ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρώτα ΠΑΟΚ και μετά Καλλιθέα

πρώτα-παοκ-και-μετά-καλλιθέα-187755

Αυλαία στο Κύπελλο Ελλάδος κόντρα στο Δικέφαλο αύριο στο ΕΑΚ για τον Ολυμπιακό Βόλου

Τις πληγές από την ισοπαλία με τον Αγροτικό Αστέρα καλείται να επουλώσει άμεσα τις επόμενες ημέρες ο Ολυμπιακός Βόλου και μετά από μία κακή εμφάνιση να επιστρέψει σε τροχιά θετικών αποτελεσμάτων.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Αρχικά οι ερυθρόλευκοι θα φιλοξενήσουν αύριο στις 3 μ.μ. την ομάδα του ΠΑΟΚ, θέλοντας ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα με βαριά φανέλα, η οποία όμως θα παραταχθεί με πολλές αλλαγές, ξεκουράζοντας βασικές μονάδες μετά τις υποχρεώσεις σε Europa League και Super League.

Είναι αλήθεια πως εμφανίσεις σαν εκείνη του περασμένου Σαββάτου πικραίνουν τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει και οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου μπορούν να ξανακερδίσουν και πάλι το χειροκρότημα, έστω κι αν στο Κύπελλο δεν θα συνεχίσουν τις υποχρεώσεις τους μετά το αυριανό παιχνίδι.

Μετά την αυριανή αναμέτρηση σειρά θα πάρει το παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Football League με την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο» και εκεί φαντάζει μονόδρομος η νίκη προκειμένου να μη χαθεί άλλο πολύτιμο έδαφος και οι ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις να μην ξεφύγουν περεταίρω.

Προφυλάσσει τους ξένους

Οπως είχε γίνει και στο περασμένο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανθρακικό, ο Σούλης Παπαδόπουλος, αναμένεται να αφήσει εκτός τους ξένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι παράλληλα έχουν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Αναλυτικότερα Ντεπέτρις και Λεόν αισθάνονται ενοχλήσεις στον προαγωγό και από την άλλη ο Φερνάντες στη γάμπα κάτι που είχε ως αποτέλεσμα στη χθεσινή προπόνηση οι τρεις ποδοσφαιριστές να ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και είναι αμφίβολοι για την αυριανή αναμέτρηση. Εκτός αναμένεται να παραμείνει και ο Διαμαντόπουλος, ενώ από την άλλη επιστρέφει και πάλι ο Αρβανίτης, έχοντας εκτίσει την τιμωρία του. Διαθέσιμος θα είναι και ο έτερος αμυντικός, Νικολόπουλος.

Με την… Κ20 ο ΠΑΟΚ

Μια 13άδα παίκτες απ’ την Κ20 συμμετείχαν στη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, που προετοιμάζεται για το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου, όπου ο Τούντορ ετοιμάζεται για ριζικό ροτέισον. Συγκεκριμένα, την προπόνηση ακολούθησαν οι Δεληγιαννίδης, Δημητριάδης, Δημητρίου, Κάκκο, Κτιστόπουλος, Πατράλης, Παναγιωτίδης, Συρράκος, Τοπαλίδης, Τσελεπίδης, Χατζηδίμπας και Κούστα.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο προχθεσινό ματς με το Λεβαδειακό (0-0) έκαναν αποθεραπεία, ενώ Κίτσιου, Βίτορ, Ζάιρο και Γκολέσα προπονήθηκαν ατομικά. Θεραπεία έκαναν οι Κόστα, Χαρίσης και Ροντρίγκεζ, οι οποίοι θα υποβληθούν σε εξετάσεις.

Τα εισιτήρια για το αυριανό παιχνίδι

Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα της 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδος Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βόλου αύριο Πέμπτη 17/12/2015 στις 3μ.μ.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους στα εξής σημεία

  • Γραφεία Ολυμπιακός Βόλου, ΕΑΚ Βόλου, Βόλος
  • Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΣΤΡΑΚΑ, Ιάσονος 99, Βόλος, 2421020720
  • Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΒΛΑΧΑΒΑΣ, Αγίου Δημητρίου 19, Νέα Δημητριάδα, Βόλος, 2421053749

Αύριο Πέμπτη, ημέρα του αγώνα, τα εισιτήρια θα πωλούνται μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης στο ΕΑΚ Βόλου από τα εκδοτήρια του Σταδίου.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

  • Θύρα 1,3,5: Γενική είσοδος 10 ευρώ
  • Θύρα 4 (VIP): 20 ευρώ.

Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ όλα τα παιδιά έως και 12 ετών θα εισέλθουν στο γήπεδο δωρεάν με την παρουσία των συνοδών τους. Επιπλέον η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, θα διαθέσει 50 εισιτήρια δωρεάν σε ανέργους. Οι δικαιούχοι μπορούν να τα προμηθευτούν με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και της κάρτας ανεργίας από τα γραφεία του Ολυμπιακού Βόλου.

Γιορτάζει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός

Μεθαύριο Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου και στο κέντρο Παράλιο στον Αναυρο, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου για ακόμη μία χρονιά την ετήσια χριστουγεννιάτικη γιορτή του, καλώντας τους φίλους του να δώσουν το παρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Στις 18 Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 21.30, στο Κέντρο ΠΑΡΑΛΙΟ στον Αναυρο, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργανώνει ο ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937. Καλούμε… όλα τα μέλη, τους γονείς των αθλητών μας και τους φίλους του Συλλόγου να ανταποκριθούν στην πρόσκληση μας, βοηθώντας με την παρουσία τους τόσο στη ηθική όσο και στην οικονομική ενίσχυση του συλλόγου. Τέτοιου είδους εκδηλώσεις δίνουν σε όλους μας τη δυνατότητα να ξεφύγουμε από την πίεση της καθημερινότητας να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε.

Ολα μαζί τα τμήματα του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Κολύμβηση, Βόλεϊ, Άρση Βαρών και Πάλη – Τζούντο, μαζί με γονείς και φίλους του Συλλόγου δίνουμε ραντεβού την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 21.30 στο κέντρο ΠΑΡΑΛΙΟ για μια αξέχαστη βραδιά.

Κατά τη διάρκεια του χορού θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά, με πλούσια δώρα, προσφορά των χορηγών μας που τους ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά. Η τιμή της κάρτας είναι στα 15 ευρώ και περιλαμβάνει πλήρες μενού, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τα κρασιά τα αναψυκτικά και τα νερά, ενώ θα υπάρχει και ζωντανή μουσική από την ορχήστρα του κέντρου.

Ραντεβού την Παρασκευή. Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου