ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επέστρεψαν στις προπονήσεις

επέστρεψαν-στις-προπονήσεις-172030

Στην τελική ευθεία τα μεταγραφικά

Στις προπονήσεις μετά το τριήμερο ρεπό επέστρεψαν και πάλι από χθες οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου. Παίκτες και τεχνική ηγεσία συναντήθηκαν αρχικά στο Παντελής Μαγουλάς και στη συνέχεια χρησιμοποίησαν τις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου, όπου θα βρεθούν και σήμερα το πρωί, ώστε να δώσουν συνέχεια στις προπονήσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο Κώστας Βελιτζέλος περιμένει από αύριο και τις επιστροφές των Σαντίκ Μπαλαράμπε και Ατανάς Πασκούλεφ, οι οποίοι έχουν πάρει ειδική άδεια, προκειμένου να βρεθούν σε Αγγλία και Βουλγαρία αντίστοιχα. Στη συνέχεια οι κυανόλευκοι θα συγκεντρωθούν και πάλι την Κυριακή 3 Ιανουαρίου, ξεκινώντας έτσι την προετοιμασία τους για το πρώτο παιχνίδι του β’ γύρου με αντίπαλο τον Πύρασο στο Παντελής Μαγουλάς.

Οσον αφορά τα μεταγραφικά υπήρξαν και χθες κάποιες συναντήσεις και θα κορυφωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες και στα ψηλά της λίστας παραμένει ο επιθετικός του ΟΦΗ, Δημοσθένης Τζέκος. Εφόσον ο ποδοσφαιριστής μείνει και τυπικά ελεύθερος από την ομάδα του Ηρακλείου, τότε θα προχωρήσουν και οι συζητήσεις.

Πρόθεση της κυανόλευκης διοίκησης είναι να ενισχυθεί το ρόστερ και όχι να αποδυναμωθεί και έτσι εφόσον κάποιος ποδοσφαιριστής επιθυμεί να αποτελέσει παρελθόν θα πρέπει αυτό να βρει σύμφωνη και την ομάδα. Είναι λογικό παίκτες που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής (στα τελευταία παιχνίδια) να εκφράζουν την πρόθεση να αποχωρήσουν, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα γίνει εύκολα, αφού η ομάδα πιστεύει σε αυτούς.

Τέλος, όσον αφορά την περίπτωση του Κώστα Κυπτίου, από τη Νίκη τονίζεται πως ο ποδοσφαιριστής υπολογίζεται κανονικά και δεν υπάρχει καμία περίπτωση αποχώρησής του.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου