ΣΤΙΒΟΣ

Με στόχο μεγαλύτερες διακρίσεις

με-στόχο-μεγαλύτερες-διακρίσεις-142013

Για το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου που έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους γονέων και αθλητών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Νίκη Βόλου κ. Βασίλης Λάμπρου, ο Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Στέλιος Βούλγαρης, ο έφορος της κολύμβησης κ. Πέτρος Παρασκευόπουλος, ο διαιτολόγος και άμεσος συνεργάτης του τμήματος κ. Κώστας Λάμπης και ο υπεύθυνος των εγκαταστάσεων του Πανθεσσαλικού σταδίου κ. Τάσος Μιλάνος.

Στην αρχή, ο έφορος του τμήματος κ. Στέργιος Φάτσης αναφέρθηκε στην ανοδική πορεία που έχει το τμήμα στίβου τα τελευταία τέσσερα χρόνια στα οποία ξεκίνησαν να συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες στους πανελλήνιους και διασυλλογικούς αγώνες με αποτέλεσμα να βρίσκεται σήμερα στην 141η θέση επί συνόλου 300 αθλητικών σωματείων κλασσικού αθλητισμού στην Ελλάδα.

Εδωσε συγχαρητήρια στην προπονητική ομάδα του τμήματος Παρασκευόπουλο Παύλο και Απόστολο Βλαχάβα προπονητές της αγωνιστικής και προαγωνιστικής ομάδας και Δήμητρα Αηδονίδου, Βάσω Κολλυμένου και Ελένη Σκουργιά προπονήτριες των τμημάτων υποδομής, για το επιτυχημένο έργο που επιτελούν όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης, αναφέρθηκε στις επιτυχίες των αθλητών κατά τη χρονιά που πέρασε με μεγαλύτερη την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της αθλήτριας Εφης Φλώρου καθώς και την 2η θέση της ίδιας αθλήτριας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα σχολικών αγώνων. Στη συνέχεια μίλησε ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας κ. Παύλος Παρασκευόπουλος αναφερόμενος στις συνθήκες εκγύμνασης των παιδιών στο τμήμα ότι υπάρχουν οι καλύτερες συνθήκες τόσο χωροταξικά όσο και από πλευράς εξοπλισμού όπου η προμήθεια οργάνων καθώς και η συντήρηση κάποιων παλαιοτέρων είναι συνεχείς. Επίσης, αναφέρθηκε στην εξωστρέφεια του τμήματος από τα τείχη του κλασσικού αθλητικού εντός σταδίου με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών του τμήματος σε αγώνες βουνού ημερήσιους ή νυκτερινούς, πεζοπορίες, αγώνες Run Greece και μαραθώνιους που είναι υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ κ.α. Ο στόχος για τη νέα χρονιά, όπως είπε είναι η κατασκευή 10 καινούργιων εμποδίων με ειδικές προδιαγραφές με το κόστος να είναι μεγάλο ζητώντας και τη βοήθεια των γονέων.

Ο κ. Φάτσης έκοψε την πίτα του τμήματος ευχόμενος υγεία σε όλους τους αθλητές- αθλήτριες του τμήματος και στις οικογένειές τους. Ευχαρίστησε και τους φίλους του τμήματος που βοήθησαν με διάφορους τρόπους κατά τη διάρκεια της χρονιάς είτε με χορηγίες είτε με προσωπική εργασία. Στη συνέχεια κληρώθηκαν τέσσερα δώρα για τους αθλητές του τμήματος, δύο tablets προσφορά του Αντιπροέδρου του συλλόγου κ. Στέλιου Βούλγαρη, ένα ρολόι και ένα κόσμημα προσφορά του καταστήματος «Αδαμάντινο» του Χρήστου Γκάγκα.

Ακολούθησαν τρεις βραβεύσεις αθλητών. Συγκεκριμένα της Εφης Φλώρου για τις επιτυχίες της την περασμένη χρονιά από τον πρόεδρο την Νίκης Βόλου κ. Λάμπρου Βασίλη, του Νίκου Αλεξανδρίδη από το διαιτολόγο κ. Λάμπη Κώστα, ως ο παλιότερος αθλητής του τμήματος και της Κατερίνας Γκράσου μόλις τεσσάρων ετών από την προπονήτρια της κας Ελένη Σκουργιά, ως η μικρότερη αθλήτρια του τμήματος.

Μια ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν η έκπληξη που επιφύλαξε η αθλήτρια Εφη Φλώρου προς τον προπονητή της Παρασκευόπουλο Παύλο, προβάλλοντας ένα βίντεο με σκηνές από την παράλληλη πορεία τους όλα αυτά τα χρόνια μέχρι τις τωρινές της επιτυχίες υποσχόμενη ότι τα καλύτερα έρχονται.

Στη συνέχεια οι καλεσμένοι απόλαυσαν τις γεύσεις του μπουφέ που επιμελήθηκαν οι γονείς των παιδιών καθώς και άφθονο κρασί που για ακόμα μία φορά ήταν χορηγία της κάβας Αντώνιου Καπουρνιώτη. Ακολούθησε χορός με τις μουσικές επιλογές του Dj Γιάννη Νικοβιώτη που αφιλοκερδώς για ακόμα χρονιά ήταν η αιτία να ανάψει το γλέντι μέχρι αργά το βράδυ κλείνοντας μία επιτυχημένη εκδήλωση με την υπόσχεση όλων για το επόμενο ραντεβού να είναι ακόμα καλύτεροι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου