ΒΟΛΕΪ

Η Νίκη 3-1 σετ το Γ.Σ. Νίκαιας

η-νίκη-3-1-σετ-το-γ-σ-νίκαιας-187155

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης Βόλου έκανε το χρέος της και πιάνοντας πολύ καλή απόδοση νίκησε τον μέχρι πρότινος πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής ΕΣΠΕΚΕΛ, ΓΣ Νίκαιας Λάρισας. Τα σετ ήταν 25-21, 23-25, 25-15 και 27-25.

Στην αποστολή της ομάδας συμμετείχαν οι: Ντάιμου, Τσανακτσή, Παππά, Πόλη, Αφέντου, Κολοβού, Βαίτση, Γκαγκαδέλλη, Αυγερινού, Γιαγκουνίδου, Λώλου, Βλαχάκη και Δόλγυρα.

Επίσης την Κυριακή (13/12/2015) στο κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης της Λάρισας η ομάδα των κορασίδων, που ως επί το πλείστον αγωνίζεται με κορίτσια ηλικίας παγκορασίδων, παρατάχθηκε με απουσίες και τελικώς ηττήθηκε με 3-0 σετ από τον Απολλώνειο Λάρισας για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι κορασίδες της Νίκης Βόλου πάλεψαν το παιχνίδι αλλά έχασαν και τα τρια σετ στις λεπτομέρειες. Στην αποστολή συμμετείχαν οι: Μερκονιάν, Περπερίδη, Ζιώγα, Σταφυλαράκη, Δώσσα, Μαργαριτοπούλου, Βέτσικα, Μαντζαβίνου, Οικονόμου, Παπαευσταθίου και Παπαγεωργίου.

Σημειωτέον, ότι το πρώτο παιχνίδι των κορασίδων με το Γ.Σ. Φαρσάλων που ήταν να γίνει την προηγούμενη Κυριακή, αναβλήθηκε, λόγω υποχρεώσεων της γυναικείας ομάδας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου