δύσκολα, απομακρύνοντας την μπάλα στα πλάγια, εκεί όπου ο Φραγκογιάννης πέτυχε με σουτ το 2-0 στο 29’. Οι γηπεδούχοι έψαξαν και ένα τρίτο τέρμα, αλλά δεν το κατάφεραν μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, όταν στο 36’ σουτ του Μαρμαρινού βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Τελικά το 3-0 έγινε στο 54’, αφού μετά από σέντρα του Φραγκογιάννη από τα δεξιά, ο Νίκος Μαγγασιανός βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το τελικό 3-0. Οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 88’, αφού αποβλήθηκε ο Ν. Μαγγασιανός με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα στον Αγγελή. Από την άλλη ο Πανιώνιος που δεν βρέθηκε σε καλή μέρα διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στο 15’ σε μαρκάρισμα στο Λέτσο.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Μαλλιαρός, Λούμπαρδος (76’ Παναγιώτου), Παντελόγλου, Σιγάλας, Βαν ντε Γουίχε, Ντάκος, Παπακώστας, Χατζημητροφάνης (23’ λ.τρ. Φραγκογιάννης), Ν. Μαγγασιανός, Μαρμαρινός (72’ Παπουτσής), Κοπάνας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καγιάννης, Μαστακούλης, Μαρούφ (80’ Βαΐτσης), Κωστούλας (46’ Ανγκόλι), Παπαδόπουλος, Μπασδάνης, Μοσχούδης (55’ Μπαρμπούτας), Αγγελής, Καραγιώργος, Λέτσος, Νικούδης.

Πηλέας – ΑΕ 2002 0-2

Σκόρερ: (42’, 47’Δ. Στουμποβίκος)

Την παρθενική της νίκη πέτυχε η ΑΕ 2002, η οποία χρειάστηκε να περιμένει μέχρι και την 10η αγωνιστική για να επιβληθεί με 2-0 του Πηλέα εκτός έδρας με 2-0. Με τη συμπλήρωση 42 λεπτών αγώνα, το σύνολο του Αρη Γιαννούτσου άνοιξε το σκορ, με τον Παρίση να βρίσκει έξοχα με σέντρα τον Στουμποβίκο, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά, ενώ από νέα σέντρα του Παρίση και πάλι ο Στουμποβίκος πέτυχε το 0-2 στο 47’ με πλασέ. Το παιχνίδι του Σαββάτου ήταν το τελευταίο για τον Τάκη Μαρτίου στον πάγκο του Πηλέα, μιας και υπέβαλε την παραίτησή του, ενώ στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού και η πρώτη συμμετοχή του Περικλή Μπαρμπαγεωργόπουλου, ο οποίος επέστρεψε στο τοπικό σε ηλικία 42 ετών.

ΠΗΛΕΑΣ: Φηύγας, Καζάκης (30’ Ζουλένκο), Τσιάμος (46’ Μακρής), Μπιφάνης, Βούρος, Βαΐτσης, Καμπέρης, Αντζούρης, Δ. Μπρισμπέος, Θάνος (75’ Ηλ. Ματθαίου), Μπαρμπαγεωργόπουλος.

ΑΕ 2002: Μητράκος, Σφέτσος, Στόικος, Βέργος, Σταθόπουλος, Λάμπρου, Δ. Στουμποβίκος, Ν. Βούλγαρης, Χ. Παπαϊωάννου (80’ Κ. Παπαϊωάννου), Μπένκα (73’ Πότσκα), Παρίσης (88’ Β. Στουμποβίκος).

Θησέας – Δάφνη 1-0

Σκόρερ: (44’ Καραλόπουλος)

Με δράστη τον Κώστα Καραλόπουλο, η ομάδα του Θησέα επιβλήθηκε με 1-0 της Δάφνης στο γήπεδο της Αγριάς, με το νεαρό αμυντικό να βρίσκει δίχτυα για τους πράσινους στο 44’ και μετά από σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, με τους γηπεδούχους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν και νωρίτερα με τον Μούτο να μην τα καταφέρνει, έπειτα από ενέργεια του Κόρμπα. Ο Κόρμπας μάλιστα είχε και εντυπωσιακό ψαλιδάκι, το οποίο σταμάτησε στο δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει Χατζηβασιλείου.

ΘΗΣΕΑΣ: Μπουργάνης, Ακριβούσης, Κουρτέλης, Μούτος (75’ Ντεμιάν), Σούδης, Καραλόπουλος, Ισά (90’ Δουλάς), Σαμαράς (81’ λ.τρ. Λιάρος), Μουράτης, Κατσιώτης, Κόρμπας.

ΔΑΦΝΗ: Χατζηβασιλείου, Τσαντόπουλος, Νικηφοράκης, Αβλουγιάρης, Χιώτης, Τσότζορας, Δεμίρης, Λούκας, Τσατσαρώνης (70’ Σατελιάν), Σιαμέτης, Γιαννακόπουλος (20’ λ.τρ. Παπαστεργίου- 60’ λ.τρ. Γιούργας).

Αρης – Σαρακηνός 0-2

Σκόρερ: (74’ Σουάρες, 81’ Βαΐτσης)

Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα του Σαρακηνού, επικρατώντας με 2-0 του Αρη Μελισσατίκων. Οι ροσονέρι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με το ψαλιδάκι του Βαΐτση να σταματά στο δοκάρι στο α’ μέρος και τους κιτρινόμαυρους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν μετά από τετ-α-τετ του Ταφίλη, ο οποίος και πλάσαρε άουτ στο 47’. Ο Σαρακηνός κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Σουάρες στο 74’ και επτά λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Βαΐτση για το 0-2. Μάλιστα ο Βαΐτσης είχε ακόμη ένα δοκάρι αργότερα, δεύτερο προσωπικό, ενώ ακόμη ένα είχε ο Σουάρες.

ΑΡΗΣ: Κουρίτας, Τσίρος, Μυλωνάς (70’ Γκοτζόπουλος), Στραβέλας, Γεωργούλας, Κατσαρός (60’ Ασημάκης), Πετρόπουλος, Τσιαντής, Ταφίλης (85’ Γκατζούνας), Ακτσιαλής, Ίμπρα.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Βλαχόπουλος, Μαλεσάκος (60’ Ντουκόλη), Στεργιόπουλος, Καλαμάτας, Ιωάννου, Καραπλιάγκος, Ρουκάς, Τανάγιας, Κότσκα, Βαΐτσης (85’ Δημόπουλος), Σουάρες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου