ΤΟΠΙΚΟ

Προκρίθηκε η Σκιάθος και φιλοξενεί τη Νίκη Βόλου

προκρίθηκε-η-σκιάθος-και-φιλοξενεί-τη-165458

Πήρε την πρόκριση στην παράταση η Σκιάθος στον εξ αναβολής αγώνα για τη 2η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ στο νησί, αφού επιβλήθηκε με 2-0 επί του Αρη και στις 13 Ιανουαρίου θα υποδεχτεί τη Νίκη Βόλου. Σκιάθος και Αρης έδωσαν τον πρώτο επίσημο αγώνα σε διοργάνωση της ΕΠΣΘ για το 2016. Ο Αρης είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά οι νησιώτες είχαν την ουσία, χτύπησαν δύο φορές στην παράταση και πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσουν τη Νίκη Βόλου.

Ο αγώνας ήταν φτωχός από μεριάς ευκαιριών, αφού οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν αρκετές φάσεις μπροστά στα καρέ των αντιπάλων τους. Δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο είχε ο Αρης με τους κορυφαίους παίκτες του να αστοχούν.

Συγκεκριμένα, στο 25’ το πλασέ του Τσίρου από πλεονεκτική θέση πέρασε άουτ, όπως και το ψηλοκρεμαστό σουτ του Στραβέλα πέντε λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, που σε ανυπεράσπιστη εστία έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Νικολαΐδη. Για τους νησιώτες στη συμπλήρωση του πρώτου ημίωρου σουτ του Σκέμπι από καλή θέση απέκρουσε ο Κουρίτας.

Στην επανάληψη, οι παίκτες των ομάδων αρκέστηκαν σε μάχες κυρίως στο χώρο του κέντρου πράγμα που μαρτυρούν οι λιγοστές φάσεις. Οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν σπουδαία ευκαιρία στο 72’, με τον Πετρόπουλο, ο οποίος στην προσπάθειά του να περάσει και τον τερματοφύλακα δεν τα κατάφερε και η μπάλα κατέληξε στα χέρια του έμπειρου πορτιέρο, ενώ για τους γηπεδούχους, πλασέ του Γαζέτι στο 85ο λεπτό πέρασε άουτ. Ετσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση ισόπαλες δίχως τέρματα, όπου οι νησιώτες είχαν και τις περισσότερες ευκαιρίες και σκόραραν δύο φορές. Το χορό των τερμάτων άνοιξε ο Καμπουρέλης με κεφαλιά στο 98’, έπειτα από κόρνερ του Σαρρή και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Ν. Μιαρίτης με πλασέ μέσα από την περιοχή. Σκέμπι και Σαρρής είχαν δύο ακόμη ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ που σταμάτησαν στον Κουρίτα, ενώ για τους κιτρινόμαυρους σουτ του Βλαχόπουλου ήταν άστοχο.

ΣΚΙΑΘΟΣ: Νικολαΐδης, Τουρναβίτης, Δ. Μιαρίτης, Μπέργκου, Καμπουρέλης, Βεργίνης (75’ Τσιτούνας), Φερετζέλης (105’ Αντωνίτσας), Σκέμπι, Σαρρής, Ν. Μιαρίτης, Μανωλιός (70’ Γαζέτι).

ΑΡΗΣ: Κουρίτας, Ασημάκης (60’ Καψιώτης), Μπισμίρ, Γκοτζόπουλος, Γεωργούλας, Τσιαντής, Τσίρος, Γκατζούνας, Στραβέλας, Ακτσιαλής (75’ Κατσαρός), Πετρόπουλος (105’ Βλαχόπουλος).

Η 3η φάση του Κυπέλλου

(Τετάρτη 13/1):

1. Σκιάθος – Νίκη Βόλου

2. Πύρασος – Α.Ε. Διμηνίου

3. Ρήγας Φ. – Γ.Σ. Αλμυρού

4. Διαγόρας Στεφ. – Απόλλων Καν.

Η ημιτελική φάση (Τετάρτη 27/1):

5. Νικητής 1 – Νικητής 2

6. Νικητής 3 – Νικητής 4

Τελικός (Τετάρτη 17/2):

Νικητής 5 – Νικητής 6

ΚΩΝ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου