ΤΟΠΙΚΟ

Εκλεισαν ιδανικά τη χρονιά ΑΕ Διμηνίου και Ηρακλής

εκλεισαν-ιδανικά-τη-χρονιά-αε-διμηνίο-180916

Με νίκες έκλεισαν το 2015 τόσο η ΑΕ Διμηνίου όσο και ο Ηρακλής, οι οποίοι επιβλήθηκαν με 2-0 και 2-1 αντίστοιχα του Αρη και του Μαγνησιακού για την 7η αγωνιστική του Α’ Ομίλου στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΘ. Ετσι η διαφορά παρέμεινε στο +3 για την ΑΕΔ, η οποία έφθασε στους 19 και ακολουθούν ο Ηρακλής με 16 και οι Σαρακηνός, Θησέας Αγριάς με 14, οι οποίοι δεν είχαν απώλειες το Σαββατοκύριακο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

ΑΕ 2002 – Θησέας Αγριάς 2-3

Σκόρερ: (22’ Σουλακούδης, 80’ πεν. Σταθόπουλος – 5’ Μούτος, 44’ Μουράτης, 90’ Βαλωτής)

Αγχωτική νίκη πήρε ο Θησέας γνωρίζοντας τη λύτρωση στο 90’ απέναντι στην ΑΕ 2002 στο γήπεδο της Γατζέας. Η ομάδα της Αγριάς, προηγήθηκε δύο φορές με τους Μούτο και Μουράτη στο 5’ και στο 44’, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν τις απαντήσεις με τον Σουλακούδη στο 22’ και τον Σταθόπουλο στο 80’, ο οποίος ισοφάρισε σε 2-2 με πέναλτι, που κέρδισε ο Ραφτόπουλος. Ομως ο Βαλωτής χάρισε το τρίποντο στην ομάδα, σκοράροντας με ωραίο σουτ εκτός περιοχής για το τελικό 2-3.

ΑΕ 2002: Μητράκος, Σφέτσος, Στόικος, Παπαϊωάννου (60’ λ.τρ. Ραφτόπουλος), Σταθόπουλος, Σουλακούδης, Μεΐντή, Μπικοράρος, Κουβαράς (15’ λ.τρ. Φιλίππου), Μπένκα, Δ. Στουμποβίκος.

ΘΗΣΕΑΣ: Μπουργάνης, Μπαρδούκου (46’ Δουλάς), Μούτος, Τζούμας, Σούδης, Κατσιώτης, Κόρμπας, Σαμαράς, Μουράτης, Βαλωτής, Ισά.

Πηλέας – Πανιώνιος 1-3

Σκόρερ: (55’ Ματθαίου – 43’, 48’ Λυρίτσης, 62’ Ανγκόλι)

Με τον Λυρίστη να σημειώνει δύο τέρματα και τον Ανγκόλι να προσθέτει άλλο ένα, η ομάδα του Πανιωνίου κατέκτησε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και επικράτησε με 3-1 του Πηλέα, ο οποίος μείωσε προσωρινά στην επανάληψη σε 2-1.

ΠΗΛΕΑΣ: Πύλος, Ρέππας, Τσιάμος, Στύλας (75’ Νατσίκος), Αλβανόπουλος, Βαΐτσης, Καμπέρης, Μπιφάνης, Ματθαίου Ηλ., Θάνος (55’ Μπραχιμάι), Δ. Μπρισμπέος (60’ Κ. Μπρισμπέος).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καγιάννης, Μαρούφ, Καραγιάννης, Καλατζής, Κωστούλας, Αγγελής (65’ Πέτσης), Μοσχούδης (87’ Αρβανίτης), Κ. Μπασδάνης, Ανγκόλι, Λυρίτσης (75’ Βαΐτσης), Βούλγαρης

Σαρακηνός – Δάφνη 2-0

Σκόρερ: (45+2’ Τανάγιας, 90’ Τσεκούρας)

Στο φινάλε κάθε ημιχρόνου χτύπησε η ομάδα του Σαρακηνού, κερδίζοντας με 2-0 τη Δάφνη. Ο Τανάγιας άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του α’ μέρους και συγκεκριμένα στο δεύτερο λεπτό του έξτρα χρόνου, με πλασέ και το 2-0 ήρθε στο 90’ με δυνατό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής από τον Τσεκούρα. Η ομάδα της Δάφνης δεν μπόρεσε να αντιδράσει, έχοντας μείνει από το 38’ με παίκτη λιγότερο, με τον Γιούργα να αποβάλλεται λόγω εξύβρισης σε αντίπαλο. Δοκάρι για τους γηπεδούχους είχε ο Βαΐτσης στο 22’, ενώ με την ομάδα του Βαγγέλη Βουρούκου ντεμπούτο πραγματοποίησε ο 14χρονος Κώστας Δημόπουλος, παιδί της ακαδημίας του Σαρακηνού.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Στούκας, Ρουκάς, Τσαμπαλής, Καλαμάτας, Τανάγιας, Τζορμπατζής, Δημακόπουλος (82’ Δημόπουλος), Καραπλιάγκος, Στεργιόπουλος, Κατής (62’ Τσεκούρας), Βαΐτσης.

ΔΑΦΝΗ: Χατζηβασιλείου, Νικηφοράκης, Γκιάστας (76’ Παπανίκος), Αβλουγιάρης, Τσάτσος (50’ λ.τρ. Λούκας), Γιούργας, Παπαστεργίου, Τσόντζορας, Σιαμέτης, Κοντορίζος (55’ Κουλάκογλου), Δεμίρης.

Αρης – ΑΕ Διμηνίου 0-2

Σκόρερ: (57’ Μαυρίδης, 69’ Αξιώτης)

Για ένα ημίχρονο κατάφερε να αντισταθεί η ομάδα του Αρη Μελισσατίκων απέναντι στην ΑΕ Διμηνίου, η οποία στην επανάληψη πέτυχε δύο τέρματα και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Αρης είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Πετρόπουλος δεν μπόρεσε να σκοράρει με κεφαλιά στο πρώτο ημίχρονο. Για τους παίκτες του Κώστα Παπαστεργίου ο Μαυρίδης άνοιξε το σκορ στο 57’ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 69’ ακολούθησε το 0-2, με τον Αξιώτη να σκοράρει με δυνατό σουτ.

ΑΡΗΣ: Κουρίτας, Ασημάκης (65’ Μπούρντα), Μυλωνάς, Καψιώτης (80’ Γκοτζόπουλος), Γεωργούλας (82’ Κουσιάρης), Γκατζούνας, Τσίρος, Ίμπρα, Στραβέλας, Ακτσιαλής, Πετρόπουλος.

ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Κοντογιάννης, Ζάγκας, Χονρός, Μπαλτσιάκης, Αποστολίδης (75’ Στρούγγης), Μαυρίδης, Σταματόπουλος, Αξιώτης, Κανδήλας (60’ Φουρκιώτης), Μόσιος, Ζιώγας (85’ Κωτούλας).

Ηρακλής – Μαγνησιακός 2-1

Σκόρερ: (9’ Αραμπατζής, 12’ Μοράλες – 85’ πεν. Αντωνόπουλος)

Από νωρίς καθάρισε την υπόθεση νίκη απέναντι στον Μαγνησιακό ο Ηρακλής, αφού προηγούνταν στο 12’ ήδη με 2-0. Το σκορ άνοιξε με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ ο Αραμπατζής και τρία λεπτά αργότερα ήταν σειρά του Μοράλες να σκοράρει έπειτα από ακόμη μία στημένη φάση με εκτελεστή τον Γκάγκα. Ο Μαγνησιακός κατάφερε να μειώσει στο 85’ με πέναλτι που κέρδισε ο Αντωνόπουλος από τον Φέζο με τον ίδιο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Πολυμέρου αλλά να μην είναι αρκετό να σημάνει την ανατροπή ή την ισοφάριση.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Πολυμέρου, Ντούρο, Κοντοβάς, Φέζο, Μοράλες, Θάνος (70’ Τσουκάλης), Νούσιας, Γκάγκας, Δημητρίου, Αραμπατζής (78’ Τσάγγαρης), Ασλάνογλου (65’ Τσελεπής).

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσιος, Κρανιάς (75’ Μάιπας), Γκέρτσος, Βασιλείου, Γιαμαλής, Καραλής (65’ Τσιουρέλης), Σιφνιώτης (65’ Τσιγλιφής), Προβιάς, Καρακίτσιος, Νιαώτης, Αντωνόπουλος.

Σκιάθος – Αγ. Παρασκευή 2-0

Σκόρερ: (38’ Μανωλιός, 84’ Σαρρής)

Πολύτιμη βαθμολογική ανάσα πήρε η ομάδα της Σκιάθου, επικρατώντας με 2-0 της Αγίας Παρασκευής χθες στο στάδιο «Γ. Σαρρής», με τους φιλοξενούμενους να εκφράζουν παράπονα για τη διαιτησία. Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν στο 38’ ο Μανωλιός και στο 84’ ο Σαρρής. Από την άλλη για την ομάδα της Αγίας Παρασκευής, με δήλωσή του ο προπονητής Στέλιος Μαλακασιώτης σχολίασε: «Χθες γράφτηκε μια «μαύρη σελίδα» για την τοπική διαιτησία, με την απόδοση που είχαν οι διαιτητές Τσολακίδης, Κυριαζής, Σκρίμπας. Τα σφυρίγματά τους ήταν απαράδεκτα, επηρεάστηκαν από το κλίμα και θεωρώ αδιανόητο να σφυρίξουν σε 90 λεπτά αγώνα μόνο τρία φάουλ υπέρ της ομάδας μας, η οποία έφτασε να έχει 60% κατοχή μπάλας! Για το αγωνιστικό κομμάτι δεν θέλω να πω απολύτως τίποτα σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Με τέτοια διαιτητική αντιμετώπιση δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο, δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο καμία ομάδα».

ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Τουρναβίτης, Δ. Μιαρίτης, Δ. Γιαουράκης (46’ Πρίφτι), Καμπουρέλης, Μπρέγκου, Μανωλιός, Βεργίνης (60’ Μυστάκου), Σκέμπι, Σαρρής, Ν. Μιαρίτης (80’ Αντωνίτσας).

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Μαλλιαρός, Ντάκος, Ν. Μαγγασιανός, Βαν Ντε Γούιχε, Λούμπαρδος, Αγραφιώτης, Παπακώστας (70’ Παναγιώτου), Παντελόγλου, Χαρίσης (58’ Καραγιάννης), Μαρμαρινός, Φραγκογιάννης (65’ Τερλεξής).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου