ΤΟΠΙΚΟ

Εντυπωσιακή η ΑΕ Διμηνίου με πέντε γκολ του Ζιώγα

εντυπωσιακή-η-αε-διμηνίου-με-πέντε-γκο-156162

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ΑΕ Διμηνίου για το 2016, επικρατώντας με 7-1 του Πηλέα και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζιώγα, ο οποίος πέτυχε πέντε τέρματα στην 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ και για τον Α’ Ομιλο. Με νίκες συνέχισαν επίσης Αρης, Ηρακλής, Σαρακηνός και Σκιάθος, ενώ ισόπαλο και δίχως τέρματα ήταν το παιχνίδι ανάμεσα σε Μαγνησιακό και Δάφνη.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

ΑΕ Διμηνίου – Πηλέας 7-1

Σκόρερ: (4’, 11’, 18’, 30’, 41’ Ζιώγας, 48’ Χάνος, 70’ Κωτούλας – 80’ Ελβις)

Ακάθεκτη και στο 2016 συνεχίζει η ΑΕΔ, η οποία μπήκε εντυπωσιακά στο 2016, κερδίζοντας με 7-1 τον Πηλέα στο γήπεδο Διμηνίου, δίχως τον Κώστα Παπαστεργίου πλέον στον πάγκο της. Οι κιτρινόμαυροι πετούσαν φωτιές στο α’ μέρος και συγκεκριμένα με τον Δημήτρη Ζιώγα να σκοράρει για 7η συνεχόμενη αγωνιστική, όχι μία, ούτε δύο, αλλά πέντε φορές, σκοράροντας στο 4ο, 11ο, 18ο, 30ο και 41ο λεπτό και στη συνέχεια αποχώρησε στην ανάπαυλα. Στη συνέχεια ο Χάνος ανέβασε το δείκτη του σκορ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 48’ και μάλιστα από τη σέντρα του γηπέδου, ενώ ο Κωτούλας πέτυχε το 7-0, έπειτα από ασίστ του Κανδήλα στο 70’. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της τιμής στο 80’ με τον Ελβις να διαμορφώνει και το τελικό σκορ.

ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Κουτσιρίμπας, Στρούγγης, Ζάγκας, Χονδρός, Αποστολίδης, Μόσιος (46’ Κωτούλας), Χάνος, Μαυρίδης, Κανδήλας, Αξιώτης (46’ Σταματόπουλος), Ζιώγας (46’ Φουρκιώτης).

ΠΗΛΕΑΣ: Πύλος, Ντούλας, Βαρσαμάς (75’ Έλβις), Μ. Ματθαίου (46’ Βαΐτσης), Αλβανόπουλος, Μπι- φάνης, Δ. Μπρισμπέος, Αντζούρης, Ηλ. Ματθαίου, Μαργαρίτης, Παλάσης (46’ Μπραχιμάι).

Μαγνησιακός – Δάφνη 0-0

Σκόρερ:

Δίχως γκολ και ιδιαίτερες συγκινήσεις ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Μαγνησιακού με τη Δάφνη, με τους γηπεδούχους να μένουν για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα τους δίχως γκολ, ενώ είχαν και την τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία. Από την άλλη η Δάφνη είχε την ευκαιρία να αποδράσει με ένα σημαντικό διπλό, αλλά το πέναλτι που κέρδισε ο Νικηφοράκης, δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ ο Δεμίρης, με τον γερόλυκο Παρκιώτη να αποκρούει, σώζοντας την εστία του. Σημαντική ευκαιρία όμως έχασαν και οι γηπεδούχοι με τον Νιαώτη να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Χατζηβασιλείου. Ντεμπούτο στον πάγκο των φιλοξενούμενων πραγματοποίησε ο Γιώργος Πλατανιάς, ο οποίος έριξε στη μάχη για πρώτη φορά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Τσατσαρώνη και Τσαντόπουλο.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Παρκιώτης, Κρανιάς, Γκέρτσος, Τσιγλιφής, Βασιλείου, Καραλής (65’ Κυπτίου), Οικονόμου, Τσιάνος, Καρακίτσος (70’ Κόκκας), Νιαώτης, Αντωνόπουλος (80’ Μπάλας).

ΔΑΦΝΗ: Χατζηβασιλείου, Χιώτης, Νικηφοράκης (71’ Παπανίκος), Αβλουγιάρης, Τσάτσος, Δεμίρης, Τσαντόπουλος (60’ Κουλάκογλου), Τζόντζορας, Λούκας, Σιαμέτης, Τσατσαρώνης (90’ Φιλοσόγλου).

Αγία Παρασκευή – Ηρακλής 0-1

Σκόρερ: (42’ Τσελεπής)

Ενα πολύ σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια να πιάσει την ΑΕ Διμηνίου στην κορυφή, πέτυχε ο Ηρακλής, κερδίζοντας εκτός έδρας την αξιόμαχη Αγία Παρασκευή. Το νικητήριο τέρμα των φιλοξενούμενων πέτυχε ο Τσελεπής, λίγο πριν το φινάλε του α’ ημιχρόνου, εκμεταλλευόμενος λάθος της άμυνας, για να σκοράρει με πλασέ. Στην επανάληψη οι ερυθρόλευκοι ζήτησαν το γκολ της ισοφάρισης αλλά η τελική προσπάθεια του Κοπάνα στο 48’ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι έπειτα από σουτ του Μαγγασιανού, που κόντραρε στα σώματα.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Μαλλιαρός, Ντάκος, Βαν ντε Γουίχε (65’ Φραγκογιάννης), Λούμπαρδος, Παντελόγλου, Σιγάλας, Παπακώστας, Μαλακασιώτης, Μαρμαρινός, Μαγγασιανός, Καραγιάννης (46’ Κοπάνας).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Πολυμέρου, Ντούρο, Κοντοβάς, Σουλιώτης, Μοράλες, Δημητρίου, Γκάγκας, Τζήμας (70’ Αραμπατζής), Τσουκάλης (68’ Ασλάνογλου), Τσελεπής (85’ Πολυχρόνου), Νούσιας.

Πανιώνιος – Σαρακηνός 0-4

Σκόρερ: (31’ Στεργιόπουλος, 54’, 72’ Τανάγιας, 89’ Κωνσταντάκος)

Εντυπωσιακός παραμένει μακριά από την έδρα του ο Σαρακηνός, κερδίζοντας και τον Πανιώνιο με 4-0. Η ομάδα του Βαγγέλη Βουρούκου προηγήθηκε με τον Στεργιόπουλο στο 31’ με 1-0, σκορ το οποίο έδωσε το προβάδισμα στο α’ μέρος στους ροσονέρι. Στην επανάληψη ο Τανάγιας πέτυχε δύο γκολ, κάνοντας αρχικά το 0-2 με σουτ εκτός περιοχής στο 54’ για να ακολουθήσει και το 0-3 στο 72’ με κεφαλιά από τον έμπειρο αμυντικό. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε το 89’ ο Κωνσταντάκος με πάλι με κεφαλιά.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καγιάννης, Νικούδης, Καραγιώργος, Καλαντζής, Εμμανουήλ (80’ Κωστούλας), Αγγελής, Κ. Μπασδάνης, Αρβανίτης (25’ λ.τρ. Μοσχούδης), Βούλγαρης, Μαρούφ (50’ Ανγκόλι), Λέτσος.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Στούκας (65’ Βλαχόπουλος), Ρουκάς, Τσιαμπαλής-Σοάρες, Καλαμάτας, Ιωάννου, Τανάγιας, Τσεκούρας, Καραπλιάγκος, Στεργιόπουλος (60’ Ντουκόλης), Κωνσταντάκος, Βαΐτσης (80’ Δημόπουλος).

Θησέας – Σκιάθος 1-2

Σκόρερ: (17’ Κόρμπας – 45’ Δ. Μιαρίτης, 66’ Ν. Μιαρίτης)

Με το πρώτο της διπλό απέδρασε η ομάδα της Σκιάθου, κερδίζοντας το Θησέα στην Αγριά με 1- 2. Οι γηπεδούχοι μπορεί να προηγήθηκαν με τον Κόρμπα να κάνει το 1-0 στο 17’, ήρθε όμως ο Δ. Μιαρίτης να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου σε 1-1. Στην επανάληψη ο Ν. Μιαρίτης πέτυχε και το δεύτερο τέρμα των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν πάρει νωρίτερα το προβάδισμα, αλλά η προσπάθεια του Κατσιώτη σταμάτησε στο δοκάρι του Νικολαΐδη, ενώ χάθηκαν και άλλες ευκαιρίες με του Κόρμπα και Ισά. Οι πράσινοι μάλιστα διαμαρτυρήθηκαν και για ακυρωθέν τέρμα του Καραλόπουλου, μετά από υπόδειξη οφσάιντ.

ΘΗΣΕΑΣ: Μπουργάνης, Ακριβούσης, Κουρτέλης, Καραλόπουλος, Μούτος, Σούδης (80’ Μουράτης), Ισά, Σαμαράς, Κόρμπας, Λιάρος, Κατσιώτης.

ΣΚΙΑΘΟΣ: Νικολαΐδης, Τουρναβίτης, Δ. Μιαρίτης, Τσικούνας, Γραββάνης, Μπρέγκου, Βεργίνης (65’ Μανωλιός), Φερετζέλης (70’ Γαζέτης), Σκέμπι (80’ Δ. Γιαουράκης), Σαρρής, Ν. Μιαρίτης.

Αρης – ΑΕ 2002 5-2

Σκόρερ: (3’, 42’ Ταφίλης, 64’ 77’, Στραβέλας, 90’ Κατσαρός – 32’ 69’ Στουμποβίκος)

Με τον Ταφίλη να ανοίγει το σκορ μόλις στο 3’ ο Αρης Μελισσατίκων πήρε προβάδισμα απέναντι στην ΑΕ 2002, όμως οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με τον Στουμποβίκο να σκοράρει για το 1-1 στο 32’. Ο Ταφίλης, παίρνοντας και πάλι το όπλο του έδωσε ξανά το πάνω χέρι στην ομάδα του, λίγο πριν τη συμπλήρωση του 45λεπτου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 64’ ο Στραβέλας ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1. Η ΑΕ 2002 μείωσε και πάλι με σκόρερ τον Στουμποβίκο, πέντε λεπτά αργότερα, αλλά ο Στραβέλας πέτυχε και εκείνος δεύτερο τέρμα κάνοντας το 4- 2 στο 77’. Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε ο Κατσαρός στο 90’, γράφοντας το 5-2.

ΑΡΗΣ: Κουρίτας, Ίμπρα, Μυλωνάς (60’ Ασημάκης), Γκοντζόπουλος, Γεωργούλας, Τσαντής, Τσίρος, Παπαγιανόπουλος (70 Nινιζόπουλος), Ταφίλης (75 Κατσαρός), Ακτσιαλής, Στραβέλας.

Α.Ε. 2002: Μητράκος, Παπαϊωάννου Κ. (λ.τρ. 46’ Παρίσης), Σφέτσος, Σουλακούδης (46’ Βούλγαρης), Σταθόπουλος, Βέργος, Στουμποβίκος, Μπένκα, Παπαιωάννου, Πολυχρόνου, Λάμπρου (62’ Φιλίππου).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου