ΤΟΠΙΚΟ

Μπαμ με Σατελιάν η Δάφνη

μπαμ-με-σατελιάν-η-δάφνη-158081

Το νεαρό επιθετικό Δημήτρη Σατελιάν απέκτησε η Δάφνη Βόλου, η οποία έχει μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι. Ο 29χρονος παίκτης το περασμένο καλοκαίρι μεταγράφηκε στο Σαρακηνό, από την ΑΕΔ και πλέον θα αγωνίζεται με τα πράσινα της ομάδας των Αγίων Αναργύρων.

Ο Σατελιάν στο παρελθόν έχει παίξει σε Αργώ, Ολυμπιακό Βόλου, Κένταυρο, Πύρασο, Σαρακηνό και ΑΕΔ. Επίσης, νέο πρόσωπο για την ομάδα αποτελεί και ο Αποστόλης Τερλεξής. Ο 17χρονος παίκτης προέρχεται από την Αγία Παρασκευή και αγωνίζεται ως δεξί χαφ. Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγες ημέρες στο σύλλογο μεταγράφηκαν και οι Αλέξανδρος Τσαντόπουλος και Γιάννης Τσατσαρώνης.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και ο 22χρονος επιθετικός Προκόπης Ευαγγελός ο οποίος ταλαιπωρούνταν από τραυματισμό και έτσι ο Γιώργος Πλατανιάς θα έχει στη διάθεσή του αρκετές επιλογές. Η ομάδα μετρά και μία αποχώρηση και συγκεκριμένα αυτή του τερματοφύλακα Αποστόλη Χαλαστάρα που είχε πάρει από την Κ20 του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι. Ο πορτιέρο αναμένεται να μεταγραφεί στο σύλλογο των Λεχωνίων. Η διοίκηση της Δάφνης ευχαριστεί τις διοικήσεις των Ηρακλή, Αγίας Παρασκευής και Σαρακηνού για τη συνεργασία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου