ΤΟΠΙΚΟ

Διεύρυνε τη διαφορά η ΑΕ Διμηνίου μετά την ισοπαλία Σαρακηνού – Ηρακλή

διεύρυνε-τη-διαφορά-η-αε-διμηνίου-μετά-190937

Τη διαφορά από το 2ο Ηρακλή, ο οποίος έμεινε ισόπαλος (1-1) στο ντέρμπι με το Σαρακηνό διεύρυνε η ΑΕ Διμηνίου μετά και την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ, μιας και για τον Α’ Ομιλο οι Διμηνιώτες επιβλήθηκαν με 4-2 της ΑΕ 2002 και έφθασαν στους 16 βαθμούς έναντι 13 του «γηραιού».

Α.Ε. Διμηνίου – ΑΕ 2002 4-2

Σκόρερ: (32’ αυτ. Σαλακούδης, 36’ Ζιώγας, 45’ πεν. Μόσιος, 87’ Φουρκιώτης – 44’ πεν. Σταθόπουλος, 88’ Στουμποβίκος)

Με άνεση έφτασε στην 5η συνεχόμενη νίκη της η ΑΕ Διμηνίου, η οποία επικράτησε με 4-2 της ΑΕ 2002. Οι κιτρινόμαυροι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του α’ μέρους, προηγούμενοι με 3-1 στο ημίχρονο, έχοντας ωστόσο και την τύχη με το μέρος τους. Συγκεκριμένα προηγήθηκαν στο 32’ με αυτογκόλ του Σουλακούδη μετά από ενέργεια του Ζάγκα, για να ακολουθήσει τέσσερα λεπτά αργότερα με ακόμη ένα τέρμα του Ζιώγα, ο οποίος πέτυχε γκολ για 5η συνεχόμενη αγωνιστική για το 2-0, ύστερα από σέντρα του Μαυρίδη. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 στο 44’ με πέναλτι που πήρε ο Κουβαράς και εκτέλεσε εύστοχα ο Σταθόπουλος, αλλά πέναλτι κέρδισαν και οι γηπεδούχοι και μάλιστα ένα λεπτό αργότερα, με τον Μόσιο να είναι επίσης εύστοχος από την άσπρη βούλα. Το 4-1 πέτυχε ο 14χρονος Φουρκιώτης, μετά από εξαιρετικό σόλο από το κέντρο και πλασέ στα αντίπαλα δίχτυα, βλέποντας και πάλι δίχτυα μετά το γκολ που σημείωσε μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Δημήτρης Στουμποβίκος στο 88’.

ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Κοντογιάννης, Ζάγκας (55’ Ανατολής), Αποστολίδης, Στρούγγης, Τσιγιάννης, Μαυρίδης, Χάνος (65’ λ.τρ. Μπαλτσιάκης), Αξιώτης, Φουρκιώτης, Ζιώγας, Μόσιος (80’ Κωτούλας).

ΑΕ 2002: Μητράκος, Στόικος, Ραφτόπουλος, Σουλακούδης, Σταθόπουλος, Βέργος (75’ λ.τρ. Β. Στουμποβίκος), Δ. Στουμποβίκος, Παπαϊωάννου (65’ λ.τρ. Μπικοράρος), Μπένκα, Κουβαράς, Μεϊντή (80’ Βούλγαρης).

Αγία Παρασκευή – Θησέας 0-1

Σκόρερ: (66’ Ισά)

Ενα πολύτιμο διπλό πήρε η ομάδα του Θησέα Αγριάς, κάμπτοντας την αντίσταση της Αγίας Παρασκευής. Οι πράσινοι έφυγαν για πρώτη φορά από αντίπαλη έδρα με τους βαθμούς της νίκης, φθάνοντας συνολικά τις τρεις στο πρωτάθλημα, αλλά και στους 11 βαθμούς. Λυτρωτής για την ομάδα του Δημήτρη Κόφφα, ήταν ο Ισά, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καταλληλότερο τρόπο την ασίστ του Βαλωτή και με διαγώνιο σουτ παραβίασε την εστία του Μαλλιαρού στο 66’. Δοκάρι για τους φιλοξενούμενους είχε ο Κόρμπας στο 15’ με κεφαλιά, σε ένα παιχνίδι όπου ντεμπούτο πραγματοποίησε ο 15χρονος Μπαρδόκου, που ξεκίνησε στο βασικό σχήμα, ενώ ως αλλαγή πέρασε ακόμη ένα παιδί της Ακαδημίας, ο 14χρονος Δουλάς.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Μαλλιαρός, Ντάκος, Βαν ντε Γουίχε, Λούμπαρδος, Σιγάλας, Παντελόγλου, Μαλακασιώτης, Αγραφιώτης (70’ Χατζημητροφάνης), Χαρίσης (60΄Καραγιάννης), Μαρμαρινός (80’ Φραγκογιάννης), Κοπάνας.

ΘΗΣΕΑΣ: Μπουργάνης, Μπαρδόκου, Κατσιώτης, Μούτος, Σούδης, Σαμαράς, Κόρμπας (85’ Δουλάς), Ισά (80’ Ρενάτο), Μουράτης (78’ Αλαμάνης), Λιάρος, Βαλωτής.

Σαρακηνός – Ηρακλής 1-1

Σκόρερ: (45+2’ Σουάρες – 38’ Τσουκάλης)

Τη δεύτερή του απώλεια γνώρισε ο Ηρακλής στο φετινό πρωτάθλημα, ο οποίος έμεινε στην ισοπαλία κόντρα στο Σαρακηνό με 1-1, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις στην προσπάθεια να κατακτήσουν τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα με τον Τσουκάλη στο 23’, αλλά παρά το γεγονός ότι πέρασε και τον Στούκα πλάσαρε άουτ, αλλά δεν λάθεψε στη συνέχεια, όταν από ενέργεια του Νούσια από τα δεξιά, ο έμπειρος επιθετικός έβγαλε την παράλληλη σέντρα για την καρδιά της περιοχής, όπου ο Τσουκάλης έκανε την προβολή, ο Στούκας ακούμπησε την μπάλα, αλλά αυτή κατέληξε στα δίχτυα, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ του Νούσια στον Ρουκά, λίγο πριν τη σέντρα. Μάλιστα στη φάση αυτή τραυματίστηκε ο αμυντικός των ροσονέρι, με το διαιτητή Δημητριάδη να κρατά τρία λεπτά καθυστερήσεις. Στο διάστημα αυτό και ένα λεπτό πριν συμπληρωθεί ο έξτρα χρόνος, ο Σαρακηνός έφερε το παιχνίδι στα ίσια, με τον Καραπλιάγκο να βρίσκει έξοχα τον Σουάρες, ο οποίος μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με διαγώνιο συρτό σουτ ισοφάρισε για την ομάδα του. Στην επανάληψη τίποτα δεν έμελλε να αλλάξει, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για ακόμη ένα γκολ και τους γηπεδούχους να ζητάνε πέναλτι ύστερα από σουτ του Δημακόπουλου, το οποίο βρήκε σε χέρι αμυνόμενου στο 56’. Ο Ηρακλής είχε τις φάσεις στη συνέχεια, αλλά ο Στούκας σταμάτησε τον Αραμπατζή στο 72’, ενώ στο 86’ η γυριστή κεφαλιά του Νούσια απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή από τον Σατελιάν. Στην τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα, ο Στούκας είπε και πάλι όχι, αυτήν τη φορά σε σουτ του Τσατσαρώνη.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Στούκας, Ρουκάς (46’ Τσεκούρας), Σουάρες-Τσιαμπαλής, Καλαμάτας, Ιωάννου (71’ Τσορμπατζής), Τανάγιας, Δημακόπουλος (77’ Σατελιάν), Καραπλιάγκος, Στεργιόπουλος, Κατής, Βαΐτσης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Πολυμέρου, Ασλάνογλου, Κοντοβάς, Τσαντόπουλος, Μοράλες, Φέζο, Νούσιας, Γκάγκας, Δημητρίου (74’ Τσατσαρώνης), Τσουκάλης (60’ Ντούρο), Αραμπατζής (82’ Τσάγγαρης).

Μαγνησιακός – Σκιάθος 0-0

Σκόρερ:

Γρήγορα θα ξεχαστεί η αναμέτρηση ανάμεσα σε Μαγνησιακό και Σκιάθο, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0, σε ένα παιχνίδι όμως, που θα μείνει αξιομνημόνευτο, μιας και ο Μαγνησιακός έπαιξε και πάλι μετά από 5 χρόνια στη φυσική του έδρα και στο Κιούπι. Στο αγωνιστικό μέρος η Σκιάθος έδειξε περισσότερο ικανή να φτάσει στην επίτευξη κάποιου τέρματος, αλλά δεν τα κατάφερε, όποτε της δόθηκε η ευκαιρία με τον Σκέμπι. Για τους γηπεδούχους στη δράση επέστρεψε και πάλι ο Παναγιώτης Κόκκας.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Παρκιώτης, Κρανιάς, Γκέρτσος, Βασιλείου, Γιαμαλής, Καραλής (60’ Τσιουρέλης), Οικονόμου, Προβιάς, Καρακίτσιος, Τσιάνος (80’ Τσιγαρίδας), Τζήκας (75’ Κόκκας).

ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Τουρναβίτης, Δ. Μιαρίτης, Δ. Γιαουράκης, Καμπουρέλης, Μπρέγκου (70’ Γ. Γιαουράκης), Μανωλιός (80’ Μυστάκου), Βεργίνης, Σαρρής (75’ Φερετζέλης), Σκέμπι, Ν. Μιαρίτης.

Πανιώνιος – Αρης 2-1

Σκόρερ: (2’ Βούλγαρης, 81’ Λέτσος – 52’ Πετρόπουλος) Με μία πολύ μεγάλη νίκη προχώρησε ο Πανιώνιος, κερδίζοντας με 2-1 τον Αρη Μελισσατίκων. Οι κυανέρυθροι άνοιξαν το σκορ από νωρίς, με τον Βούλγαρη να κάνει το 1-0 στο ντεμπούτο του και μόλις στο 2’ με πλασέ. Από την άλλη οι κιτρινόμαυροι ισοφάρισαν με τον Πετρόπουλο στο 52’, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό, μιας και στο 81’ ο Νικούδης πραγματοποίησε την σέντρα από τα δεξιά με τον επερχόμενο Λέτσο να γράφει το τελικό 2-1 με σουτ στην κίνηση.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καγιάννης, Μαστακούλης (35’ λ.τρ. Νικούδης), Γ. Μπασδάνης, Παπαδόπουλος (15’ λ.τρ. Καλατζής), Κωστούλας (72’ Λέτσος), Μοσχούδης, Καραγιώργος, Κ. Μπασδάνης, Μαρούφ, Αγγελής, Βούλγαρης.

ΑΡΗΣ: Ζήγρας, Γκατζούνας (69’ Μπούρντα), Μυλωνάς, Τσιαντής, Γεωργούλας, Περιβολιώτης (62’ λ.τρ. Καψιώτης), Τσίρος, Παπαγιαννόπόυλος, Πετρόπουλος, Ακτσιαλής (84’ Γκοτζόπουλος), Ιμπρα.

Δάφνη – Πηλέας 1-0

Σκόρερ: (53’ πεν. Δεμίρης)

Τη δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε χθες η Δάφνη, η οποία έκαμψε την αντίσταση του Πηλέα με 1-0, χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δεμίρη στο 53’, μετά από υπόδειξη του διαιτητή για χέρι αμυνόμενου.

ΔΑΦΝΗ: Χατζηβασιλείου, Νικηφοράκης, Αβλουγιάρης, Τσάτσος, Φιλοσόγλου, Τσόντζορας, Γιούργας, Δεμίρης, Σιαμέτης, Παπαστεργίου (80’ Γκιάστας), Γιαννακόπουλος (75’ Λούκας).

ΠΗΛΕΑΣ: Πύλος, Βαρσαμάς, Μ. Ματθαίου, Δεδούσης (60’ λ.τρ. Αγγελής), Αλβανόπουλος, Βαΐτσης, Καμπέρης, Κ. Μπρισμπέος, Δ. Μπρισμπέος, Θάνος (70’ Μαργαρίτης), Μπιφάνης (75’ Ηλ. Ματθαίου).

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου